Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

blyn, prie prancūzės Amiras sėdintis pasivaideno blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
bet tik panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 11, 22:53)

Bet kaaaaaip man patiko Bulgarija wub.gif tobulai mano skonio daina wub.gif Rumunai žiauriai faini, ir Norvegas patiko smile.gif Airis, Kroatas irgi visai nieko smile.gif

-----
Net nebeatsimenu jau nei dainos, nei pasirodymo smile.gif

kaip čia taip antrą kartą mūsų skonis toks panašus ? biggrin.gif
Airis pusė velnio, bet nuobodoka biškį. Kroato kažkaip nepamenu.
-----

ai, nu tokia radijinė. Nu nieko toks, bet originalas Adomėlis melejoną kartų geriau. Bet vistiek savo šypsena, laikysena ir net dainavimu kažkaip susiasocijavo man.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 22:55)

Rumunai man labai nepatiko lotuliukas.gif nes negaliu pakęst to dainavimo stiliaus biggrin.gif

Man rumunas vyrukas labiau, iš rumuniškos pusės. Dar teisingai užriaumojo kažkuriuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 00:56)
Tik man jo pačio įvaizdis (šukuosena) pernelyg prašmatnu. Norėtųsi paprastumo labiau.
Vat jam pačiam kažkokių simpatijų neturiu, priešingai portugalui.
Vis dar už portugalą (ir panašu, kad jau nebepasikeis nuomonė, nu nes italas "ne mano" )

----

man irgi atrankoje labiau patiko. Pati Vika labiau patiko. Tikrai šįkart kažkokią agresiją lyg ir mačiau (ko atrankoje nebuvo). Gal jaudinosi? Nejaugi toks sumanymas specialiai?
Nes nu atrankoje ji daug mielesnė buvo, dėl ko širdį pavergė. Ypač žinant, kad jie iš tiesų mieli, geri žmogučiai. Jos antroji pusė smagiau šįkart atrodė, gal kiek pusiausvyrą atstatė.
rimtai, man lietuviškos atrankos variantas buvo geresnis visgi.

aš tai turbūt prie Bulgarijos pasiliksiu kaip number 1. Bet tikriausiai tik finale ir apsispręsiu. Pagal nuotaiką priklausys, nes tos abi dainos man nerealiai patinka wub.gif
--
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man ir tie labai ilgi nagai kažkaip ją suagresyvino g.gif

Lt atrankoje ji ir judėjo daugiau, tarsi savesnė buvo. Žodžiu, geresnę energetiką transliavo.

Nu kaip bus, taip bus. Man vistiek faina ta daina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 01:02)
Man rumunas vyrukas labiau, iš rumuniškos pusės. Dar teisingai užriaumojo kažkuriuo metu smile.gif

vyriokas tai visai nieko ir man pasirodė biggrin.gif

Bet ta visa scenografija su patrankom.. doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Bet kas blogai, kad prie bulgaro mūsų pasirodymas tikrai pablanko.

Objektyviai, jis tikrai geriau visom prasmėm.

Ir bloga vieta, reiškia, mums tikrai papuolė.

reik tikėtis, praeis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 01:03)
Bet kas blogai, kad prie bulgaro mūsų pasirodymas tikrai pablanko.

Objektyviai, jis tikrai geriau visom prasmėm.

Ir bloga vieta, reiškia, mums tikrai papuolė.

reik tikėtis, praeis.

tai va... ko aš ir bijojau.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 23:03)

Man ir tie labai ilgi nagai kažkaip ją suagresyvino g.gif

Lt atrankoje ji ir judėjo daugiau, tarsi savesnė buvo. Žodžiu, geresnę energetiką transliavo.

Nagai man netrukdė.

Bet dėl viso kito pritariu.
Būtent tos gerosios energetikos pasigedau.

Papildyta:
aaai, tas kroatas. Man nelabai. Nesu tokio stiliaus gerbėja.
Atsakyti
nu ką.. jau buvom pamiršę ką reiškia nepapult į finalą biggrin.gif

Norvegija man, žiūriu, kuo toliau, tuo labiau patinka biggrin.gif

Trijų neatspėjau biggrin.gif labai nustebau, kad Šveicarija nepateko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2017 - 23:12
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 22:56)
blyn, prie prancūzės Amiras sėdintis pasivaideno blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
bet tik panašus biggrin.gif

Prie prancūzės panašus į Amirą sėdėjo, bet pačiam šone PATS AMIRAS SĖDĖJO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 01:13)
Prie prancūzės panašus į Amirą sėdėjo, bet pačiam šone PATS AMIRAS SĖDĖJO  biggrin.gif

kąąąąąą??? lotuliukas.gif rimtai??? nu tai kaaaip aš nemačiau?? doh.gif nu neatleisiu sau už tai doh.gif
Atsakyti
Izraelį užsirezervuoju finalui biggrin.gif
Ir žiauriai laiminga aš dėl baltarusų. Sakė, kad pirmą kart jų dalyvavimo proga EV Baltarusijuj buvo komentuojama baltarusiškai, o ne rusiškai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 23:21)
kąąąąąą??? lotuliukas.gif rimtai??? nu tai kaaaip aš nemačiau?? doh.gif nu neatleisiu sau už tai doh.gif

Jo. Aš iš pradžių irgi pastebėjau tą, kur prie Almos sėdėjo, irgi pasirodė, kad panašus į Amirą, o po to kai atitraukė kamerą, tikras Amiras sėdėjo kampe kairėj biggrin.gif Nu gal dar finale bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 11, 22:55)
ai pamiršau lotuliukas.gif tongue.gif manęs tai neerzina biggrin.gif bet silpniau sudainavo, iš tikrųjų..
---
Sakiau! O jūs manęs neklausėt, kai aš čia dėl tos dainos svaigau tongue.gif  biggrin.gif
---
Rumunai man labai nepatiko lotuliukas.gif nes negaliu pakęst to dainavimo stiliaus
----
Man dar Vengrija patiko, Norvegija.

Tai kad aš jos negirdėjau biggrin.gif kažkaip kai nei vienais metais man nepatiko Bulgarija, tai ir praskipinau biggrin.gif
------
O man lb faini - kaip iš muzikos garsų biggrin.gif
------
Norvegija labai labai - įsimesiu į ausinuką kroso bėgiojimui tongue.gif
Oi nuo Vengrijos mane net kratė, net į virtuvę išėjau biggrin.gif
Atsakyti
nu šakės, rimtai jis Kijeve doh.gif lotuliukas.gif
https://twitter.com/...771342147563521
https://twitter.com/...623596144988160

Žvengiu lotuliukas.gif Svarbiausiai tik pašnekėjom su Blackkiss lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir ji mane erzino, kad išlįs iš už kampo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti