QUOTE(tuktuk @ 2017 05 10, 16:59)
Bet kaip įdomiai, kad tau Portugalas po vakar įstrigo, kai sakei, kad labai jau ne tavo skonio ta daina. Tai po antro karto čia tau taip suveikė?
-------
Žodžiu, Portugalija ir Bulgarija - tokios rimtesnės dainos, o italas - tūsas.
--------
Labai pritariu šitam tavo komentarui. Ką aš aną kartą ir bandžiau pasakyt

Bet paskui, kai jūs apie tą mokyklą papasakojot, biškį susimaišė kortos. Nors nesinori man tikėt, kad jam būnant nepilnamečiu jie tuos santykius pradėjo. Juk ji nėra beprotė

O ir kalėjime jau būtų atsidūrus.
Mums lietuviams čia labai neįprasti dalykai toks amžiaus skirtumas(ypač kai moteris tiek vyresnė), bet prancūzai, matyt, laisvesni šiuo klausimu. O Macronas kaip vyras man pagarbą kelia, kad nežiūri ką kas pagalvos, vaikštinėja susikibęs už rankučių su savo Macroniene ir jam visai negėda dėl tų 25 metų
Šiaip tai man jis dailus visai. Atrodo, toks galėtų ir gerokai jaunesnę susirast, bet jau ilgai gyvena su žmona. Nu toks vaizdas, kad ten tikrai jau meilė tarp jų nors ir netipinė
nebepamenu, ką ten tiksliai sakiau po pirmo portugalo dainos paklausymo. Gal reikėjo įsiklausyti ramiai su vaizdu per visą ekraną, gal reikėjo antro karto. Ar bendrame kontekste užkabino. Gal ir nuotaika kartais savo duoda. O plius man jo ir gaila labai dėl tų sveikatos problemų. Nevisada tas suveikia pridedant simpatijų, bet šįkart matyt kažkaip per pasąmonę ir tai suveikė.
-------
O dėl italo tai būtų keista, jei mano nuomonė pasikeistų. Nu nežinau, kaip čia yra, ypač kai aš tokia Italijos mylėtoja, bet musėt man su juo biolaukai kažkaip nesueina

Jeigu visiškai sąžiningai, tai net nenoriu, kad jis laimėtų.
------
pritariu irgi tam tavo komentarui.
Lietuvoje tai gal visgi vien dėl tos istorijos būtų "suvalgę" jį. Nors perkūnas žino, o gal kaip tik bobelkom kokiom patikę būtų. Nenumanau, nes neskaičiau komentarų ta tema iš tiesų.
Na bet faktas, kad labai nestereotipiškai čia viskas. Bet aš širdyje mėgstu visokius ėjimus prieš srovę. Ir žaviuosi žmonėmis, net labai žaviuosi, kaip/kai jie turi tos drąsos.
Ir taip, mano supratimu kaip vyras jis tikrai simpatiškas, net labai (nors nesidomėjau daugiau), bet vien iš kelių nuotraukų matosi. Kažkuo į Kanados prezidentą netgi užneša. Tik panašu, kad gali būti dar šiltesnė (ir drąsesnė) asmenybė.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 10, 17:49)

nežinau kaip kitaip pavadint

Man iš viso Macronas asocijuojasi su tais macarons sausainiais
jo, pavardė man irgi
Ir tuos išpopuliarins dar labiau
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 10, 18:08)
ir su makaronais

Bet kadangi macarons - prancūziški sausainiai, tai su jais man labiau
kadangi jis prOncūzas, man automatiškai tik tie pyragaičiai asociacijose
Beje, jeigu būčiau ką nors norėjusi užsirezervuoti, gal latvį būčiau paėmusi

Nors netyrinėjau vakar, tokio tikslo neturėjau, bet vienas muzikOntas, berods būgnininkas

su kasele kažkaip į akį biškį krito

Užtai ir sakiau, kad gaila, kad nepraėjo. Visa kompanija ten smagūs.