Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vilkra sveikatytės ligonei, ir tikrai pasidomėk, man irgi nenormaliai skamba kad vaikui po lūžių reabilitacija nepriklauso, tikrai turi priklausyt 4u.gif

Vėtriuk, nenusimink dėl to namo, man irgi 300 tai atrodo tikrai nemažai, galėsit laisviau pagyvent 4u.gif

Laba ryta

Atsakyti

Labas rytas, pabudome ir kelkimės,pagaliau PENKTADIENIS! :B 

Viską suskaičiau, katulius giriu  :wub: 

Vilkros dukrytei kuo greitesnio pasveikimo  :4u: 

Vėtriukui  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vilkros mažoji ligoniukė wub.gif
Vėtriuk, labai gaila. kad tavo svajonė apdužo, bet niekas nevyksta šiaip sau. Pamatysi, nukris pasiūlymas vienas kitas, nežinosi, kurį čiupti mirksiukas.gif
Gero penktadienio, nepaslyskit, nes šetoniškai slidu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės.
Kaip sakant mano gyvenime gerį seka blogis ir atvirkşčiai..
Ir nepaisant visų šiandienos blogybių, bėdų, duobių iš kuriu rods sunku iškopti, kai kas įvyko gražaus.
Kai tau beveik 35, o TB 41 ant nosies, kai per abu 4 vaikai, bendri katinai ir šuo, gal ir keistai skamba žodis "sužadetine" ax.gif

Gražios visoms dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 11, 08:00)
Labas rytas mergaitės.
Kaip sakant mano gyvenime gerį seka blogis ir atvirkşčiai..
Ir nepaisant visų šiandienos blogybių, bėdų, duobių iš kuriu rods sunku iškopti, kai kas įvyko gražaus.
Kai tau beveik 35, o TB 41 ant nosies, kai per abu 4 vaikai, bendri katinai ir šuo, gal ir keistai skamba žodis "sužadetine" ax.gif

Gražios visoms dienos 4u.gif

Ahabi, wau bigsmile.gif sveikinam labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 11 lapkričio 2016 - 08:04
Labas rytas 4u.gif

Ahabi sveikinu ir linkiu kad greitu laiku iš sužadėtinės taptum nuotaka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ahabi rodyk žiedą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi, sveikinu wub.gif

Lapyna, nuotraukos nerealios wub.gif
Atsakyti

Ahabi, sveikinu  :super: 

Atsakyti
Ahabi... blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Wow! Gal ziedeli parodytum ax.gif Ar tik zodziu pasipirso? Maniskis kai pirsosi ziedelio neturejo. Ale abu buvom studentai. Vestuvinius ziedus tevai nupirko. 18 susituokem blink.gif

Aciu mergaites uz palaikyma del namuko wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ahabi, dideliausi sveikinimai! :4u:  Su katinais jūsų namai tampa tikra šeima :wub: 

Šiandien parodau dar vieną Colombos katinuką. Nemuškit, pamiršau vardą... Pats kukliausias iš 9, bet ir jis buvo pričiuptas :) 

dfb4d4b144eb89042b76720a71fa4745811.jpg

7e21db0625a92b2475fc0ef66a11d181709.jpg

Atsakyti
Ahabi, awww... kaip grazu wub.gif Sveikinu sauluti 4u.gif

Atas? Grazus katinaitis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 lapkričio 2016 - 09:04