Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Weronica @ 2016 11 09, 15:03)
Murzė gerai ax.gif 
Nuo 11.01 vemaliojo iki 11.05, bet šiaip smagi, neliūdna buvo, bet jau trūko kantrybė tai sekmadienį užsirašėm į rentgeną, nu ir ką jūs sau galvojat, per šeštadienį daugiau nei vėmė, siautė, nu jokių ligos požymių. Tai ir nebeboginau jos į vetkę...visgi neskiepytą, o tokios įstaigos man ligų šaltinis.

O pas tave d-pearl tie stipresni? 1600?

Ot ta Murzeliauskiene biggrin.gif
Atsakyti
Erode ačiū 4u.gif kažkaip pagal tavo ankstesnius rašymus taip ir galvojau daryt, dabar kai patvirtinai tai ramiai sau saulės vitaminus gersiu smile.gif

Murzeliauskienė tai jo, labai nefaina kai namuos eini ir reik žiūrėt kad į staigmeną kokią neįlipt biggrin.gif
Bet kaip visi ligonę popinom, MB net žolytės iš lauko nešė, čia žinokit ne šiaip sau, jis man kavos į lovą niekad nėra atnešęs, o čia katytei žolytę serviravo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 09 lapkričio 2016 - 14:29
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 09, 13:43)
Žmonės jau prilaikino - nei trint, nei palikt. hmm.gif</p><p>Ačiū už komplimentus bis.gif  bandau tobulėti. Deja, veislinių kačių nuotraukoms mano sugebėjimai dar gerokai netraukia... Buvau draugiškai sudirbta už pusę nuotraukų. Mokysimės toliau... biggrin.gif </p>

bet man parodysi ir tas kur tipo išbrokyjo? Man bus gražu, pažadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 11 09, 15:28)
Erode ačiū 4u.gif kažkaip pagal tavo ankstesnius rašymus taip ir galvojau daryt, dabar kai patvirtinai tai ramiai sau saulės vitaminus gersiu smile.gif

Murzeliauskienė tai jo, labai nefaina kai namuos eini ir reik žiūrėt kad į staigmeną kokią neįlipt biggrin.gif
Bet kaip visi ligonę popinom, MB net žolytės iš lauko nešė, čia žinokit ne šiaip sau, jis man kavos į lovą niekad nėra atnešęs, o čia katytei žolytę serviravo biggrin.gif

Tikiu, MB irgi tampa bais rupestingas, kai katinai suserga biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinimai Stasiukui - kambariniam lūšiukui, gimtadienio proga. Būk sveikas ir ilgai džiugink savo šeimininkę.Tikrai, kaip greitai bėga laikas, atrodo tik atkeliavo į naujus namus, o jau žiūrėk koks brandus vyrukas.

O jau,Gufio gražumas,  o jau meistro rankos ir akies taiklumas.Super foto.

Ainu- zuikelis :wub:

Gal Murziukei maistas netinka? :hmm: Nes kaip pastebiu,Molis dažnokai pavemelioja, ypač iš pat ryto pasimaitinės :unsure:

Radau,kad mažiausias LT butas tik 12 kv.metrų.Šeimai gal per mažas, bet porai ar vienam pensininkui pats tas.Nes kai pažiūriu mano kaimynai išsistatė namą, vienas aukštas žemėje, trys viršuje, gyvens visi.O ką, sūnūs į Vokietiją išpūtė,marčių neveda, į Lietuvos pusę nė nežiūri.Nu, ir kur dėti tokią daržinę?

Diinka, jau supratau kokia ekskursija.O čia naujokas koks?

Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 11 09, 16:28)

Dievuliau, kaip gražu bigsmile.gif

Gufio akys kaip gintaro burbuliukai wub.gif
Lapyna, a, Lapyna ir mes norim būti tokie gražūs biggrin.gif ax.gif

Diinka, o kas čia tokia nabagytė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 09, 16:05)

</p><p>Diinka, jau supratau kokia ekskursija.O čia naujokas koks?
</p>

Aha naujokė nuo liepos 1...sosiska- konteinerinė Fersiukė mano ...beveik mylimiausia, wub.gif atsibodo simptomus gydyti, daug pasiekėm...bet tikrai ne taip mėlyno kraujo katė turi atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 09, 16:05)
<p>Sveikinimai Stasiukui - kambariniam lūšiukui, gimtadienio proga. Būk sveikas ir ilgai džiugink savo šeimininkę.Tikrai, kaip greitai bėga laikas, atrodo tik atkeliavo į naujus namus, o jau žiūrėk koks brandus vyrukas.

Aciu sauluti wub.gif Istikro, atsimenu kaip vaziavau savo pukuocio kaip visa musu temele lauke... wub.gif Jegele wub.gif

Weronikuti, man labai grazu kai vyrai tampa rupestingi wub.gif
Sveikatytes tavo Murziukei 4u.gif
Atsakyti

Sveikatos Murzei :4u: 

Ir nabagei Diinkos persiukei... :unsure: 

bet man parodysi ir tas kur tipo išbrokyjo?

Ne ne, čia ne apie Gufio fotosesiją, čia apie kitas nuotraukas, kur turiu įmetus FB. :) O Gufio dar tik keletą išlukštenau ir niekas jų nei vertino, nei brokyjo. :) 

Atsakyti
Diinka, o iš ko sprendi, kad ji mėlyno kraujo, na ta prasme,kad nemaišyta?Juk kilmės dokų prie jos nebuvo? Bet varguolė, kaip reta, net gailu žiūrėti unsure.gif Jei ne tavo rūpestis, tikrai seniai ant vaivorykštės tupėtų.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 09, 17:49)
Diinka, o iš ko sprendi, kad ji mėlyno kraujo, na ta prasme,kad nemaišyta?Juk kilmės dokų prie jos nebuvo? Bet varguolė, kaip reta, net gailu žiūrėti unsure.gif Jei ne tavo rūpestis, tikrai seniai ant vaivorykštės tupėtų.

aišku maišyta... su dokais vargu ar būt išmetę, čia padaugino gal net po 2 vadas per metus...o tada... Ji rasta jau gerokai pavalkatavus...nesterilizuota ir nesilaukianti,... matomai jau nelabai ir 'produktyvi" buvo. ...bet kažkiek 9ir nemažai0 mėlyno kraujo joje tikrai yra labai ji jau fersiška biggrin.gif
Atsakyti
Na va, mano Stsytis wub.gif

2015-04-26
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti