Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Blackkiss, ateisiu ryt pakalbėt biggrin.gif Bet dar va prieš miegą gerų vaizdelių laugh.gif
Kažkas iškarpęs visus pagerintus momentus biggrin.gif
Lūžau bežiūrėdama laugh.gif Kitų žvilgsniai geruliai stebėk lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/B8FNXJOFzIc/

"za buterbrodami kdrug drūgu chadili" , "neduši minia" lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/B8FQbinl-nc/

Šitas tai toooks mielas wub.gif biggrin.gif
https://www.instagra.../p/B8E-ZJxF26O/

Ten ir daugiau yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 vasario 2020 - 01:40
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 03, 01:34)
Blackkiss, ateisiu ryt pakalbėt biggrin.gif Bet dar va prieš miegą gerų vaizdelių laugh.gif
Kažkas iškarpęs visus pagerintus momentus  biggrin.gif
Lūžau bežiūrėdama laugh.gif Kitų žvilgsniai geruliai stebėk lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/B8FNXJOFzIc/

"za buterbrodami kdrug drūgu chadili" , "neduši minia" lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/B8FQbinl-nc/

Šitas tai toooks mielas wub.gif  biggrin.gif
https://www.instagra.../p/B8E-ZJxF26O/

Ten ir daugiau yra biggrin.gif

Jau namie pažiūrėsiu smile.gif plem su tais buterbrodais.. biggrin.gif taip prajuokino.. Tina kad atvirauja, kartu gyvenom, buterbrodu ėjom, duonos, ir tas staiga “Вы..», ir Tina «Что!.. Выыыы?!?!??» biggrin.gif taip kaip šlapiu skuduru per veidą biggrin.gif maždaug jei jau neatsisukai tai I dont know you anymore lotuliukas.gif

Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 02:52)
Blyn nu Tuktuk, ačiū tau!  jei ilbuvo sėkmingai tie kerai nuo manęs atsikabinę, tai dabar sėkmingai prisikabino atgal..
----
Telegramas tai chatas kaip ir what’s upe, vibery ar instagrame tai ten Danas sukūrė chatą fanams...blyn porą savaičių atgal, aš tave būčiau pridėjus, bet dabar Danas pakeitė nustatymus, kad tik jis gali pridėt, po visokių nesąmonių, kurios buvo.. tai nežinau, kaip dabar ten patekt norintiems
——-
Loool Potapų.. : D
——-
Tai ar ne dėl tos ecoseksologijos susiriejo, kaži?  Nastia tai ji konkrečiai biesina, bando to labai neparodyt per sukastus dantis,  bet labai matosi
——-
Čia seniai buvo, nebeatsimenu ką tiksliai pasakė, bet sugebėjo susipykt su juo : D nu ir bendravo taip chamiškai, kaip su kiemo draugeliu - panom 13-14 metų.. ot jaunimėlis blyn
----
bet ten visiškai trinkteltos, aš tai jau seniai sugebėjau susipykt su jom  porą pnų irgi, nu tokios provokatorės...
O tada kai išėjo, išvis visi tarpusavy persipyko, kažkokia diena nenusisekus buvo 
——-
Oj ekspertas šiame reikale, kaip reikia
——-
Kad aš ten nieko nesupratau, kažkaip labai trumpai parodė tam anonse, bet lyg ir kelios jo.. neužkabino manęs, per daug man jau to liaudiškumo ten..
——
Eeei, nu ne..  blyn man taip patiko ta daina, manau ir EV liktų pastebėta, ypač jei dauguma šabloninių būtų.. tokios neretai gan neblogas vietas užima.. Pilvelytės net neabejojau, kad bus šablonas.. o va the roopai man labai atstumiantys, net negaliu objektyviai klausyt.. labai nemėgstu to Milano ar kaio jis ten..
———
man rodos visų kelias į sektas prasideda cekavumu
——-
Nu va, žiūrėk dar kalbų išmoksi  kad ne daug kur i j keičia.. nu jakij dar panašu (kakoi), o daugiau jokiû i galvą neateina tokių žodžiu
——-
Gerai, aš atsiprašau Dano, ir atsiimu žodžius..  paskaičiau, tai jis teisus - nereik kišt madingų žodžių kurių nesupranti reikšmės.. atsimeni paklausė prie ko čia seksas? Tas sake tai va tame ir esmė, kad ne prie ko.. tai vat paskaičiau, tie kurie tiesiof taisoja gamtą ir rūšiuoja buteliukus nėra ekoseksualai..  pasiskaičiau apie juos, nu ten ligoti žmonės..
https://kaunozinios....lbes_98140.html
--------

Nu vat rašiau jau ten žemiau, kad ne visai iš nieko.. aš pirmąkart ta terminą išgirdau, tai galvojau visai jau Danui..pmsas kažkoks nu bet pagooglinus.. jis viską teisingai pasakė.. ir tą atsiėmimą balso aš suprantu..aš taip nedaryčiau, nes nu ne visai gražu, tu čia sėdi ir vertini balsą.. bet suprast, suprantu Daną pilnai..
———
Oj ne, jis nenutyli tikrai  nors man patinka tiesūs žmonės, žymiai geriau nei į akis tau šypsosi, o už nugaros “peilį smeigia”...
---
Joooo, šiaip labai užneša Robį jis ir ne tik tiesumu..
——-
: D aš tau sakau - septyni penktadieniai per savaitę pas jį
——
Nu kažkaip net numušė nuotaką Danas visai taip smagiai žiūrėjos iki tol..
——-
Aha, kažkaip grįžo senas geras golosas  ir dalyvių tieeek stiprių buvo... man kaip keista, kad beveik niekas neatsisuko į tą Geltoną mergaitę iš Lvovo... nu nerealus balsas

looooool blush2.gif Balsu : D
---
geeeras biggrin.gif
O šiaip tai kaip žinodamas pakeitė, nėr ten man ko valkiotis po čiatus žinant kaip aš sugebu įsitraukt kur reikia ar nereikia doh.gif : D Užteks man ir kitų puslapių : D Jau ir tai įsitraukiau nenormaliai :oh : D : D
---
nuu..Potapas ir Potapienė : D
---
nu va kaip paaiškėjo tai ten tas žodis ir buvo. Tai va su Nastia tas konfliktas ir prasidėjo pirmiausiai.
---
blink.gif normaliai... :oh Būčiau atskaičius joms moralą : D Ta prasme, čia normalu? Žmogus sukūrė fanams savo kanalą ir tos dar chamavoja :oh
---
looool :oh Teisingai, daryk ten tvarką : D
Bet tai aš nesuprantu, gi žino, kad ir Danas ten lankosi ir bendrauja, tai ką ten tiek reikia prisikalbėt, kad žmogui nervai neatlaikytų ir jis išeitų :oh Nors jei ten daug paauglių, tai normalaus bendravimo ir nebus.. Taip ir sugadina viską :oh Aš jo vietoj tai jau visai nebeeičiau ir nebebendraučiau, jeigu kažkas dar sunervuoja..
---
Tas žvilgsnis kaip susmenga, tai susmenga : D
---
Galėtų nenuvažiuot jau taip į kraštutinumus su tais liaudiškais elementais, o tik įterpt truputį prieskonio.
--
Aš nežinau kodėl, bet šiais metais Roops'ai(tiksliau pats Milano) man atrodo kažkaip creepy, bauginančiai : D Neįsivaizduoju net už ką sirgt :oh Daug kas giria Monique dainą, bet neužkabina manęs..
---
loool :oh ta va va taip ir atsitiko doh.gif
---
ai, gali būt : ) Jaučiu gal man taip pasirodė, kad jie tą būtent žodį labai daug kartoja biggrin.gif Vis jak jak ar jakij : D Va dar išmokau chlopetc, divčyna, ovydaite ir dar kažkokį pamiršau : D
---
blink.gif nu žinok aš apšąlus po šito straipsnio : D : D :oh Nu kas čia per doh.gif Nebūčiau pagalvojus, kad tokių dalykų būna :oh Aš viską kitaip įsivaizdavau apie tą "ekoseksualumą". O čia, pasirodo, kažkoks iškrypimas : D Žmonės mlisi su kriokliais ir medžiais :oh nu jo..
Įdomu tas vaikinas iš vis žino to žodžio reikšmę? Ir jei žino, tai ar jam su galva viskas gerai, kad jis atėjęs į Voice skelbiasi apie tai visiškai ne į temą :oh Prie ko čia iš vis :oh Aš galvojau, kad čia toks mandras žodis apibrėžt ekologistams. O čia, pasirodo, dar geriau doh.gif :lol Žodžiu, naujų dalykų sužinojau. Tai Danas gal žinojo tą apibrėžimą ir dėl to užklausė jo prie ko čia ta tas seksas. O tas pats turbūt nežino, gal galvojo čia koks naujas, trendinis žodis :oh
---
nu jo, aš irgi pilnai suprantu dabar biggrin.gif
Gal ten viskas būtų užsiglaistę, bet skaičiau, kad Nastia pradėjo gūglint ir skaityt vikipedią Danui. Tas galvojo, kad jį visai durnium laiko ir pasiuto. Nu o tada Potapas pradėjo gint savo žmoną. Tipo net prodiuseriui kliuvo nuo Dancės, kai tas konfliktas rimtai įsisiūbavo.
---
ne, tai faktas drinks_cheers.gif
Nu jis yra sakęs, kad viskas ką pasakė tame šou, tai nieko nemelavo ir viskas yra tiesa smile.gif Tipo jis kalba viską kas jam šauna į galvą : D
---
nu ir charizmos stiprumu : ) Jau ko neatimsi, tai neatimsi.
---
O ką čia reiškia tie septyni penktadieniai? : D Tipo penktadienį jis pasiunta? : D
---
ai, nu nieko, gerai, kad pabaigoj : D Ir šiaip, gerai, kad ir iškarpė ten viską : D Nes išėmė net tą momentą, kurį per anonsą rodė.
---
aha, aš galvojau, kad Danas tikrai atsisuks, nes balsas grynai rokinio tipo ir gerai dainavo. Tina dar jam sakė ar nenori pabandyt. Bet gal čia tas momentas po konflikto buvo, kai jam jau nebe Voice'as galvoj buvo unsure.gif
Šiaip tikrai buvo nemažai gerų dalyvių. Danui labai pasisekė su ta mergina iš Kazachstano, Tinai su šešiolikmečiu vaikunuku ir ta mergina, kur žemu balsu dainavo. Potapai irgi berods kažką gero gavo.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 13:01)
Jau namie pažiūrėsiu  plem su tais buterbrodais..  taip prajuokino.. Tina kad atvirauja, kartu gyvenom, buterbrodu ėjom, duonos, ir tas staiga “Вы..», ir Tina «Что!.. Выыыы?!?!??» biggrin.gif taip kaip šlapiu skuduru per veidą maždaug jei jau neatsisukai tai I dont know you anymore

jo, šitas irgi geras momentas lotuliukas.gif
Dar prajuokino tas "eto byl prosto čiai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 03, 13:42)
looooool  Balsu
---
geeeras
O šiaip tai kaip žinodamas pakeitė, nėr ten man ko valkiotis po čiatus žinant kaip aš sugebu įsitraukt kur reikia ar nereikia :Užteks man ir kitų puslapių Jau ir tai įsitraukiau nenormaliai
---
nuu..Potapas ir Potapienė
---
nu va kaip paaiškėjo tai ten tas žodis ir buvo. Tai va su Nastia tas konfliktas ir prasidėjo pirmiausiai.
---
normaliai...Būčiau atskaičius joms moralą Ta prasme, čia normalu? Žmogus sukūrė fanams savo kanalą ir tos dar chamavoja
---
looool Teisingai, daryk ten tvarką
Bet tai aš nesuprantu, gi žino, kad ir Danas ten lankosi ir bendrauja, tai ką ten tiek reikia prisikalbėt, kad žmogui nervai neatlaikytų ir jis išeitų Nors jei ten daug paauglių, tai normalaus bendravimo ir nebus.. .
---
Galėtų nenuvažiuot jau taip į kraštutinumus su tais liaudiškais elementais, o tik įterpt truputį prieskonio.
--
Aš nežinau kodėl, bet šiais metais Roops'ai(tiksliau pats Milano) man atrodo kažkaip creepy, bauginančiai Neįsivaizduoju net už ką sirgt Daug kas giria Monique dainą, bet neužkabina manęs..
---
nu žinok aš apšąlus po šito straipsnio Nu kas čia per  Nebūčiau pagalvojus, kad tokių dalykų būna Aš viską kitaip įsivaizdavau apie tą "ekoseksualumą". O čia, pasirodo, kažkoks iškrypimas Žmonės mlisi su kriokliais ir medžiais
——-
Įdomu tas vaikinas iš vis žino to žodžio reikšmę? Ir jei žino, tai ar jam su galva viskas gerai, kad jis atėjęs į Voice skelbiasi apie tai visiškai ne į temą Prie ko čia iš vis Aš galvojau, kad čia toks mandras žodis apibrėžt ekologistams. O čia, pasirodo, dar geriau Žodžiu, naujų dalykų sužinojau.
——
Tai Danas gal žinojo tą apibrėžimą ir dėl to užklausė jo prie ko čia ta tas seksas. O tas pats turbūt nežino, gal galvojo čia koks naujas, trendinis žodis
---
O ką čia reiškia tie septyni penktadieniai? Tipo penktadienį jis pasiunta?
---
aha, aš galvojau, kad Danas tikrai atsisuks, nes balsas grynai rokinio tipo ir gerai dainavo. Tina dar jam sakė ar nenori pabandyt. Bet gal čia tas momentas po konflikto buvo, kai jam jau nebe Voice'as galvoj buvo
Šiaip tikrai buvo nemažai gerų dalyvių. Danui labai pasisekė su ta mergina iš Kazachstano, Tinai su šešiolikmečiu vaikunuku ir ta mergina, kur žemu balsu dainavo. Potapai irgi berods kažką gero gavo

Šiaip tai nejuokinga visiškai, jeigu ką.. biggrin.gif doh.gif jau viskas ok buvo, tai ne.. per tave vėl jaučiu, kad neriu stačia galva į tą patį liūną doh.gif ot nieko gyvenimas nemoko! biggrin.gif
———
Ai tam chate as tik Dančiko žinutes paskaitau/paklausau.. visa kita 90% marazmai ir kaip kam mokykloj sekėsi per dieną doh.gif bet Dančiko tai man patinka paklausyt ... nors va šiaip mielai pati nebūčiau tam chate , nes kažkada taip va beveik visą naktį nemiegojau, ačiū Dancei! : D ir pikta ryte ėjau į darbą : D bet kažkaip išeit pačiai ranka nekyla, o išmest Dančikas neišmeta kol kas biggrin.gif
———
Potapienė lotuliukas.gif
———
Žinok paklausiau mergičkos, kuri buvo ten, ir sėdėjo prie pat, Danui už nugaros (ją beje, labai dažnai rodė biggrin.gif ), tai papasakojo kaip buvo.. nu sakė taaaip išputė viską.. ir taip sukarpė biggrin.gif žodžiu sakė buvo taip.. viskas prasidėjo, kad vedėjas pajuokavo apie Daną ir pajuokavo labai negražiai - nu tipo pošli juokeliai tokie buvo. Danui tas labai nepatiko, labai susinervino.. nu ir kaip tik po to išėjo tas berniukas su savo ecoseksualumu biggrin.gif taio sakant “pasitaikė po ranka” biggrin.gif Danas jau ir taip užsivedęs buvo..nu ir pristojo prie jo tipo papasakok man kaup tu supranti šitą terminą.. kelis kartus taip, tas berniukas pasimetė.. Nastia matyt galvodama kad taip ji apgina, prislšoko prie Dano su savo wikipedia biggrin.gif tas sako Nastia, iš wikipedijos gali perskaityt bet kas, aš noriu kas jis man paaiškintų savais žodžiais kaip supranta.. nu va ir viskas.. tokio kaip ir konflikto sakė net nebuvo..
——-
Tai va, nu blyn ar daug zviazdų su fanais chatuose bendrauja.. fanės vadinas... o gal visos tokios fanės būna, nežinau : D aš kai tokiai kategorijai nepriklausau tai..
——-
Oj ne, aš tai nesiruošiu ten tvarkos daryt, ir nekimbu prie nieko, kol nekimba prie manęs.. nu bet jei jau užkabina - gauna atgal : D

O dėl Dano, tai... Nu.. labai negražiai jos ten.. aš irgi nebeičiau ji vietoj..
——
Aha, ten jau deja kraštutinumai.. :/ nu man patinka kai būna tokio folkroko stiliuj, kas golose ir buvo, aš gi už jį ir sirgau.. bet kai po to išleido albumą, buvo jau too much..
——-
Man rodos, taip blogai dar nei vienoj atrankoj nebuvo : D ai rinktų jau Aistę, bent šablonas būtų, o tokius iškelia į priekį standartiškai..
——-
Aš tau sakau! : D aš kai pskaičiau, ilgai dar neatsigavau : D
Nu net supykino..
——-
Tai taaaip, o tas gi ir sakė ot visiškai prie nieko, tieisog taip vadinas biggrin.gif nu tai tas tada ir užputojo kad nereik taikyt terminų kurių reikšmės nesupranti..
——-
Čia toks rusakalbiškas posakis “sem piatnic na nedeliu”, nu tipo kai nuotaika keičias 100kart per dieną biggrin.gif
——-
Gali būt, kad Danui jau vienodai viskas buvo.. Aha ta kazachė superinė, ir tas berniukas.. bet atsimenu kažkas man labai patiko kur niekas neatsisuko :/
_______
Man atrodo reik mum kažkur kraustytis iš SM biggrin.gif nuotraukų neįkelsi, skrynų neįdėsi, šypsenėles riboja... doh.gif

Papildyta:
Vakar žinai po goloso nu visi kaip nesavi buvo chate, po tos laidos tokios.. kažkokia nuotaika.. nu tookia buvo.. ir atvaro Danas (jau pamiršęs laidą seniai nuo filmavimų), ir toks linksmas tipo m “nu kaip jum sekasi, kaip diena praėjo biggrin.gif visi ir užsipuolė tipo tai kaaaaas ten buvo, tas sako “nesupratau.. jūs apie ką??” lotuliukas.gif viena pana sako tai kas ten per konfliktas?? Tas sako “nieko nesuprantu? Koks konfliktas apie ką jūs čia visi?” biggrin.gif po to sakė, “tai ką parodė vis dėl to tą konfliktą su Nastia??? “ , ir dar užmetė “taip kaip ta situaciją visą parodė su ekoseksualu? nes aš nežiūrėjau” biggrin.gif o žmogus atėjo įmest video, pasigirt kad repetuoja treba, o čia visi kad užpuolė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 03 vasario 2020 - 18:56
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 21:06)
Šiaip tai nejuokinga visiškai, jeigu ką.. : D  jau viskas ok buvo, tai ne.. per tave vėl jaučiu, kad neriu stačia galva į tą patį liūną ot nieko gyvenimas nemoko!
———
Ai tam chate as tik Dančiko žinutes paskaitau/paklausau.. visa kita 90% marazmai ir kaip kam mokykloj sekėsi per dieną 
---
bet Dančiko tai man patinka paklausyt ... nors va šiaip mielai pati nebūčiau tam chate , nes kažkada taip va beveik visą naktį nemiegojau, ačiū Dancei! : D ir pikta ryte ėjau į darbą : D
---
bet kažkaip išeit pačiai ranka nekyla, o išmest Dančikas neišmeta kol kas 
———
Žinok paklausiau mergičkos, kuri buvo ten, ir sėdėjo prie pat, Danui už nugaros (ją beje, labai dažnai rodė ), tai papasakojo kaip buvo.. nu sakė taaaip išputė viską.. ir taip sukarpė  žodžiu sakė buvo taip.. viskas prasidėjo, kad vedėjas pajuokavo apie Daną ir pajuokavo labai negražiai <...>
——-
Tai va, nu blyn ar daug zviazdų su fanais chatuose bendrauja.. fanės vadinas... o gal visos tokios fanės būna, nežinau : D aš kai tokiai kategorijai nepriklausau tai..
——-
Oj ne, aš tai nesiruošiu ten tvarkos daryt, ir nekimbu prie nieko, kol nekimba prie manęs.. nu bet jei jau užkabina - gauna atgal : D

