QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 21:35)
Lietuvoje tai gal visgi vien dėl tos istorijos būtų "suvalgę" jį. Nors perkūnas žino, o gal kaip tik bobelkom kokiom patikę būtų. Nenumanau, nes neskaičiau komentarų ta tema iš tiesų.
-----
Beje, jeigu būčiau ką nors norėjusi užsirezervuoti, gal latvį būčiau paėmusi
Nors netyrinėjau vakar, tokio tikslo neturėjau, bet vienas muzikOntas, berods būgnininkas
su kasele kažkaip į akį biškį krito
Užtai ir sakiau, kad gaila, kad nepraėjo. Visa kompanija ten smagūs.
-----
Beje, jeigu būčiau ką nors norėjusi užsirezervuoti, gal latvį būčiau paėmusi

Man atrodo, vistik suvalgę jį būtų. Pas mus galima tik vyrams jaunesnes turėt

---
sudominot su tuo latviu

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 10, 22:27)
Nuu, kaip apsuktos aferistų
-----
Žodžiu rezervuoju Mansą išgelbėjo mane nuo eurovizinės vienatvės
-----
O klusykit, ar čia mane gliūčina, ar mes jau seniai peržengėm puslapių maximumą?
Ką taip ir liksim visalaik dabar "pakeliui į žiemą" ?
-----
Žodžiu rezervuoju Mansą išgelbėjo mane nuo eurovizinės vienatvės
-----
O klusykit, ar čia mane gliūčina, ar mes jau seniai peržengėm puslapių maximumą?
Ką taip ir liksim visalaik dabar "pakeliui į žiemą" ?

---
nu bet pasisekė vistiek tau

---
nu rimtai

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 10, 22:45)
O man vakar kaip tik jo pasirodymas jokių emocijų nesukėlėNežinau, net kodėl, nors aš pirmą kart išgirdus tą dainą ir porą ašarų išspaudžiau
---
Pažiūrėjau kelis interviu tiek su juo, tiek su jo sese, tai abu nerealios asmenybės.
---
Nu žinai šiandien gali gerai dainuot, o įdomu, kaip rytoj bus. Australas irgi gerai per visas repeticijas dainavo, o per pusfinalį jaudulys viršų paėmė
-----
---
Pažiūrėjau kelis interviu tiek su juo, tiek su jo sese, tai abu nerealios asmenybės.
---
Nu žinai šiandien gali gerai dainuot, o įdomu, kaip rytoj bus. Australas irgi gerai per visas repeticijas dainavo, o per pusfinalį jaudulys viršų paėmė
-----

man jis vakar labai jau perspaudė su manierom. Jei jis tą manieringumą apmažintų maždaug per pusę, tai turėtų šansų laimėt. Dabar tai nemanau, kad laimės vien dėl to, nes daug kam būtent atlikimas ir kliūna.
---
aha, labai faini žmogai abu

---
visko čia gali būt. Bet man portugalas kažkaip tvirčiau atrodo scenoje. Australiukas toks truputį išsigandęs atrodė. O bulgariukas gerai emociją išgauna

---
ko čia akis sprogdini

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 22:59)
Tai va matyt kame priežastis, kad iš tos pačios realybėje vis išeit negalim