Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 21:35)
Lietuvoje tai gal visgi vien dėl tos istorijos būtų "suvalgę" jį. Nors perkūnas žino, o gal kaip tik bobelkom kokiom patikę būtų. Nenumanau, nes neskaičiau komentarų ta tema iš tiesų.
-----

Beje, jeigu būčiau ką nors norėjusi užsirezervuoti, gal latvį būčiau paėmusi smile.gif Nors netyrinėjau vakar, tokio tikslo neturėjau, bet vienas muzikOntas, berods būgnininkas biggrin.gif su kasele kažkaip į akį biškį krito smile.gif Užtai ir sakiau, kad gaila, kad nepraėjo. Visa kompanija ten smagūs.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man atrodo, vistik suvalgę jį būtų. Pas mus galima tik vyrams jaunesnes turėt laugh.gif Ir čia jau apie 15 metų kai būna skirtumas, o 25, tai iš viso būtų skandalas kaip reikalas biggrin.gif
---
sudominot su tuo latviu biggrin.gif kažkaip tik į vokalistę žiūrėjau turbūt.
Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2017 05 10, 22:27)
Nuu, kaip apsuktos aferistų 
-----

Žodžiu rezervuoju Mansą išgelbėjo mane nuo eurovizinės vienatvės
-----
O klusykit, ar čia mane gliūčina, ar mes jau seniai  peržengėm puslapių maximumą?
Ką taip ir liksim visalaik dabar "pakeliui į žiemą" ?

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
---
nu bet pasisekė vistiek tau tongue.gif Kažkaip laiku pasirodė kaip koks riteris gelbėtojas ant žirgo lotuliukas.gif
---
nu rimtai doh.gif kažkaip labai jau pesimistiškai skamba doh.gif Geriau "pakeliui į pavasarį" būtų biggrin.gif Čia turbūt be moderatorės nepakeisim nieko unsure.gif n

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 10, 22:45)
O man vakar kaip tik jo pasirodymas jokių emocijų nesukėlėNežinau, net kodėl, nors aš pirmą kart išgirdus tą dainą ir porą ašarų išspaudžiau
---
Pažiūrėjau kelis interviu tiek su juo, tiek su jo sese, tai abu nerealios asmenybės.
---
Nu žinai šiandien gali gerai dainuot, o įdomu, kaip rytoj bus. Australas irgi gerai per visas repeticijas dainavo, o per pusfinalį jaudulys viršų paėmė 
-----
blink.gif  blink.gif

man jis vakar labai jau perspaudė su manierom. Jei jis tą manieringumą apmažintų maždaug per pusę, tai turėtų šansų laimėt. Dabar tai nemanau, kad laimės vien dėl to, nes daug kam būtent atlikimas ir kliūna.
---
aha, labai faini žmogai abu wub.gif
---
visko čia gali būt. Bet man portugalas kažkaip tvirčiau atrodo scenoje. Australiukas toks truputį išsigandęs atrodė. O bulgariukas gerai emociją išgauna smile.gif Tikiuosi nepsišiukšlins rytoj biggrin.gif Nors turėčiau kaip tik galvot, kad pasišiukšlintų, nes lietuviai iš karto po jo pasirodo doh.gif biggrin.gif Žiauriai nenuskilo.
---
ko čia akis sprogdini lotuliukas.gif Negi toks baisus lotuliukas.gif Nu nėra jis man skonio, bet nėra ir baisuoklis laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 22:59)
Tai va matyt kame priežastis, kad iš tos pačios realybėje vis išeit negalim

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2017 - 21:28
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 20:59)

Matyt dėl naujos versijos įvedimo taip. Ai, nu nereiks nors naujų temų kurti.

Bet jaučiu vasara daug skaitytojų sulauksim su savo "Pakeliui į žiemą" biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 10, 21:28)

sudominot su tuo latviu biggrin.gif kažkaip tik į vokalistę žiūrėjau turbūt.

man jis vakar labai jau perspaudė su manierom. Jei jis tą manieringumą apmažintų maždaug per pusę, tai turėtų šansų laimėt. Dabar tai nemanau, kad laimės vien dėl to, nes daug kam būtent atlikimas ir kliūna.

ko čia akis sprogdini lotuliukas.gif Negi toks baisus lotuliukas.gif Nu nėra jis man skonio, bet nėra ir baisuoklis laugh.gif
biggrin.gif

Man jis priminė tavo kažkelintų metų vengrą gitaristą, tik kad tamsus biggrin.gif