O dėl Dano, tai... Nu.. labai negražiai jos ten.. aš irgi nebeičiau ji vietoj..
——
Man rodos, taip blogai dar nei vienoj atrankoj nebuvo : D ai rinktų jau Aistę, bent šablonas būtų, o tokius iškelia į priekį standartiškai..
——-
Tai taaaip, o tas gi ir sakė ot visiškai prie nieko, tieisog taip vadinas  nu tai tas tada ir užputojo kad nereik taikyt terminų kurių reikšmės nesupranti..
——-
Čia toks rusakalbiškas posakis “sem piatnic na nedeliu”, nu tipo kai nuotaika keičias 100kart per dieną
_______
Man atrodo reik mum kažkur kraustytis iš SM : D nuotraukų neįkelsi, skrynų neįdėsi, šypsenėles riboja... :oh
----
Vakar žinai po goloso nu visi kaip nesavi buvo chate, po tos laidos tokios.. kažkokia nuotaika.. nu  tookia buvo.. ir atvaro Danas (jau pamiršęs laidą seniai nuo filmavimų), ir toks linksmas tipo m “nu kaip jum sekasi, kaip diena praėjo  visi ir užsipuolė tipo tai kaaaaas ten buvo, tas sako “nesupratau.. jūs apie ką??”  viena pana sako tai kas ten per konfliktas?? Tas sako “nieko nesuprantu? Koks konfliktas apie ką jūs čia visi?” po to sakė, “tai ką parodė vis dėl to tą konfliktą su Nastia??? “ , ir dar užmetė “taip kaip ta situaciją visą parodė su ekoseksualu? nes aš nežiūrėjau”
---
o žmogus atėjo įmest video, pasigirt kad repetuoja treba, o čia visi kad užpuolė

:looool Nu matai, reikia ir man tau 'skolą' atiduot laugh.gif
---
oi negaliu :lol Gerai nuskambėjo : D
---
haha tikiu : D Vat užtai ir pavojingi tokio tipo chat'ai : D Nes žiauriai įsitraukt gali : D Nu sakau, sekta, ne kitaip :oh
---
Nu jo, kol neprisidirbai, tai neišmeta :lol Tai ir būk, gal ką įdomaus sužinosi : D
---
jaučiu tas konfliktas, tai ir gavosi toks tiesiog ant karštųjų, kai žodis po žodžio ir iš nieko pasidaro. Paskui ir greit pasimiršta tokie 'konfliktai'. Tuo tarpu gal ten atrodė kažin kas kitiems iš šalies stebint biggrin.gif O televizijai tai svarbu pritraukt žiūrovų, tai ir anonsavo. Bet paskui gal jau net patys susivokė, kad išpūtė be reikalo, kai vakar dienos anonse net nebebuvo tos vietos paliktos, kur Danas sako, kad "rytoj manęs čia nebus" : D
---
Neįsivaizduoju ar visos tokios būna : D Bet jaučiu yra nemažai tokių jau su nesveiku fanatizmu. Aš tame vkontakte kai pasakaičiau, tai biškį baisu pasidarė, kai žmonės susipyksta dėl kažkokių nuotraukų :oh Ar ten kas su kuo nusifotografavo, o kas ne loool : D
---
Teisingai : D Jei jau užkabina, tai pačios kaltos.

Bet tai o ką jos ten jam sakė ar kas ten per situacija buvo, kad jis net išėjo tąkart?
---
aha, išsiųstų tą Pilvelytę galų gale, tai jau nebedalyvautų daugiau atrankose : D Man jau jos net gaila darosi, kad niekad neišvažiuoja :oh Niekad nesiųsdavom tokio grynai tipinio senovinio EV šablono. Bet nemanau, kad ir šiais metais jai pavyks : D Matyt, kad teks ir toliau dalyvaut atrankose : D Tylos auklėtinių nėr šiais metais, tai įdomu ką išrinks.
---
Nu ir teisingai pasakė. Bet šiuo atveju jam būtų buvę naudingiau patylėt ir nesivelt į tas ekoseksualines nesąmones : D Žinok iki šiol neatsistebiu tuo, ką perskaičiau tame straipsnyje : D
---
aaai :oh O aš kad priinterpretavau loool
---
nu matyt kad nieks mūsų ir nepasigestų, jei išeitume : D Bet tai įdomu ar tikrai nebeįmanoma nuotraukų įkelt? Nes anksčiau tai buvo įmanoma per šitą berods: https://www.part.lt/ Bet nežinau kaip dabar.
---
loool doh.gif
Nu bet tikrai, garantuotai seniai ten viskas pamiršta. O, beje, kada tas akląsias peržiūras filmavo? Turbūt prieš kelis mėnesius?
Ir kada dabar vėl filmuos?
---
: D nu bet va, matai, vis repetuoja, tai gal susiėmė dėl klipo : D o gal čia koncertui kokiam repetuoja? Jis dabar Kijeve apsistojęs? Aš tiesą sakant, nelabai suprantu kur jis iš vis gyvena :lol Ar yra tokia vieta, kurią namais vadina?
Atsakyti
Nu bet tie jų šokiai tai doh.gif Ir kaipgi nepanaudos savo žvilgsnio Dančikas (ten pabaigoj ) biggrin.gif
https://www.instagra.../p/B7zCqKglbot/

O čia tai ir Potapas su Nastia prisijungė : D Nu labai faina žiūrėt, kai jie ten smagiai tūsinasi : D
https://www.instagra.../p/B8FCJqdlRZI/

O čia tai :oh lotuliukas.gif :lol Užgožė su savo šokiais ir Nastią : D Gera ir Potapo reakcija:lol
https://www.instagra.../p/B8E-yxqFyCB/
Atsakyti
Labukas smile.gif

Blackkiss, gal gali biškį pavertėjaut? biggrin.gif
Ką ten tas vaikinukas kalbėjo (maždaug nuo 3:47), kad Danas paskui tokį šovė? biggrin.gif Nepagaunu konteksto biggrin.gif Ir ką paskui atsakė tas vaikinukas? (supratau tik, kad minėjo skaičių 3 doh.gif biggrin.gif )

https://www.youtube....h?v=EZ951OCEXRc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 vasario 2020 - 13:48
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 03, 21:00)
Nu matai, reikia ir man tau 'skolą' atiduot
---
oi negaliu  Gerai nuskambėjo
---
Nu jo, kol neprisidirbai, tai neišmeta Tai ir būk, gal ką įdomaus sužinosi
---
Bet paskui gal jau net patys susivokė, kad išpūtė be reikalo, kai vakar dienos anonse net nebebuvo tos vietos paliktos, kur Danas sako, kad "rytoj manęs čia nebus"
---
Neįsivaizduoju ar visos tokios būna Bet jaučiu yra nemažai tokių jau su nesveiku fanatizmu. Aš tame vkontakte kai pasakaičiau, tai biškį baisu pasidarė, kai žmonės susipyksta dėl kažkokių nuotraukų Ar ten kas su kuo nusifotografavo, o kas ne loool
---
Bet tai o ką jos ten jam sakė ar kas ten per situacija buvo, kad jis net išėjo tąkart?
---
aha, išsiųstų tą Pilvelytę galų gale, tai jau nebedalyvautų daugiau atrankose Man jau jos net gaila darosi, kad niekad neišvažiuoja :oh Niekad nesiųsdavom tokio grynai tipinio senovinio EV šablono. Bet nemanau, kad ir šiais metais jai pavyks :Matyt, kad teks ir toliau dalyvaut atrankose Tylos auklėtinių nėr šiais metais, tai įdomu ką išrinks.
---
Nu ir teisingai pasakė. Bet šiuo atveju jam būtų buvę naudingiau patylėt ir nesivelt į tas ekoseksualines nesąmones Žinok iki šiol neatsistebiu tuo, ką perskaičiau tame straipsnyje
---
nu matyt kad nieks mūsų ir nepasigestų, jei išeitume Bet tai įdomu ar tikrai nebeįmanoma nuotraukų įkelt? Nes anksčiau tai buvo įmanoma per šitą berods:  https://www.part.lt/  Bet nežinau kaip dabar.
---
Nu bet tikrai, garantuotai seniai ten viskas pamiršta. O, beje, kada tas akląsias peržiūras filmavo? Turbūt prieš kelis mėnesius?
Ir kada dabar vėl filmuos?
---
nu bet va, matai, vis repetuoja, tai gal susiėmė dėl klipo gal čia koncertui kokiam repetuoja? Jis dabar Kijeve apsistojęs? Aš tiesą sakant, nelabai suprantu kur jis iš vis gyvena Ar yra tokia vieta, kurią namais vadina?

Nu žinai ką.. biggrin.gif
——-
Nu bet tikrai - vakar vakare buvo pvz istorijos namų darbų darymas, po to muzikos pamokėlė doh.gif ir svarbiausia jie turi susijūrę laisvą chatą tokiem reikalam, bet vis tiek floodina čia doh.gif
——-
Tai tik dėl to ir būnu, kad kokius updatus sužinočiau smile.gif
——-
Tai šitai manau parodys kitoj laidoj.. ta pana sakė taip sumontavo, kad ji per posmą buvo vienaip apsirengus, per priedainį tos pačios dainos jau kitaip laugh.gif
———
Užtai ten ir nebeinu, nes visiškai klinika pasidarius.. kaip ir instagramo komentuose.. užtai jaučiu ir perbėgo į “teleframą”...
———-
Parašysiu pm..
———
Man rodos vėl bus antra biggrin.gif
———
Tai sakau gi pasitaikė po ranka nelaiku biggrin.gif
——
Oi koks klipas biggrin.gif baik.. čia kito dešimtmečio projektas turbūt biggrin.gif kalba eina studjinį įrašą kol kas tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 13:45)
Labukas smile.gif

Blackkiss, gal gali biškį pavertėjaut? biggrin.gif
Ką ten tas vaikinukas kalbėjo (maždaug nuo 3:47), kad Danas paskui tokį šovė? biggrin.gif Nepagaunu konteksto biggrin.gif Ir ką paskui atsakė tas vaikinukas? (supratau tik, kad minėjo skaičių 3 doh.gif  biggrin.gif )

biggrin.gif Sako vaidinu teatre, tie paklausė kà vaidina, atsakė kad Džiną. Pajuokavo, kad gali išpildyt tris norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 04, 19:06)
Nu bet tikrai - vakar vakare buvo pvz istorijos namų darbų darymas, po to muzikos pamokėlė ir svarbiausia jie turi susijūrę laisvą chatą tokiem reikalam, bet vis tiek floodina čia
——-
Tai šitai manau parodys kitoj laidoj.. ta pana sakė taip sumontavo, kad ji per posmą buvo vienaip apsirengus, per priedainį tos pačios dainos jau kitaip laugh.gif
———
Parašysiu pm..
———
Man rodos vėl bus antra biggrin.gif
———
Tai sakau gi pasitaikė po ranka nelaiku
——
Oi koks klipas  baik.. čia kito dešimtmečio projektas turbūt  kalba eina studjinį įrašą kol kas tik

looool doh.gif lotuliukas.gif Nu Danui tai turėtų būt irgi labai "įdomu" apie tai skaityt doh.gif biggrin.gif
---
doh.gif nu bet tai kam dar kitoj laidoj tęst doh.gif Kažkaip galvojau ėjo ir praėjo. Važiojam toliau : D Bet tai kur tau doh.gif
---
ok smile.gif Nu tikrai įdomu kas ten tokio rimto buvo unsure.gif
---
visko gali būt biggrin.gif
---
tai jo, taip jau ir supratau.. Visiems gyvenime pasitaiko tokių momentų biggrin.gif
---
loool doh.gif : D

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 04, 19:26)
Sako vaidinu teatre, tie paklausė kà vaidina, atsakė kad Džiną. Pajuokavo, kad gali išpildyt tris norus smile.gif

aaaaai, dabar supratau doh.gif Aš kažkodėl iš pradžių pagalvojau, kad visai ne apie tokį džiną šneką doh.gif Užtai ir nesuvedžiau galų : D
O paskui tas vaikinukas ką pasakė? Kažkokius 3 dalykus? Tipo negali išpildyt to noro? biggrin.gif
Atsakyti
Tuktuk, gavai až? Nerodo prie išsiųstų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 04, 19:59)
Tuktuk, gavai až? Nerodo prie išsiųstų unsure.gif

Aha, gavau ir atrašiau smile.gif
Atsakyti