Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Dėl šito irgi skaiçiau komentarus, kaip pakraupo žmonės, koks jis narcizas ir t.t doh.gifbiggrin.gif

Jau čia tai iš viso nesąmonė :D Na ir būna gi trenktų žmonių, visiškai be humoro jausmo :D

Atsakyti

Labai įdomu kaip Baumiliukas ir Mamontovas šį kartą pasireikš. O dar įdomiau ar Mamontovas išėjo po Erasure pasirodymo kaip kad žadėjo laugh.gifNes tipo jau Erasure ten tai jau lygis pagal jį, nepalyginsi su Robiu laugh.gif
Papildyta:
Ai, dar vienas momentas buvo, kai galvojau, jog visi nualps, kai Robis žiauriai juodą skėlė apie George Michael'ą laugh.gifGirdėjai? laugh.gif

O va Baumiliukas dėl tos Party kaip tik šįkart Robį užstojo, kaip nebūtų keista. Daugiau jo nuomonės neskaičiau.

------

O ką jis ten skėlė, praklausiau arba nesupratau... Kažką lyg pabaigoje sakė, kad jo lyg tai jau nebėra, o jis Robis čia (jei teisingai supratau, o gal ir ne). 

Atsakyti

Bet kaip juokiaus vakar.. sako "you dont neee to sing.. you can trust me" laugh.gif

Jo čia tai geras buvo :D

Atsakyti

Va Ingėnas gali palygint Talino ir Vilniaus stadioninį turą. Labai įdomu bus išgirst smile.gif

Man vakarykštis už Talino žyyyymiai labiau patiko, be jokių abejonių. O kuris patiko labiau, Vilniaus ar Kauno, tai net sunku pasakyti. Kiekvienas jų turėjo savų didelių pliusų. Šiaip jeigu dar atvažiuos, eisiu dar kartą. Būtų labai šaunu, jei vėl Vingio parke. Nu rimtai, galėtų daugiau koncertų ten rengti. Aišku, mažai atlikėjų gali pririnkti tiek žiūrovų. 

Atsakyti

Man tai su dukra patiko biggrin.gifgal galim žiūrėt, kas mum tikrai patinka? biggrin.gif
-----

Dėl tos dainos party.. nu tai suprantu, kad pirmą kartą daug kas išgirdo, bet vis tiek, nu ir kai pirmą kartą klausai, nu girdi gi ką dainuoja biggrin.gifar čia vienintelis žodis ką suprato iš dainos? Jei taip, tegu tada išvis džiaugias, bent vieną žodį suprato biggrin.gif

Jo, ten geras :D :D

------

Taikliai tu čia skėlei :D :D

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 15:47)
Nu bet tikrai tinka jam
----
Kad sakė see you soon.. ar čia man pasigdo, ką norėjau išgirst? 
-----
Man tai su dukra patiko  gal galim žiūrėt, kas mum tikrai patinka?
-----
Nei išėjo, nei ruošėsi manau...čia irgi toks išsidirbinėjimas...
____
Dėl tos dainos party.. nu tai suprantu, kad pirmą kartą daug kas išgirdo, bet vis tiek, nu ir kai pirmą kartą klausai, nu girdi gi ką dainuoja ar čia vienintelis žodis ką suprato iš dainos? Jei taip, tegu tada išvis džiaugias, bent vieną žodį suprato

Nu kai tiek, tai dar nieko biggrin.gif
---
Rimtai? bigsmile.gif Nu reik tikėt, kad taip ir bus tongue.gif Nepamiršiu kaip aš susapnavau tą koncą Vingio parke, kai net neaišku buvo, kad ruošiasi atvaryt laugh.gif
---
Jo, šitas geras irgi :lol
---
oi negaliu lotuliukas.gif :super nu bet tikrai.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 15:55)
Na Supermama man ir vėl stringa. Senoje versijoje temos nerodo,  o naujoje prie vartotojo/slaptažodžio kimba (turiu eiti per abi). Ar čia tik man taip, gal kažkas kortelėje susimakalavo ar kokia čia velniava
----
Šiaip ir aš truputį pasigailėjau, kad fanų bilieto nepirkau. Nors stovėjau tai ganėtinai arti tarp paprastų. Bet vistiek nesimatė pati scena, ir galvos dar užstojo, žiūrėjau per ekranus. Labai patiko beje pati scena, projekcijos etc. Mano skonio šįkart.
----
Koncertas muzikine ir ypač setlisto prasme tai man Kaune labiau patiko. Setlistas Kaune mano nuomone buvo tikrai geresnis, dabar truputį filerių buvo (viena daina pradžioje, kurios iš viso  negirdėjus, gal čia iš naujesnių, kai minia turėjo per priedainį visokius oooo ir pan. dainuoti). Paskui tie duetai ale su Nicole Kidman (ta kiaulė )
-----
Didelį įspūdį padarė George Michael Freedom koveris.
---

