Labukas
QUOTE(tuktuk @ 2022 06 10, 12:13)
Labukas
Kaip atostogos praėjo?
Aš irgi va kaip tik po atostogų grįžau, nors galvojau gausis tik liepos mėnesį. Tai džiaugiuosi, kad pavyko. Nors su oru Nidoj tai nelabai pasisekė :
aha, aš irgi žiūrėjau.
-
Dar galėtų tą savo keistą kombinezoną nusivilkt, ir kažką normalesnio apsirengt, kad juokas neimtų į jį žiūrint Nes daina tai man netgi labai faina.
---
tai kad nelabai geriau Man jie kažkaip buvo vienas iš didesnių šių metų nusivylimų, kai gyva versija labai silpna palyginus su įrašu
---
jo, man irgi su tais priekaištais keistai atrodo. Paskui patys sako, kad va šalys balsuoja pagal kaimynus ir šiaip pagal drausystes
-
Blogiausia yra, kaip sakai, 5 žmonės nulemia pusę visų balsų visai neatsižvelgdami į pasirodymo profesionalumą.
---
loool Beje, kaip koncertas? Visas grupes žiūrėjai?
-
nu kas čia per cirkai? : Visai jau žmonės nuo proto nušoko Bet tai nuo kada čia lietuvaičiai taip naglai išdrąsėjo? Kažkaip kiek pamenu per koncertus, kai koks dainininkas pasikviečia į sceną, tai visada tokie kuklūs būdavo. O čia... : : Vos ne išprievartavo to Damiano : Taip įkyriai lįst, tai jau visiškai negerbt nei savęs, nei kito :
Grynas priekabiavimas. Jeigu taip koks vyras darytų pribėgęs prie atlikėjos moters, tai įsivaizduoji koks skandalas kiltų
Ai man jau taip reikėjo tų atostogų, kad nebesvarbu oras buvo : D šiaip Nidoj dvi dienos buvo baisios, dvi lb geras, kažkurios vakarą net vakare prie jūros vien su maikute vaikščiojau, nors 16.. bet matyt, gal kad vėjo nebuvo ir smėlis įkaitęs.. nu ten žodžiu kitokie tie 16, nei mieste : )
O kažkurią dieną +10 ir lijo visą dieną, ir kaip tyčia draugė iš Klaipėdos atvarė, tai pravaiksčiojom visą dieną

tai galvojau peršalsiu tikrai, bet kažkaip grįžus staigiai po karštu dušu, arbatos ir visai gerai.. blogiausia, kad kambary gal koks +14

aš neapratus taip : D o kiek laiko tu buvai? Visai nenusisekė su oru?
Ir kaip tau? Aš tai labai nusivyliau..
-

ai man kažkaip netrukdė

toks spacemaniškas

aš irgi labai užsikabinus buvau ant šitos dainos
dar labai užkabino Jezabel

daugiau nelabai ko klausiau.. bet yr laiko - ant Maneskinų va pasinešiau po metų : D
Nu aš kažkaip nelabai atsimenu jau jų.. nublėso kažko
Tai va būtent!

nu čia jaučiu dėl to, kad šiemet tai vien politika buvo
kitaip būtų britas laimėjęs..
Tas visiškai nesąžininga..net nėr motyvacijos balsuot..
-
Oj nejuokauk taip

matai, Maneskinai prašė neatskleist, kelintą pasirodys, bet kažkas nutekino info, kad 22h, bet aš nepatikėjau 100%, ir dėl visa ko, atvariau 20h:D tai teko atklausyt dar Jarutį ir The Vaccines. Nu tos vakcinos tai kažkokia egzekucija

vis galvojau, nu kas jų Londone klauso, kai ten toks muzikos elitas visų skoniam..

ir dar garsi grupė - kiek paklausiu, niekas nežino
Koncas tai nerealiai geras buvo

jei dar tokios vėplos nebūtų pabaigos sugadinusios.. :/ aš tai apie pusę iš spaudos sužinojau, nes taip toli stovėjom, kad to cirko nemačiau, tik girdėjau, kad Damiano ant jų rėkauja

:oh
Nu aš tai šoke

neatsimenu per visus koncus tokio atvejo.. aišku irgi protingas, nu susikviest pusę parko festinės liaudies.. čia net ne jų asmeninis koncas, ir publika visokia prieina.. iš pradžių galvojau, nu gal koki provokacija, bet kai paskaičiau komentus, kad čia gi normalu.. nu tai sorry
o kiti išvis ant Damiano pradėjo varyt, tipo oj visose roko koncuose tas vyksta, o jis čia sureikšmina..aha visur vyksta - kažkaip negirdėjau, kad kitur kraujus paleistų vokalistam, ir būgnus laužytų : D nors jis išvis net ir nesiskundė

tarp kitų šalių išplito tik kai instoj ir facebooke LT pradėjo už savo laukinius tautiečius atsiprašinėt..
Ai nors va visai neseniai ir Italijoj kažkoks panašus skandalas buvo su šiųmečiu EV italu
-
Nu tai realiai net nėr skirtumo kas prie ko.. matyt psichinė kokia.. net ne paauglė gi.. ai o skaitei kokius prodiuseriai pakeitimus įvedė??? Kad publiką į scenà galės atrinkt tik apsauga, o ne Damiano

nu realiai juos apsaugos tai!!

: oh
Bet Damiano ne ilgam ir pasimokė - vėl šoko į minią, mačiau