Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 19:09)
Tai tegul į Žalgirio areną atvaro Tik bėda, kad prie bilietų reikia sargyboj budėt, nes labai greit jų neliko aną kartą
---
nu gal tikrai: O kada jis čia sakė? pačioj pabaigoj? Gal aš pražioplinau tiesiog
---
Mano kojos ir nugara šiandien irgi biškį šlubuoja, ir gerklę skauda :lol
---
bet tikrai - nebūtume dalyvavę, ir ramu : Kodėl visada po gerų dalykų taip būna..Ech. O dar ir vasara į pabaigą eina.
----
Žiūriu dabar visokius žmonių sukeltus video instagram, tai per 'Monsoon' gerai palingavom wub.gif
https://www.instagra...ed=vingioparkas

O per "She's the one" Robis taip mielai graudinosi Labai džiaugiausi, kad ją dainavo vakar ir pagaliau išgirdau gyvai, nes Kaune tai nebuvo šitos.

Ne, ne, aš rai tik už vingį biggrin.gif jokios arenos man neatstos konco grynam ore po žvaigždėm tongue.gif
----
Nu taip čia po to hipnozės seanso laugh.gif bet rimtai taip atsipeikėjau, ir žiūriu jau baigės biggrin.gif
----
Man irgi biggrin.gif
-----
Aha, aš va anąkart nebuvau biggrin.gif
------
She s the one laaabai gerai skambėjo wub.gif nors aš ir ne mėgėja tos dainos įrašo smile.gif
Papildyta:
O klausykit, mes šitą temą kada nors pabaigsim? biggrin.gif ar ji dabar begalinė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 21:44)
Ne, ne, aš rai tik už vingį biggrin.gif jokios arenos man neatstos konco grynam ore po žvaigždėm tongue.gif 
----
Nu taip čia po to hipnozės seanso laugh.gif bet rimtai taip atsipeikėjau, ir žiūriu jau baigės biggrin.gif
----
She s the one laaabai gerai skambėjo wub.gif nors aš ir ne mėgėja tos dainos įrašo smile.gif
---
O klausykit, mes šitą temą kada nors pabaigsim? biggrin.gif ar ji dabar begalinė? biggrin.gif

Ai, man tai jau nebesvarbu kur, svarbu tik kad dar atvarytų biggrin.gif
---
lotuliukas.gif nu grynai lotuliukas.gif
---
Labai wub.gif Klipas tai be ryšio ir man. O gyvas atlikimas - superinis wub.gif Taip įsijautęs dainavo wub.gif
--
Man irgi tas klausimas vis kirba, bet toks vaizdas, kad ji amžina doh.gif Čia jaučiu reiktų moderatoriams rašyt, jei norėtume iš naujo pradėt unsure.gif Dabar vis gaunasi, kad ištisai pakeliui į žiemą biggrin.gif (nors tuoj jau ir tiks biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 20:04)
Ai, man tai jau nebesvarbu kur, svarbu tik kad dar atvarytų biggrin.gif
---
Labai wub.gif Klipas tai be ryšio ir man. O gyvas atlikimas - superinis wub.gif Taip įsijautęs dainavo wub.gif
--
Man irgi tas klausimas vis kirba, bet toks vaizdas, kad ji amžina doh.gif Čia jaučiu reiktų moderatoriams rašyt, jei norėtume iš naujo pradėt unsure.gif Dabar vis gaunasi, kad ištisai pakeliui į žiemą biggrin.gif (nors tuoj jau ir tiks biggrin.gif )

Nu šiaip tai - tiesa biggrin.gif bet vis tiek man ta atmosfera vakar wub.gif
----
Nu klipas, tai jau tyliu išvis biggrin.gif
-----
Nu bent pakeliui į vasarą būtų, o dabar biggrin.gif gal užtai ir nebuvo šiemet vasaros laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 22:13)
Nu šiaip tai - tiesa biggrin.gif bet vis tiek man ta atmosfera vakar wub.gif
----
Nu klipas, tai jau tyliu išvis biggrin.gif
-----
Nu bent pakeliui į vasarą būtų, o dabar biggrin.gif gal užtai ir nebuvo šiemet vasaros laugh.gif biggrin.gif

Nu jo, labai faina atmosfera buvo wub.gif
----
biggrin.gif
---
Nugi tikrai lotuliukas.gif Užkalbėjom, tsakant doh.gif biggrin.gif Bet tai nesąmonę padarė su tom "amžinom" temom. Anksčiau geriau būdavo doh.gif Viską pagadino su tuo forumu, Ingėną tai visai išbalansavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu šakės... o pernai vaikščiojau, taip saugu ten atrodė...

http://www.tv3.lt/m/...to-ikaitu-drama
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 20:16)
Nu jo, labai faina atmosfera buvo : biggrin.gif
---
Nugi tikrai lotuliukas.gif Užkalbėjom, tsakant doh.gif biggrin.gif Bet tai nesąmonę padarė su tom "amžinom" temom.

O man koja tint visai pradėjo doh.gif žodžiu nusisekęs koncertas biggrin.gif
----
Konspiratorės, plem biggrin.gif
Atsakyti
Taip sakant.. ištestavo užvakar ant Robio laugh.gif maždaug jei šitas nusileis, reiškia saugu biggrin.gif
http://www.vz.lt/tra...o#ixzz4q0Y4Lhkv
Ale jau matau sekantį straipsnį - rekonstruotame VNO nusileido pirmas lėktuvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 rugpjūčio 2017 - 22:27
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 18, 00:09)
Nu šakės... o pernai vaikščiojau, taip saugu ten atrodė...
http://www.tv3.lt/m/...to-ikaitu-drama
-----

O man koja tint visai pradėjo doh.gif žodžiu nusisekęs koncertas biggrin.gif

Žiauru... Europoj jau nebegali saugiai jaustis.
Bet tikrai, juk Ispanijoj net neatsimenu, kad būtų buvę kokių teroro aktų. Ir va..
---

Eik tu sau unsure.gif Bet žiūriu patūsinai tai atsakančiai doh.gif laugh.gif Nu reik tikėtis, kad neužsilaikys tas tinimas unsure.gif Koks gi koncas be kojų ir gerklės skausmo ane laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 08 18, 00:25)
Taip sakant.. ištestavo užvakar ant Robio laugh.gif maždaug jei šitas nusileis, reiškia saugu biggrin.gif
http://www.vz.lt/tra...o#ixzz4q0Y4Lhkv
Ale jau matau sekantį straipsnį - rekonstruotame VNO nusileido pirmas lėktuvas biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif balsu susijuokiau biggrin.gif Aš dar kažkaip galvojau, kad Kaune gal nusileido biggrin.gif Bet jei jau rekonstrukciją baigia, tai matyt, kad tikrai Vilniuj biggrin.gif Kažin jis žino, kad testavo taką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 23:48)
Žiauru... Europoj jau nebegali saugiai jaustis.
Bet tikrai, juk Ispanijoj net neatsimenu, kad būtų buvę kokių teroro aktų. Ir va..
---

Eik tu sau unsure.gif Bet žiūriu patūsinai tai atsakančiai Nu reik tikėtis, kad neužsilaikys tas tinimas unsure.gif Koks gi koncas be kojų ir gerklės skausmo ane
----
balsu susijuokiau biggrin.gif Aš dar kažkaip galvojau, kad Kaune gal nusileido biggrin.gif Bet jei jau rekonstrukciją baigia, tai matyt, kad tikrai Vilniuj biggrin.gif
----
Kažin jis žino, kad testavo taką

Buvo Madride 2004 metais kažkoks didelis, kur apie 200 žmonių žuvo verysad.gif
-----
Nuuu tikrai biggrin.gif plem tokių pasėkmių dar neapturėjau konce biggrin.gif bet kas įdomiausia, niekaip neįdentifikuoju to momento kada aš galėjau pasisukt koją... jau po fakto pajaučiau... ar čia irgi tos hipnozės metu laugh.gif
-----
Nu atidarė šiandien naktį tik biggrin.gif tai sakau matyt ištęstavo ir atidarė biggrin.gif
----
Abejoju, kad buvo informuotas apie tokią smulkmeną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 18, 11:03)
Buvo Madride 2004 metais kažkoks didelis, kur apie 200 žmonių žuvo verysad.gif
-----
Nuuu tikrai biggrin.gif plem tokių pasėkmių dar neapturėjau konce biggrin.gif bet kas įdomiausia, niekaip neįdentifikuoju to momento kada aš galėjau pasisukt koją... jau po fakto pajaučiau... ar čia irgi tos hipnozės metu laugh.gif
-----
Abejoju, kad buvo informuotas apie tokią smulkmeną biggrin.gif

Matyt, tie šlykštynės paskaičiavo, kad jau seniai buvo.. Nes pastaruoju metu juk Ispanija skaitėsi prie tų ramesnių šalių.. verysad.gif

----

doh.gif lotuliukas.gif Nu čia jau reik sugebėt šitaip lotuliukas.gif Kaip reikalas išskridus buvai lotuliukas.gif
----

laugh.gif Turbūt, kad nebuvo, nes jaučiu per koncą būtų ką nors suskėlęs šia tema laugh.gif Iš kitos pusės tai beveik ir garbinga - pirmam taką pratestuot lotuliukas.gif Ir šiaip, žinosim ,kad va šito naujo tako krikštatėvis yra Robis laugh.gif

_____

Beje, jau ir Zilnys straipsnį parašė neapsikentęs laugh.gif Žmogų net iš atostogų atitraukė doh.gif lotuliukas.gif
http://zmones.lrytas...palviu-2250671/

(paskutinis sakinys prajuokino laugh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 rugpjūčio 2017 - 11:25
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 18, 11:23)
Matyt, tie šlykštynės paskaičiavo, kad jau seniai buvo.. Nes pastaruoju metu juk Ispanija skaitėsi prie tų ramesnių šalių..
----
Nu čia jau reik sugebėt šitaip lotuliukas.gif Kaip reikalas išskridus buvai :
----
Turbūt, kad nebuvo, nes jaučiu per koncą būtų ką nors suskėlęs šia tema laugh.gif Iš kitos pusės tai beveik ir garbinga - pirmam taką pratestuot lotuliukas.gif Ir šiaip, žinosim ,kad va šito naujo tako krikštatėvis yra Robis
_____

Beje, jau ir Zilnys straipsnį parašė neapsikentęs laugh.gif Žmogų net iš atostogų atitraukė doh.gif lotuliukas.gif
http://zmones.lrytas...palviu-2250671/
(paskutinis sakinys prajuokino laugh.gif )

Nu jie renkasi, kur žmonių antplūdžiai... o Barselona rugpjūtį tai ohoho...
------
Nu bet rimtai, kažkaip keistai mane tas Robis paveikė biggrin.gif
-----
Matyt pagalvojo oho, specialiai oro uostą jam išskyrė, jokių žmonių, lėktuvų laugh.gif
-----
Aha, skaičiau... Robis nė neįtaria, kokio ilgio diskusijas čia sukėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 18, 13:35)
Nu bet rimtai, kažkaip keistai mane tas Robis paveikė biggrin.gif
-----
Matyt pagalvojo oho, specialiai oro uostą jam išskyrė, jokių žmonių, lėktuvų laugh.gif
-----
Aha, skaičiau... Robis nė neįtaria, kokio ilgio diskusijas čia sukėlė biggrin.gif

lotuliukas.gif
Fainą fotkę iš Vilniaus įsidėjęs:
https://www.instagra...=robbiewilliams

----

looool lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Bet gi tikrai, visas takas turėjo būt tuščias laugh.gif
----

Nuu doh.gif
Kas juokingiausia, tai kad vatnikai džiaugiasi, o beretnikai putojasi, nors turėtų būt atvirkščiai laugh.gif

O blogiausia tai, kad tikrai labai daug žmonių su išoperuotu humoro jausmu ir sarkazmo suvokimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 18, 11:43)
Fainą fotkę iš Vilniaus įsidėjęs:
https://www.instagra...=robbiewilliams

----

looool Bet gi tikrai, visas takas turėjo būt tuščias laugh.gif
----

Nuu doh.gif
Kas juokingiausia, tai kad vatnikai džiaugiasi, o beretnikai putojasi, nors turėtų būt atvirkščiai laugh.gif

O blogiausia tai, kad tikrai labai daug žmonių su išoperuotu humoro jausmu ir sarkazmo suvokimu doh.gif

Aha biggrin.gif gerai, kad nesakė thank you, Estonia, kaip ne kurie biggrin.gif
-----
Nuuu biggrin.gif ir ne tik takas biggrin.gif
------
Va būūūtent biggrin.gif aš suprantu, dar kai rusai piktinosi, kad atvarė į jų šalį ir išsityčiojo biggrin.gif nu ta prasme bent logika yra biggrin.gif o čia.. biggrin.gif
Papildyta:
Bet, galvoju, niekur to see you soon nemini. Nu negi man tikrai pasigirdo??! laugh.gif doh.gif
Atsakyti