Labukas
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 02:52)
Blyn nu Tuktuk, ačiū tau! jei ilbuvo sėkmingai tie kerai nuo manęs atsikabinę, tai dabar sėkmingai prisikabino atgal..
----
Telegramas tai chatas kaip ir whats upe, vibery ar instagrame tai
ten Danas sukūrė chatą fanams...blyn porą savaičių atgal, aš tave būčiau pridėjus, bet dabar Danas pakeitė nustatymus, kad tik jis gali pridėt, po visokių nesąmonių, kurios buvo.. tai nežinau, kaip dabar ten patekt norintiems
-
Loool Potapų.. : D
-
Tai ar ne dėl tos ecoseksologijos susiriejo, kaži? Nastia tai ji konkrečiai biesina, bando to labai neparodyt per sukastus dantis, bet labai matosi
-
Čia seniai buvo, nebeatsimenu ką tiksliai pasakė, bet sugebėjo susipykt su juo : D nu ir bendravo taip chamiškai, kaip su kiemo draugeliu - panom 13-14 metų.. ot jaunimėlis blyn
----
bet ten visiškai trinkteltos, aš tai jau seniai sugebėjau susipykt su jom porą pnų irgi, nu tokios provokatorės...
O tada kai išėjo, išvis visi tarpusavy persipyko, kažkokia diena nenusisekus buvo
-
Oj ekspertas šiame reikale, kaip reikia
-
Kad aš ten nieko nesupratau, kažkaip labai trumpai parodė tam anonse, bet lyg ir kelios jo.. neužkabino manęs, per daug man jau to liaudiškumo ten..
Eeei, nu ne.. blyn man taip patiko ta daina, manau ir EV liktų pastebėta, ypač jei dauguma šabloninių būtų.. tokios neretai gan neblogas vietas užima.. Pilvelytės net neabejojau, kad bus šablonas.. o va the roopai man labai atstumiantys, net negaliu objektyviai klausyt.. labai nemėgstu to Milano ar kaio jis ten..
man rodos visų kelias į sektas prasideda cekavumu
-
Nu va, žiūrėk dar kalbų išmoksi kad ne daug kur i j keičia.. nu jakij dar panašu (kakoi), o daugiau jokiû i galvą neateina tokių žodžiu
-
Gerai, aš atsiprašau Dano, ir atsiimu žodžius.. paskaičiau, tai jis teisus - nereik kišt madingų žodžių kurių nesupranti reikšmės.. atsimeni paklausė prie ko čia seksas? Tas sake tai va tame ir esmė, kad ne prie ko.. tai vat paskaičiau, tie kurie tiesiof taisoja gamtą ir rūšiuoja buteliukus nėra ekoseksualai.. pasiskaičiau apie juos, nu ten ligoti žmonės..
https://kaunozinios....lbes_98140.html
--------
Nu vat rašiau jau ten žemiau, kad ne visai iš nieko.. aš pirmąkart ta terminą išgirdau, tai galvojau visai jau Danui..pmsas kažkoks nu bet pagooglinus.. jis viską teisingai pasakė.. ir tą atsiėmimą balso aš suprantu..aš taip nedaryčiau, nes nu ne visai gražu, tu čia sėdi ir vertini balsą.. bet suprast, suprantu Daną pilnai..
Oj ne, jis nenutyli tikrai nors man patinka tiesūs žmonės,
žymiai geriau nei į akis tau šypsosi, o už nugaros peilį smeigia...
---
Joooo, šiaip labai užneša Robį jis ir ne tik tiesumu..
-
: D aš tau sakau - septyni penktadieniai per savaitę pas jį
Nu kažkaip net numušė nuotaką Danas visai taip smagiai žiūrėjos iki tol..
-
Aha, kažkaip grįžo senas geras golosas ir dalyvių tieeek stiprių buvo... man kaip keista, kad beveik niekas neatsisuko į tą Geltoną mergaitę iš Lvovo... nu nerealus balsas
looooool

Balsu : D
---
geeeras
O šiaip tai kaip žinodamas pakeitė, nėr ten man ko valkiotis po čiatus žinant kaip aš sugebu įsitraukt kur reikia ar nereikia

