Dėl šito irgi skaiçiau komentarus, kaip pakraupo žmonės, koks jis narcizas ir t.t
Jau čia tai iš viso nesąmonė Na ir būna gi trenktų žmonių, visiškai be humoro jausmo
Labai įdomu kaip Baumiliukas ir Mamontovas šį kartą pasireikš. O dar įdomiau ar Mamontovas išėjo po Erasure pasirodymo kaip kad žadėjo
Nes tipo jau Erasure ten tai jau lygis pagal jį, nepalyginsi su Robiu
Papildyta:
Ai, dar vienas momentas buvo, kai galvojau, jog visi nualps, kai Robis žiauriai juodą skėlė apie George Michael'ąGirdėjai?
O va Baumiliukas dėl tos Party kaip tik šįkart Robį užstojo, kaip nebūtų keista. Daugiau jo nuomonės neskaičiau.
------
O ką jis ten skėlė, praklausiau arba nesupratau... Kažką lyg pabaigoje sakė, kad jo lyg tai jau nebėra, o jis Robis čia (jei teisingai supratau, o gal ir ne).
Va Ingėnas gali palygint Talino ir Vilniaus stadioninį turą. Labai įdomu bus išgirst
Man vakarykštis už Talino žyyyymiai labiau patiko, be jokių abejonių. O kuris patiko labiau, Vilniaus ar Kauno, tai net sunku pasakyti. Kiekvienas jų turėjo savų didelių pliusų. Šiaip jeigu dar atvažiuos, eisiu dar kartą. Būtų labai šaunu, jei vėl Vingio parke. Nu rimtai, galėtų daugiau koncertų ten rengti. Aišku, mažai atlikėjų gali pririnkti tiek žiūrovų.
Man tai su dukra patiko
gal galim žiūrėt, kas mum tikrai patinka?
-----
Dėl tos dainos party.. nu tai suprantu, kad pirmą kartą daug kas išgirdo, bet vis tiek, nu ir kai pirmą kartą klausai, nu girdi gi ką dainuojaar čia vienintelis žodis ką suprato iš dainos? Jei taip, tegu tada išvis džiaugias, bent vieną žodį suprato
Jo, ten geras
------
Taikliai tu čia skėlei
Bet tikrai kaži kodėl tau taip keistai cituojasi. O tu naujoje versijoje cituoji? Nes aš tai seną naudoju.
---
aha, norėjosi daug ilgesnioBet tai plem gaila, kad jam su ta nugara tokios problemos.. O dar kai tiek juda toje scenoje, tai labai sunku turėtų būt. Jei taip ir toliau, tai bijau, kad nenustotų visai koncertuot..
---
Niekad net nesugalvočiau lygint Erasure su Robiu. Erasure lyginčiau su tom 80-ųjų grupėm kurios ir šį rudenį, man atrodo, atvažiuoja į Kauną. Tai kodėl jų neaukština. Ten grynai tokio pat stiliaus muzika.
---
Aha, pabaigoje tai taip ir sakė. Bet prieš tai, tai tokį gėjišką bajerį užmetėNedrįstu net rašyt konkrečiai, nes užbanins
nu žodžiu, sakė, kad jis šiaip ne gėjus, bet va su GM tai pavarytų (tik daug juodžiau išsireiškė, žodžiu esmę turbūt pagauni
)
------
Beje, skaičiau, kad garsas buvo toks, kad kiti iš savo bakonų klausėsi konco
Aha, naujoje rašau. Sakau, senoje man net į temą neįleidžia (praeitą kartą taip irgi buvo). Rašo, kad tokia tema neegzistuoja (nors atrandu ir bandau atsidaryti ją per sąrašus).
------
Na jis dabar vėl aukštumpje pagal populiarumus. Tai vien jau dėl to nemanau, kad nutrauks karjerą, kol patemps.
Kita vertus... va Adele, panašu, jau nutraukė. Visaip būna. Nebent vėl grįš.
-------
Man irgi tas nostalgiškas (blogąja prame) grupes primena.
------
Tai jo, esmę pagavau Bet tai ar praklausiau, ar sumalė jis, nieko panašaus kažkaip nesugebėjau išgirst (nors aišku, mano klausomoji anglų kaip čia pasakius, tai...)
------
Aha, skaičiau FB ir šiaip girdėjau tokių atsiliepimų. Nors po Lady Gaga irgi taip kalbėjo. O paskui kažkaip koncertų ten net nebepamenu jau.Gal po jos koncai ten ir pasibaigė.