Bet labai patiko pati atmosfera. Esu Vingio parko mylėtoja, o dar nuostabus oras. Fanų zonoje tai iš viso turėjo būti super. Ir Robis pats šįkart gal labiausiai patiko. Atsipalaidavęs, mano supratimu jautėsi komfortiškai, toks savas. Vis dar entertaimintojas aukštumoje. O kad ne viską idealiai padainuoja ar balsas kai kuriose dainose kiek pasikeitęs jaučiasi, tai čia visiems visko būna gyvai
-----
Žodžiu, geras koncertas. Tik man trumpokas, norėjosi kažkaip dar. Bet aš skaičiau, kad jis su nugara didelių bėdų turi, skauda nuolat koncertuojant, vaistus geria. Tai matyt ir negali jis ilgesnių koncertų daryti.
-----
Dėl Erasure man žiaaaauriai nepatiko. Mano ausiai pasenusi plastmasinė muzika. Retai einu per koncertus alaus, bet šįkart vien dėl Erasure ėjau, kad ištverčiau 
----
O Mamontovas, skaičiau FB, iš tiesų iš karto po Erasure ir išėjo. Nu keista, vienok...
----
Dėl to spasibo ir Party like a Russian tai čia nesąmonių nesąmonės, kad burbulą išpūtė. Čia žurnalistai matyt pasistengė, straipsnių pati dar neskaičiau, tik iškalbingas antraštes.

Bet tikrai kaži kodėl tau taip keistai cituojasi. O tu naujoje versijoje cituoji? Nes aš tai seną naudoju.
---
Joo, man irgi labai graži scena buvo. Ir jei anksčiau atvarei, tai būtum irgi pakliuvus prie pat scenos(kažkaip žmonės lėtai rinkosi, aš jau galvojau, kad tikrai neliks man vietos tokios geros).
Iš tikrųjų tai labai džiaugiuosi, kad per du Robio koncus buvau idealiose vietose :super
---
O aš net nežinau lyginant setlistus kuris labiau patiko (gal truputuką daugiau Kauno), bet šiaip fainos man ir ta Kids, ir Something stupid. Va ko galėjo nebūt dėl manęs, tai Rudebox. Šiaip visai dar norėjau išgirst "Road to Mandalay", kurią Kaune dainavo smile.gif
--
Aha, patiko ir man.
---
drinks_cheers.gif :sutinku :sutinku
Kas gerai fanų zonoj, tai kad ten didžiausias tūsas vyksta per bet kurią dainą - nesvarbu ar mažiau žinoma, ar daugiau biggrin.gif
---
aha, norėjosi daug ilgesnio biggrin.gif Bet tai plem gaila, kad jam su ta nugara tokios problemos.. O dar kai tiek juda toje scenoje, tai labai sunku turėtų būt. Jei taip ir toliau, tai bijau, kad nenustotų visai koncertuot..
---
loooool lotuliukas.gif
--
Ale tu matai, reiškia išpildė pažadą (nu jau ir nebeturėjo kur dingt, kai prisišnekėjo :lol ) Bet tai keistas elgesys. Gal jam pavydas suėmė, kad tiek žmonių Robis pririnko biggrin.gif Nes juk AM vis pamini, kad tik Foje Vingio parką yra užpildžius. Ai, nesuprasi jo. Kartais tikrai keistai pasielgia..
Niekad net nesugalvočiau lygint Erasure su Robiu. Erasure lyginčiau su tom 80-ųjų grupėm kurios ir šį rudenį, man atrodo, atvažiuoja į Kauną. Tai kodėl jų neaukština. Ten grynai tokio pat stiliaus muzika.
---
Bet tai kaaaip išpūtė :oh Aš numaniau, kad bus kalbų, bet tikrai ne iki tokio lygio :oh Svarbiausia, dar būtų dėl ko, dabar dėl dainos žodžių(ir dainos, kuri kaip tik pašiepia oligarchus). Jei šlovintų, tai suprasčiau :oh
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 16:01)
Better Man tai ir aš norėjau, labai patinka ji man, ypač gyvai.
O karštis net ir man vienu metu jautėsi Dėl efektų tai visai gali būti, kad iš toli jie ir geriau atrodė. Prisiminus Taliną. Va man jie šįkart labai net patiko.

Aha, ir dar akustiškai wub.gif
Labai skoningai viskas atrodė (tas retro stiliukas). Ir ta bokso tematika gerai įsipaišė.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 16:06)
O va Baumiliukas dėl tos Party kaip tik šįkart Robį užstojo, kaip nebūtų keista. Daugiau jo nuomonės neskaičiau.
----
O ką jis ten skėlė, praklausiau arba nesupratau... Kažką lyg pabaigoje sakė, kad jo lyg tai jau nebėra, o jis Robis čia (jei teisingai supratau, o gal ir ne).

matai kaip, keista tikrai.
--
Aha, pabaigoje tai taip ir sakė. Bet prieš tai, tai tokį gėjišką bajerį užmetė biggrin.gif Nedrįstu net rašyt konkrečiai, nes užbanins laugh.gif nu žodžiu, sakė, kad jis šiaip ne gėjus, bet va su GM tai pavarytų (tik daug juodžiau išsireiškė, žodžiu esmę turbūt pagauni biggrin.gif )

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 16:11)
Man vakarykštis už Talino žyyyymiai labiau patiko, be jokių abejonių.
----
O kuris patiko labiau, Vilniaus ar Kauno, tai net sunku pasakyti. Kiekvienas jų turėjo savų didelių pliusų.
----
Šiaip jeigu dar atvažiuos, eisiu dar kartą. Būtų labai šaunu, jei vėl Vingio parke. Nu rimtai, galėtų daugiau koncertų ten rengti. Aišku, mažai atlikėjų gali pririnkti tiek žiūrovų.

Kažkaip taip ir nujaučiau :sutinku
---
Nu man irgi sunku pasakyt. Kaune gal buvo didesnis pliusas, kad uždaroje patalpoje labiau koncentruotas garsas ir žiūrovų dainavimas geriau girdėjosi, o Vingio parke išsisklaidė šiek tiek, nors žmonės aplink mačiau plėšė iš širdies biggrin.gif
--
:sutinku Jau net nesvarbu man kur, kažkaip patiko Vingio parke. Svarbiausia, kad su oru irgi labai nuskilo - nei per karšta, nei per šalta.

Beje, skaičiau, kad garsas buvo toks, kad kiti iš savo bakonų klausėsi konco biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 rugpjūčio 2017 - 14:51

Bet tikrai kaži kodėl tau taip keistai cituojasi. O tu naujoje versijoje cituoji? Nes aš tai seną naudoju.
---

aha, norėjosi daug ilgesnio biggrin.gifBet tai plem gaila, kad jam su ta nugara tokios problemos.. O dar kai tiek juda toje scenoje, tai labai sunku turėtų būt. Jei taip ir toliau, tai bijau, kad nenustotų visai koncertuot..
---

Niekad net nesugalvočiau lygint Erasure su Robiu. Erasure lyginčiau su tom 80-ųjų grupėm kurios ir šį rudenį, man atrodo, atvažiuoja į Kauną. Tai kodėl jų neaukština. Ten grynai tokio pat stiliaus muzika.
---

Aha, pabaigoje tai taip ir sakė. Bet prieš tai, tai tokį gėjišką bajerį užmetė biggrin.gifNedrįstu net rašyt konkrečiai, nes užbanins laugh.gifnu žodžiu, sakė, kad jis šiaip ne gėjus, bet va su GM tai pavarytų (tik daug juodžiau išsireiškė, žodžiu esmę turbūt pagauni biggrin.gif)

------
Beje, skaičiau, kad garsas buvo toks, kad kiti iš savo bakonų klausėsi konco biggrin.gif

Aha, naujoje rašau. Sakau, senoje man net į temą neįleidžia (praeitą kartą taip irgi buvo). Rašo, kad tokia tema neegzistuoja (nors atrandu ir bandau atsidaryti ją per sąrašus).