Nekreipiau nei prieš tai dėmesio į manieras, nekreipiau nei vakar. Nu bet kažkas ne taip buvo. Mane dar sunervino, kad dar paskutinei dainos akordai skambėjo ir jau visi ploja doh.gif Nu aš suprantu, kad patiko, bet bent jau leiskit dainai normaliai pasibaigt doh.gif

Nu toks labai ne kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 11, 00:09)
Bet jaučiu vasara daug skaitytojų sulauksim su savo "Pakeliui į žiemą"  biggrin.gif
---
Man jis priminė tavo kažkelintų metų vengrą gitaristą, tik kad tamsus  biggrin.gif

Nekreipiau nei prieš tai dėmesio į manieras, nekreipiau nei vakar. Nu bet kažkas ne taip buvo.
--
Mane dar sunervino, kad dar paskutinei dainos akordai skambėjo ir jau visi ploja doh.gif Nu aš suprantu, kad patiko, bet bent jau leiskit dainai normaliai pasibaigt doh.gif

Nu toks labai ne kažką  biggrin.gif

bet tikrai doh.gif lotuliukas.gif Apie tai net nepagalvojau unsure.gif laugh.gif
---

Pažiūrėjau, nu tai tikrai, visai nieko toks tongue.gif Bet su šituo vistiek nepalyginsi blush2.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

(ir iš vis, reikėjo tau primint doh.gif )

-----
Man būtent to manieringumo buvo labai per daug šį kartą.
---
aha, kažkokie labai jau nekantrūs žmonės doh.gif biggrin.gif Arba galvoja, kad jau daina baigėsi, kai dar toli gražu iki pabaigos biggrin.gif
---

Nu bet tai nesuprantu kuo jis tau toks baisuoklis lotuliukas.gif Taigi berniokas kaip berniokas biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=AWIupy45Lvg
Atsakyti
Bet tai nervas truputį ima - dabar visi aiškina, kad už Portugaliją daugelis balsavo iš gailesčio doh.gif Aišku, buvo ir tokių, bet pavyzdžiui aš tai tik neseniai apie tą jo ligą ir sužinojau. Nuo pat eurovizinio šurmulio pradžios man ta daina laaabai patiko. Ne veltui jis visa tai slėpė, turbūt suprato, kad kils šaršalas doh.gif Kažkaip tikrai nesinori tikėt, kad iš gailesčio visi balsavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2017 - 14:39
blackkiss, čia aš kažko nežinau? Taviškis gal vėl EV dalyvauja? biggrin.gif Nes nu aš jo daugiau visur matau negu šiųmetinius dalyvius biggrin.gif doh.gif

https://www.youtube....h?v=KE9kTWnIMEI

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 11:05)

Man būtent to manieringumo buvo labai per daug šį kartą.
---

Nu bet tai nesuprantu kuo jis tau toks baisuoklis lotuliukas.gif Taigi berniokas kaip berniokas biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=AWIupy45Lvg

Tai kad kaip visada, gal net mažiau. Tik keliose vietose sutrukdė normaliai sudainuot biggrin.gif

Nu galėjai geriau jokio nesirezervuot laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 14:38)
Bet tai nervas truputį ima - dabar visi aiškina, kad už Portugaliją daugelis balsavo iš gailesčio doh.gif

Nu čia tai nesąmonė gryna. Taigi didžioji dalis žiūrovų net nesidomi ta EV ir jos dalyviais prieš tai, o bent jau pas mus komentatorius nieko neminėjo, kad jis serga.
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 10, 21:28)

---

visko čia gali būt. Bet man portugalas kažkaip tvirčiau atrodo scenoje. Australiukas toks truputį išsigandęs atrodė. O bulgariukas gerai emociją išgauna Tikiuosi nepsišiukšlins rytoj  Nors turėčiau kaip tik galvot, kad pasišiukšlintų, nes lietuviai iš karto po jo pasirodo Žiauriai nenuskilo.
---
ko čia akis sprogdini  Negi toks baisus  Nu nėra jis man skonio, bet nėra ir baisuoklis

Man tai kažkaip neužliuvo manieringumas, kai jau numaniau, ko tikėtis. Tame video, kur žiūrėjau, ar tik ne daugiau to buvo?

------

tai va čia esmę ir parašei biggrin.gif

-----

Tikrai nėra baisuoklis mirksiukas.gif Kaip tik tipo gražuolis. Bet nusaldintas gražuolis kaip tau (jeigu jau man gerokai per saldus atrodo).

