QUOTE(blackkiss @ 2017 08 18, 20:29)
Oh no... nu gal darys...man jau priklausomybė atsirado jam
-----
Nu man jau nejuokinga nesuprantu, kad man čia pasidarę buvo... ant scenos būçiau užlipus ir to matyt neprisiminčiau
-------
o konce prieš mane kad atsistojo žirafa tiesiai prieš veidą, teko kitos vietos po saule ieškotis
-----
Ne, man tiltai išvis pakeliui nepasitaikė o mašina radot laisvai kur pasistatyt? Kur statėt?
______
Ne į temą, bet negaliu nepasigirti pradėjau sportklubį lankyt pagaliau, spiriau sau į sėdimąją pirmoj treniruotėj buvau
----
O skaičiau, kad visi bilietai išpirkti į Robio koncą.. kaip gali būt Vingio parke visi bilietai išpirkti?? parkas gi diidelis bent jau kur aš stovėjau visi laisvai stovėjo...
Man irgi

Nors man net nelabai ir buvo dingus nuo praeito konco

Svarbiausiai tai kad anksčiau galvojau - nu va, būsiu buvus stadioniniam ir areniniam jo konce ir galėsiu apsiramint. Bet kur tau

Jei jau norisi dabar vėl varyt

Plem Braškei pavydžiu, jinai dar tik bus

(šiaip tai galėtų jau ir pasirodyt, visai mus apleido

)
----
loool

nu ir man tas pats būtų, tikrai nugriūčiau ant tos scenos. Bet šiaip jei mane kviestų, tai turbūt būčiau pirma, kuri neitų

Bijočiau aš Robio suvartymų

Nors su ta mergina tai gražiai elgėsi

Nu bet jis toks neprognozuojamas, nežinia kas jam gali susišviest

Kai skeltų kokį bajeriuką, nežinočiau nei kur dėtis

----
žirafa

---
Kažkaip per stebuklą labai arti - toj pačioj Čiurlionio gatvėj

Jau kai sekėsi, tai sekėsi. Viskas labai stebuklingai vyko :lol
----
Kokia šaunuolė :super Man irgi reiktų, bet nugi tinginė baisi esu, tik dviratį paminu :oh O čia kažkokius grupinius užsiėmimus lankai, ar individualius?
---
Nu jo, keistai skamba :lol Gal kažkas sumaišė su Kauno koncertu? :lol
Nebent jie turi kažkokią erdvę aplink žmogų numatę ir taip paskaičiuoja :hm Nors prieš kelias dienas dar kai žiūrėjau, tai buvo tų bilietų. Dar pagalvojau, kad gal visai neužpildys to Vingio parko.