------

Na jis dabar vėl aukštumpje pagal populiarumus. Tai vien jau dėl to nemanau, kad nutrauks karjerą, kol patemps.

Kita vertus... va Adele, panašu, jau nutraukė. Visaip būna. Nebent vėl grįš. 

-------

Man irgi tas nostalgiškas (blogąja prame) grupes primena.

------

Tai jo, esmę pagavau :D Bet tai ar praklausiau, ar sumalė jis, nieko panašaus kažkaip nesugebėjau išgirst (nors aišku, mano klausomoji anglų kaip čia pasakius, tai...)

------

Aha, skaičiau FB ir šiaip girdėjau tokių atsiliepimų. Nors po Lady Gaga irgi taip kalbėjo. O paskui kažkaip koncertų ten net nebepamenu jau.Gal po jos koncai ten ir pasibaigė.  

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 17:20)
Aha, naujoje rašau. Sakau, senoje man net į temą neįleidžia (praeitą kartą taip irgi buvo). Rašo, kad tokia tema neegzistuoja (nors atrandu ir bandau atsidaryti ją per sąrašus)
----
Na jis dabar vėl aukštumpje pagal populiarumus. Tai vien jau dėl to nemanau, kad nutrauks karjerą, kol patemps.
---
Kita vertus... va Adele, panašu, jau nutraukė. Visaip būna. Nebent vėl grįš.
----
Tai jo, esmę pagavau biggrin.gif Bet tai ar praklausiau, ar sumalė jis, nieko panašaus kažkaip nesugebėjau išgirst (nors aišku, mano klausomoji anglų kaip čia pasakius, tai...)

blink.gif nu bet kas per nesąmonė. Čia jau tikrai kažkoks bug'as matyt g.gif
---
Gal nenutrauks, bet va bijau, kad pasirodymų kokybė gali nukentėt - vistiek jis pastoviai juda po sceną, daug fizinių jėgų tai kainuoja. Man jau vien paplojus ir palaikius rankas iškeltas atrodo pavargstu, o jei reiktų tiek duotis po tą sceną, tai visai šakės būtų doh.gif biggrin.gif Tai jeigu problemos su nugara aštrės, tai žinai.. Nu bet tikėkimės, kad viskas bus gerai smile.gif
--
Kažkodėl man toks įtarimas, kad grįš ji smile.gif O kodėl ji nutraukė tą karjerą? Juk jei dainavimas jos aistra, tai kaip šitaip unsure.gif
---
Gal ir sumalė :sutinku Bet tai gerai, kad neaiškiai pasakė, o tai būtų dar buvęs naujas skandalas ant visos LT doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Mane tai jau pokoncertinis liūdesėlis pradėjo imt.. doh.gif smile.gif Žiūrinėju video youtube, taip smagu prisimint, tik gaila, ne visas dainas randu.
Atsakyti
Straipsnis su žinomų žmonių komentarais apie Robio "spasiba":
http://zmones.lrytas...-audra-2246106/

Nu kad Tapinas įsivels, tai nesitikėjau doh.gif Visada galvojau, kad jis prie protingesnių doh.gif
Ir taip nusišnekėt - "po tų žodžių, minia nuščiuvo" doh.gif Niekas ten nenuščiuvo. "Nuščiuvimas" jam galėjo pasirodyt vien dėl to, kad ta daina skambėjo iš karto po "Let me entertain you". O kaip žinia, čia jau hitų hitas. O ta "Party like a russian" dar mažai kam žinoma, todėl nebuvo tiek ošiančių per ją, kiek per LMEY.
Ale ir sugalvok tu man parašyt - minia nuščiuvo, kai to net nebuvo lotuliukas.gif Jei toj minioj visi būtų įsižeidę(tik neaišku dėl ko), tai juk būtų nušvilpę, bet gi nieko panašaus nebuvo - atvirkščiai, visi paplojo kaip ir po kiekvienos dainos.

Juokingiausia tai kad Zilnys atspėjo apie išsivyniosiantį sujudimą po tos dainos laugh.gif

Gerai pasakė ir Dapkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 rugpjūčio 2017 - 16:48
Oo ir Ingėnas pargrįžo! thumbup.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 13:55)
<p>Na Supermama man ir vėl stringa. Senoje versijoje temos nerodo,  o naujoje prie vartotojo/slaptažodžio kimba (turiu eiti per abi). Ar čia tik man taip, gal kažkas kortelėje susimakalavo ar kokia čia velniava.</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tuktuk" data-cid="71760748" data-time="1502962937">
---------
<p>Didelį įspūdį padarė George Michael Freedom koveris. Tiesą sakant tą dainą buvau girdėjusi gal tik kaip originalą.
--------
<p>Iš Robio dainų labiausiai patiko Feel (na mano mėgstamiausia jo daina, vis dar), She's the one (labai mėgstu gyvą versiją, tinka ji Robiui labai). O Love my Life tai nebuvo idealiai sudainuota, kaip kad anksčiau youtube live įrašuose buvau mačiusi.
--------
<p>Žodžiu, geras koncertas. Tik man trumpokas, norėjosi kažkaip dar. Bet aš skaičiau, kad jis su nugara didelių bėdų turi, skauda nuolat koncertuojant, vaistus geria. Tai matyt ir negali jis ilgesnių koncertų daryti. </p>
-------
Dėl Erasure man žiaaaauriai nepatiko. Mano ausiai pasenusi plastmasinė muzika. Retai einu per koncertus alaus, bet šįkart vien dėl Erasure ėjau, kad ištverčiau  :

Man normaliai, kaip keista, kad tau taip.. gal bandyk moderatorės užklaust? smile.gif
------
Ir man žiauriai patiko wub.gif aš neatsistebiu švarumu dainavimo smile.gif aišku ir akustiką tokią nežinau kada girdėjau smile.gif
-------
O man labai patiko love my life smile.gif taip gyvai ir fainai.. o pirma kur klausei, tai heavy entertainment show smile.gif pagrindinė naujo albumo daina biggrin.gif
------
Man irgi visiškai nepatiko.. O jau tos aprangos... nu toks naftalinas, net nukratė...

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 13:57)
p>Matyt užhipnotizavo:D</p><p>Kurias grojo, kurias ne, tai prisiminčiau (jei konkrečiai paklaustų).</p>

Nu bet tikrai tarsi ištrinta iš atminties biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 14:03)
Jau čia tai iš viso nesąmonė Na ir būna gi trenktų žmonių, visiškai be humoro jausmo p>

Nu vargšai, ką galiu pasakyt...

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 14:06)
O ką jis ten skėlė, praklausiau arba nesupratau... Kažką lyg pabaigoje sakė, kad jo lyg tai jau nebėra, o jis Robis čia (jei teisingai supratau, o gal ir ne). </p>

Nu čia jau ne eteriui biggrin.gif bet Tuktuk va paaiškino biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 14:11)
Būtų labai šaunu, jei vėl Vingio parke. Nu rimtai, galėtų daugiau koncertų ten rengti. Aišku, mažai atlikėjų gali pririnkti tiek žiūrovų. </p>

Joo aš irgi buvau pagalvojus, kad būtų faina, bet kai permąsčiau, čia gi reikia, kad būtent vasarą galėtų atvažiuot, o atvažiuoja dažniausia žiemą ar rudenį..
QUOTE(Ingėnas @ 2017 08 17, 14:14)

>Taikliai tu čia skėlei

Ne, nu tai kad dievaž, užkniso biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 14:54)

Rimtai?: Nu reik tikėt, kad taip ir bus Nepamiršiu kaip aš susapnavau tą koncą Vingio parke, kai net neaišku buvo, kad ruošiasi atvaryt
---
aha, norėjosi daug ilgesnio tai plem gaila, kad jam su ta nugara tokios problemos.. O dar kai tiek juda toje scenoje, tai labai sunku turėtų būt.
---
Ale tu matai, reiškia išpildė pažadą (nu jau ir nebeturėjo kur dingt, kai prisišnekėjo  )
----
sGal jam pavydas suėmė, kad tiek žmonių Robis pririnko :

Tai pala o jūs negirdėjot? biggrin.gif tai klausykit, gal man çia hipnozės būdu bandė įteikt, kad ruoštumėmės kitam koncui laugh.gif
-----
Vargšas verysad.gif nu kur neskaudės kai tokie koncų krūviai.. aš va po vieno konco vos slenku šiandien biggrin.gif ir dar išsisukau koja kaip ryte paaiškėjo biggrin.gif
--------
Nu čia taip pasiaukot galima nebent labai norint išsiskirt iš visų biggrin.gif bet čia ant kiek reik norėt biggrin.gif
-----
Loooool laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 15:33)
Kažkodėl man toks įtarimas, kad grįš ji  O kodėl ji nutraukė tą karjerą?
---
Gal ir sumalė Bet tai gerai, kad neaiškiai pasakė,
----
o tai būtų dar buvęs naujas skandalas ant visos LT doh.gif lotuliukas.gif

Su šeima nori daugiau laiko praleist
----
Nu kad nesumalė.. biggrin.gif išvis mane Robis stebina savo aiškiu šnekėjimu.. lyg ne britas būtų smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 16:14)
Mane tai jau pokoncertinis liūdesėlis pradėjo imt.. doh.gif smile.gif Žiūrinėju video youtube, taip smagu prisimint, tik gaila, ne visas dainas randu.

Mane irgi! verysad.gif darbe sakiau kolegom, išleiskit namo, man po koncertinė depresija biggrin.gif tie sako nu klausyk mes išvis konce net nebuvom... sakau nu va.. jum nėr koncerto, nėr ir depresijos biggrin.gif
----
Nu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 20:03)
Joo aš irgi buvau pagalvojus, kad būtų faina, bet kai permąsčiau, čia gi reikia, kad būtent vasarą galėtų atvažiuot, o atvažiuoja dažniausia žiemą ar rudenį..
----

Tai pala o jūs negirdėjot? tai klausykit, gal man çia hipnozės būdu bandė įteikt, kad ruoštumėmės kitam koncui laugh.gif
-----
Vargšas  nu kur neskaudės kai tokie koncų krūviai.. aš va po vieno konco vos slenku šiandien  ir dar išsisukau koja kaip ryte paaiškėjo
--------
Nu čia taip pasiaukot galima nebent labai norint išsiskirt iš visų  bet čia ant kiek reik norėt
----

Mane irgi!  darbe sakiau kolegom, išleiskit namo, man po koncertinė depresija  tie sako nu klausyk mes išvis konce net nebuvom... sakau nu va.. jum nėr koncerto, nėr ir depresijos

Tai tegul į Žalgirio areną atvaro biggrin.gif Tik bėda, kad prie bilietų reikia sargyboj budėt, nes labai greit jų neliko aną kartą doh.gif biggrin.gif
Bet va koncertai gryname ore tikrai turi savo žavesio - toks įdomus jausmas apima - pakeli galvą aukštyn ir dangus virš galvos wub.gif o ne lubos. Žodžiu, romantika. O areniniai irgi savų pliusų turi - jau vien dėl to, kad mažesnė minia ir toks biškį 'intymesnis' koncas.
---
lotuliukas.gif nu gal tikrai bigsmile.gif O kada jis čia sakė? pačioj pabaigoj? Gal aš pražioplinau tiesiog biggrin.gif
---
Mano kojos ir nugara šiandien irgi biškį šlubuoja, ir gerklę skauda :lol
---
tai va va.. :oh
--
lotuliukas.gif bet tikrai - nebūtume dalyvavę, ir ramu laugh.gif Kodėl visada po gerų dalykų taip būna..Ech. O dar ir vasara į pabaigą eina.

Žiūriu dabar visokius žmonių sukeltus video instagram, tai per 'Monsoon' gerai palingavom wub.gif
https://www.instagra...ed=vingioparkas

O per "She's the one" Robis taip mielai graudinosi wub.gif Labai džiaugiausi, kad ją dainavo vakar ir pagaliau išgirdau gyvai, nes Kaune tai nebuvo šitos.
Atsakyti