: D Užteks man ir kitų puslapių : D Jau ir tai įsitraukiau nenormaliai :oh : D : D
---
nuu..Potapas ir Potapienė : D
---
nu va kaip paaiškėjo tai ten tas žodis ir buvo. Tai va su Nastia tas konfliktas ir prasidėjo pirmiausiai.
---

normaliai... :oh Būčiau atskaičius joms moralą : D Ta prasme, čia normalu? Žmogus sukūrė fanams savo kanalą ir tos dar chamavoja :oh
---
looool :oh Teisingai, daryk ten tvarką : D
Bet tai aš nesuprantu, gi žino, kad ir Danas ten lankosi ir bendrauja, tai ką ten tiek reikia prisikalbėt, kad žmogui nervai neatlaikytų ir jis išeitų :oh Nors jei ten daug paauglių, tai normalaus bendravimo ir nebus.. Taip ir sugadina viską :oh Aš jo vietoj tai jau visai nebeeičiau ir nebebendraučiau, jeigu kažkas dar sunervuoja..
---
Tas žvilgsnis kaip susmenga, tai susmenga : D
---
Galėtų nenuvažiuot jau taip į kraštutinumus su tais liaudiškais elementais, o tik įterpt truputį prieskonio.
--
Aš nežinau kodėl, bet šiais metais Roops'ai(tiksliau pats Milano) man atrodo kažkaip
creepy, bauginančiai : D Neįsivaizduoju net už ką sirgt :oh Daug kas giria Monique dainą, bet neužkabina manęs..
---
loool :oh ta va va taip ir atsitiko

---
ai, gali būt : ) Jaučiu gal man taip pasirodė, kad jie tą būtent žodį labai daug kartoja

Vis jak jak ar jakij : D Va dar išmokau chlopetc, divčyna, ovydaite ir dar kažkokį pamiršau : D
---

nu žinok aš apšąlus po šito straipsnio : D : D :oh Nu kas čia per

Nebūčiau pagalvojus, kad tokių dalykų būna :oh Aš viską kitaip įsivaizdavau apie tą "ekoseksualumą". O čia, pasirodo, kažkoks iškrypimas : D Žmonės mlisi su kriokliais ir medžiais :oh nu jo..
Įdomu tas vaikinas iš vis žino to žodžio reikšmę? Ir jei žino, tai ar jam su galva viskas gerai, kad jis atėjęs į Voice skelbiasi apie tai visiškai ne į temą :oh Prie ko čia iš vis :oh Aš galvojau, kad čia toks mandras žodis apibrėžt ekologistams. O čia, pasirodo, dar geriau

:lol Žodžiu, naujų dalykų sužinojau. Tai Danas gal žinojo tą apibrėžimą ir dėl to užklausė jo prie ko čia ta tas seksas. O tas pats turbūt nežino, gal galvojo čia koks naujas, trendinis žodis :oh
---
nu jo, aš irgi pilnai suprantu dabar
Gal ten viskas būtų užsiglaistę, bet skaičiau, kad Nastia pradėjo gūglint ir skaityt vikipedią Danui. Tas galvojo, kad jį visai durnium laiko ir pasiuto. Nu o tada Potapas pradėjo gint savo žmoną. Tipo net prodiuseriui kliuvo nuo Dancės, kai tas konfliktas rimtai įsisiūbavo.
---
ne, tai faktas
Nu jis yra sakęs, kad viskas ką pasakė tame šou, tai nieko nemelavo ir viskas yra tiesa

Tipo jis kalba viską kas jam šauna į galvą : D
---
nu ir charizmos stiprumu : ) Jau ko neatimsi, tai neatimsi.
---
O ką čia reiškia tie septyni penktadieniai? : D Tipo penktadienį jis pasiunta? : D
---
ai, nu nieko, gerai, kad pabaigoj : D Ir šiaip, gerai, kad ir iškarpė ten viską : D Nes išėmė net tą momentą, kurį per anonsą rodė.
---
aha, aš galvojau, kad Danas tikrai atsisuks, nes balsas grynai rokinio tipo ir gerai dainavo. Tina dar jam sakė ar nenori pabandyt. Bet gal čia tas momentas po konflikto buvo, kai jam jau nebe Voice'as galvoj buvo
Šiaip tikrai buvo nemažai gerų dalyvių. Danui labai pasisekė su ta mergina iš Kazachstano, Tinai su šešiolikmečiu vaikunuku ir ta mergina, kur žemu balsu dainavo. Potapai irgi berods kažką gero gavo.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 13:01)
Jau namie pažiūrėsiu plem su tais buterbrodais.. taip prajuokino.. Tina kad atvirauja, kartu gyvenom, buterbrodu ėjom, duonos, ir tas staiga Вы..», ir Tina «Что!.. Выыыы?!?!??»

taip kaip šlapiu skuduru per veidą
maždaug jei jau neatsisukai tai I dont know you anymore
jo, šitas irgi geras momentas
Dar prajuokino tas "eto byl prosto čiai"