Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 11 11, 09:03)
Ahabi, awww... kaip grazu wub.gif Sveikinu sauluti 4u.gif

Atas? Grazus katinaitis  4u.gif

Kenis smile.gif

Ahabi sveikinu 4u.gif

Vėtriuk labai gaila, kad taip nutiko dėl namo. 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Vilkra, daug daug sveikatytės dukriukui...ir kad vis tik rebilitacija priklausytų 4u.gif

Vėtriuk 4u.gif viskas bus taip kaip turi būti, o svajoti reikia 4u.gif

QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 11, 09:00)

Kai tau beveik 35, o TB 41 ant nosies, kai per abu 4 vaikai, bendri katinai ir šuo, gal ir keistai skamba žodis "sužadetine" ax.gif

Gražios visoms dienos 4u.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif ir nieko čia nuostabaus.. kai tau beveik 52, o TB- ......43 ir kartu pragyventa lygiai 15 metų, vaikai (deja tik tavo) jau užauginti....imi ir išteki biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū už padrąsinimą 4u.gif
QUOTE(diinka @ 2016 11 10, 17:54)
bandau skaičiuot...mano 8
globotiniai lyg tik 11 dabar  biggrin.gif ...kieminių gal nebeskaičiuosiu...bobulytės sezoną uždarė....tai rytą vakąrą tikrai nemažai susirenka  biggrin.gif

Čia ne "tik", čia "Oho", kokia tavo chebrytė bigsmile.gif

Lapei2 sveikatos ir greito gyjimo 4u.gif Šiandien delfyje perskaičiau dar kartą straipsnį ir peržiūrėjau nuotraukas Lapės1 wub.gif

Vėtra, turit gerą butą, niekas niekur neveja, tai ir žiūrinėkite toliau sau namuko. Ir ateis jis pas jus kai bus tam laikas 4u.gif

Ahabi, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar prie viso jūsų komplekto trūksta tik dviejų bendrų vaikų ir vieno šuns. Tuomet visų po du bus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už sveikinimus.
Žiedelis ant pirşto yra. Tik nebuvo priklaupimo nat kelio biggrin.gif MB prieš prieš porą savaičių pasakė, kad nori man žiedą padovanoti ir nori, kadišsirinkčiau pati. O aš žinojau ko noriu. Išsiaiškinom ir žiedą juvelyrinėj gaminti pradėjo. Vakar paskambino kad žiedas yra. Atsiėmiau, pasipuošiau. O MB vakarop grįžo su rožių puokšte. Atsiklausė vaikų leidimo...žodžiu buvo gražu, jauku smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ahabi...susileisiu....jau taip grazu wub.gif

Columbeli, Daredi, Diinkuti-aciu mergaites! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ahabi, koks netradicinis sužadietuvių žiedas bigsmile.gif Bet man dideli, platūs ir stambūs patinka biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi kas čia per naujoviškas žiedas dar tokio nemačiusi hmm.gif Kraštai neužapvalinti, atrodo išpjautas ir tiek. Tik tu nesupyk... mirksiukas.gif Man patinka tradiciniai žiedeliai smile.gif Bet gi žinai kad dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif
Atsakyti

Vaje, kooks gražuolis  :wub: Colombos katinėlis

Ahabi  :ploja2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 11 lapkričio 2016 - 10:41

Man tai kaip tik tokie originalūs labai patinka. Tik aš daugiau nebedaryčiau plataus žiedo. :ax:  Po juo pirštas šunta, kai reikia nuolat rankas šlapinti. Mūsų vestuviniai buvo poplačiai, po vaikų gimimo nebenešioju...

Bet... Ahabi vaikai jau nebe leliukai, ar ne? :mirksiukas:  

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Lapei2 sveikatos ir greito gyjimo 4u.gifŠiandien delfyje perskaičiau dar kartą straipsnį ir peržiūrėjau nuotraukas Lapės1 wub.gif

KURRR?????? Nedaviau sutikimo  delfiams ar kažkam kitam -tikBernardinams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 lapkričio 2016 - 11:13
QUOTE(vilkra @ 2016 11 11, 13:07)
<p>KURRR?????? Nedaviau sutikimo  delfiams ar kažkam kitam -tikBernardinams.</p>

Čia tas straipsnis iš Bernardinų yra patalpintas Delfyje Moteris.lt
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 11 11, 11:31)
Ahabi kas čia per naujoviškas žiedas dar tokio nemačiusi  hmm.gif  Kraštai neužapvalinti, atrodo išpjautas ir tiek. Tik tu nesupyk... mirksiukas.gif Man patinka tradiciniai žiedeliai  smile.gif Bet gi žinai kad dėl skonio nesiginčijama  mirksiukas.gif

Tikrai skonio reikalas ir nera ko pykti. Guli stalciuje ex dovanoti ziedai,tame tarpe ir tradicinis sužadėtuvių bei tuoktuvių., auskarai, ir pakabukai su briliantais. Dukrai bus.
Todel griežtai pries brylikus buvau. Žinau ko norėjau. Tokio ir tik tokio. Nesureikšminu kad jis ne tradicinis. Pasipirso su rožėmis, o žiedas tik dovana mirksiukas.gif ant kiek pirma kart viska sureiksminau tai si kart galiu eiti susirasyti niekam nezinant apsirengusi su dzinsais. 4u.gif
.
Atsakyti