Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ainu :wub: ...pamenu kažkada skaičiau apie kurilus...tai jie vandenmėgiai....

Atsakyti
Iš kur gauti tos valios tą vandenį gerti rolleyes.gif Dar kaupiuosi, bet tikrai pažadu kad reikės išgerti jo biggrin.gif
Atsakyti

https://www.youtube....h?v=CscA5UeEh6U ką radau  :D  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 09, 13:07)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=CscA5UeEh6U'>https://www.youtube.com/watch?v=CscA5UeEh6U</a> ką radau  biggrin.gif  wub.gif  </p>

Kaip jai dantų neužgelia biggrin.gif
Atsakyti

Prisipažinkit ar yra kas temoj...nerodo naujoj versijoj  :B 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 09, 13:27)
<p>Prisipažinkit ar yra kas temoj...nerodo naujoj versijoj  cool.gif </p><p></p>

Aš esu biggrin.gif
Atsakyti
Diinka nesvenciam bet mintis gera biggrin.gif victory.gif
Atsakyti

Ainu ir fontanėlis :super: 

O sniegasiurbė Čija tai išvis  :lol: 

Busy, taip, teoriškai turėtum visas didesnes nei 100x100 px dydžio nuotraukas saugot. O jei jose pavaizduotas ne tavo vaikas ar gyvūnas, tai ir iš viso... Va dabar pamačiau, kad paskutinę Gufio nuotrauką į FB įkėliau ne tuo ženklinimu. :( Žmonės jau prilaikino - nei trint, nei palikt. :hmm:

Ačiū už komplimentus :bis  bandau tobulėti. Deja, veislinių kačių nuotraukoms mano sugebėjimai dar gerokai netraukia... Buvau draugiškai sudirbta už pusę nuotraukų. Mokysimės toliau... :D 

Atsakyti

Weronica, kaip murziukė  :ax:

Aš geriu D-Pearl kasdien, kol kas viskas gerai

Ir aš gyvenau bute 21 kv., man ten visai patiko... tik kaimynai nelabai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 09 lapkričio 2016 - 13:50
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 09, 14:43)
Deja, veislinių kačių nuotraukoms mano sugebėjimai dar gerokai netraukia... Buvau draugiškai sudirbta už pusę nuotraukų. Mokysimės toliau... biggrin.gif </p>

Kodel sudirbo, ne tuo rakursu fotkinai, ne taip grozi atskleidei? hihihi.gif Mano manymu tai visai nieko. Nors aisku kiekviena veisle reikalauja savo rakursu, kai lankydavausi parodose, teko matytis su Tessa, latviu kilmes fotografe. Ana labai prasisukusi sioje srityje. Aisku zino, kaip atskleisti meino puosnuma, jo uodega ir lusio ausis ar karcius, brito zandenas, perso suba, siamo grakstuma ir t.t. Bet tai manau ateina su laiku, pamazu ismoksti parodyti tai ko nori savininkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 11 09, 13:47)
<p><strong>Weronica</strong>, kaip murziukė  ax.gif</p>
<p> </p>
<p>Aš geriu D-Pearl kasdien, kol kas viskas gerai</p>
<p> </p>
<p>Ir aš gyvenau bute 21 kv., man ten visai patiko... tik kaimynai nelabai....</p>

Murzė gerai ax.gif
Nuo 11.01 vemaliojo iki 11.05, bet šiaip smagi, neliūdna buvo, bet jau trūko kantrybė tai sekmadienį užsirašėm į rentgeną, nu ir ką jūs sau galvojat, per šeštadienį daugiau nei vėmė, siautė, nu jokių ligos požymių. Tai ir nebeboginau jos į vetkę...visgi neskiepytą, o tokios įstaigos man ligų šaltinis.

O pas tave d-pearl tie stipresni? 1600?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 11 09, 13:29)
Erode, o D-pearls 1600 (Pharma nord) normalus? Vyras nupirko, bet vitamino D čia žiūriu daugiau, ar neprisidarysiu bėdų? 4u.gif

Zuikis  wub.gif ir zuikio išmanus kraniukas koks bigsmile.gif

Mėnesį tokia dozė kasdien ir paskui kas II dieną.
Atsakyti