SM'o EV temoje žiūrėk dar ir drakės gal dėl jo kiltų biggrin.gif Nežinau dabartinių tenykščių tendencijų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 10, 22:09)

Man jis priminė tavo kažkelintų metų vengrą gitaristą, tik kad tamsus  biggrin.gif

Man tai neprimena kažkaip.
Tuktukės gitaristas buvo labai jau gražus ir jaunesnis.

O tas latviuks toks atsipūtęs išsišiepęs simpatulka ir tiek biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 14:38)
Bet tai nervas truputį ima - dabar visi aiškina, kad už Portugaliją daugelis balsavo iš gailesčio doh.gif Aišku, buvo ir tokių, bet pavyzdžiui aš tai tik neseniai apie tą jo ligą ir sužinojau. Nuo pat eurovizinio šurmulio pradžios man ta daina laaabai patiko. Ne veltui jis visa tai slėpė, turbūt suprato, kad kils šaršalas doh.gif Kažkaip tikrai nesinori tikėt, kad iš gailesčio visi balsavo.

Aš kiek FB skaitinėjau, tai visi juo iš muzikinės pusės (daina, atlikimu) susižavėję. Na ir juo pačiu. Apie ligas niekur ten nebuvo nė kalbos.

Ir tie, kurie prie muzikos, meno, ypač tie labai gerai apie jį atsiliepia.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 11, 17:25)
Tai kad kaip visada, gal net mažiau. Tik keliose vietose sutrukdė normaliai sudainuot 

Nu galėjai geriau jokio nesirezervuot 

Kažkaip man atvirkščiai pasirodė g.gif
---
lotuliukas.gif nu žinot mane - kaip aš be rezervacijų lotuliukas.gif Galvojau, o gaaal kokį nors šokėją ar gitaristą užmatysiu, bus galima išsikeist laugh.gif Reikia apgalvot visus žingsnius į priekį. Šiaip tai žiaurus deficitas gražių EV vyriokų šiais metais doh.gif biggrin.gif Va, pas latvius ir buvo visai neblogas būgininkas, tik kad aš kažkaip neužmačiau iš karto biggrin.gif (kaip ir neužmačiau vengrų gitaristų tais metais. Jei ne Braškė, būčiau turbūt ir nepastebėjus :oh Ir tada berods iškeičiau italą į jį )

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 11, 18:22)
Man tai kažkaip neužliuvo manieringumas, kai jau numaniau, ko tikėtis. Tame video, kur žiūrėjau, ar tik ne daugiau to buvo?

------

Tikrai nėra baisuoklis  mirksiukas.gif  Kaip tik tipo gražuolis. Bet nusaldintas gražuolis kaip tau (jeigu jau man gerokai per saldus atrodo).
SM'o EV temoje žiūrėk dar ir drakės gal dėl jo kiltų biggrin.gif Nežinau dabartinių tenykščių tendencijų biggrin.gif
-------

O tas latviuks toks atsipūtęs išsišiepęs simpatulka ir tiek

Nu man jau gal susivaideno tada. Kažkaip atrodė, kad daugiau biggrin.gif
---
Nu Ingėnai, paguodei laugh.gif O tai galvojau, kad ne tik klimatą, bet ir mano skonį anomalijos ištiko lotuliukas.gif Tai man italas fainas, tai ispanas normalus lotuliukas.gif

Bet man jis nenusaldintas atrodo g.gif Kaip tik toks atsipūtęs, išsidraikęs berniokas, ne narcizas laugh.gif Taip ir įsivaizduoju jį kur nors po palme rūkantį kai ką arba su banglente lekiantį laugh.gif Man nusaldintas tai švedas biggrin.gif
Sm'o ev temoj tai nea, nepopuliarus visai, jis jau kaip atlieka liko. Jei jau reiktų rezervuotis rimčiau, tai tik italas man įtiktų(bet ir tai ne dėl to, kad mano skonio), daugiau nematau ko biggrin.gif

---
perskaičiau "atsitūpęs" lotuliukas.gif ir pagalvojau - ko jis ten tupėjo :lol
Papildyta:
Bet tai eina sau, negaliu patikėt, kad jau šiandien TA didžioji EV diena karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2017 - 16:58
Iš dainų aš už LT už ... Bulgariją biggrin.gif Tikrai labiausiai išsiskyrė tame kontekste.
Kažkaip šįkart nepatiko pusfinalis ir dainos.

Dar prie įdomesnių Rumunija ir Norvegija. Bet tik todėl, kad reikia smile.gif

Bet tai koks Izraelio vyriokas simpatiškas smile.gif Iš vyrukų šiandien labiausiai krito į akį (tiksliau nieks be jo daugiau ir nekrito).

Papildyta:
Bet kokia vaikų Eurovizija šiais metais... Australas, bulgaras (nu tikrai jauniau atrodo, nei įsivaizdavau), airis. Dėl airio iš pradžių net nebuvau tikra bernas ar pana smile.gif

Beje, austras man adamleviniškas smile.gif Jums ne?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 00:35)
Iš dainų aš už LT už ... Bulgariją  biggrin.gif  Tikrai labiausiai išsiskyrė tame kontekste.
Kažkaip šįkart  nepatiko pusfinalis ir dainos.
----

Bet tai koks Izraelio vyriokas simpatiškas  smile.gif  Iš vyrukų šiandien labiausiai krito į akį (tiksliau nieks be jo daugiau ir nekrito).
-----
Bet kokia vaikų Eurovizija šiais metais... Australas, bulgaras (nu tikrai jauniau atrodo, nei įsivaizdavau), airis. Dėl airio iš pradžių net nebuvau tikra bernas ar pana smile.gif
--

ką aš tau sakiau tongue.gif Gerai vaikis pavarė, aukštame lygyje viskas thumbup.gif Daina nereali wub.gif
----

aha, labai blush2.gif kažkaip anksčiau neatkreipiau dėmesio biggrin.gif Niekad nepasakyčiau, kad nuo patyčių labai kentėjp anksčiau.
---
nuu, grynai biggrin.gif
--
gal šiek tiek :hm

---

Kaip jum Lietuvos pasirodymas?
Man patiko, bet kažkaip silpniau nei atrankoje unsure.gif kodėl jie tą ugninį ratą nuėmė??
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 22:46)

Neprovokuok! biggrin.gif jau man tas jos jejeje.. žudantis..neeezina jūsų? O šiaip neištraukė aukštų natų visai..
Bet kaaaaaip man patiko Bulgarija wub.gif tobulai mano skonio daina wub.gif Rumunai žiauriai faini, ir Norvegas patiko smile.gif Airis, Kroatas irgi visai nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 11, 22:35)

Net nebeatsimenu jau nei dainos, nei pasirodymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 11 gegužės 2017 - 22:52
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 00:51)

Neprovokuok! biggrin.gif jau man tas jos jejeje.. žudantis..neeezina jūsų? O šiaip neištraukė aukštų natų visai..
--
Bet kaaaaaip man patiko Bulgarija wub.gif tobulai mano skonio daina wub.gif
--
Rumunai žiauriai faini, ir Norvegas patiko smile.gif Airis, Kroatas irgi visai nieko smile.gif

ai pamiršau lotuliukas.gif tongue.gif manęs tai neerzina biggrin.gif bet silpniau sudainavo, iš tikrųjų..
---
Sakiau! O jūs manęs neklausėt, kai aš čia dėl tos dainos svaigau tongue.gif biggrin.gif
---
Rumunai man labai nepatiko lotuliukas.gif nes negaliu pakęst to dainavimo stiliaus biggrin.gif
Man dar Vengrija patiko, Norvegija.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 22:46)
ką aš tau sakiau tongue.gif Gerai vaikis pavarė, aukštame lygyje viskas thumbup.gif Daina nereali wub.gif
----

aha, labai blush2.gif kažkaip anksčiau neatkreipiau dėmesio biggrin.gif Niekad nepasakyčiau, kad nuo patyčių labai kentėjp anksčiau.
---

Man patiko, bet kažkaip silpniau nei atrankoje unsure.gif kodėl jie tą ugninį ratą nuėmė??

Tik man jo pačio įvaizdis (šukuosena) pernelyg prašmatnu. Norėtųsi paprastumo labiau.
Vat jam pačiam kažkokių simpatijų neturiu, priešingai portugalui.
Vis dar už portugalą (ir panašu, kad jau nebepasikeis nuomonė, nu nes italas "ne mano" )

----

aš praklausiau tą pristatymą (tai ir apie patyčas)

-----

man irgi atrankoje labiau patiko. Pati Vika labiau patiko. Tikrai šįkart kažkokią agresiją lyg ir mačiau (ko atrankoje nebuvo). Gal jaudinosi? Nejaugi toks sumanymas specialiai?

Nes nu atrankoje ji daug mielesnė buvo, dėl ko širdį pavergė. Ypač žinant, kad jie iš tiesų mieli, geri žmogučiai. Jos antroji pusė smagiau šįkart atrodė, gal kiek pusiausvyrą atstatė.

rimtai, man lietuviškos atrankos variantas buvo geresnis visgi.
Atsakyti