Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikinimai Ahabi tokios reikšmingos dienos proga!

Špulytė atrado gerą vietelę miegojimui - dušo kabiną,nusitraukdavo nuo džiovyklės kokį skuduriuką ir atsiguldavo ant jo ,teko skubiai patiest kilimėlį ax.gif beje ,įlenda ji per tarpą ir neužkliūna! wub.gif vartotojo įkelta nuotrauka

Dar vienas miegojimo ypatumas...draugė atvežė nenaudojamą gultuką būdąkad į prieglaudą nuvežčiau,tai Špulytė įsitaisė ne kaip visi ,o ant stogo ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Beje ,Diinka ,gal tau praverstų tokia būda ir dar toks padėvėtas ,bet šiltas pledas,kurį galima būtų sukarpyti? Ketinau į Katino svajonę nuvežti ,bet dabar į tą pusę labai retai važiuoju...
Atsakyti
Laba smile.gif
Dideliausi sveikinimai ahabi 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Tai kada vestuvės bus? biggrin.gif
Visoms sergančioms sveikatos balionai 4u.gif
colombos katiniukas wub.gif
Lapei balionėlis, kad greičiau kojytės gytų 4u.gif
Palytės miegojimo ypatumai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknė*: 11 lapkričio 2016 - 22:08
Špulyte wub.gif
Vetra aciu ir geros keliones 4u.gif
Azu, trep trep kojele ir sakyk-reik!
Atsakyti

Aha reik, bet ans maivosi ir apsimeta durniuku  :hmm: 

Mergaites nesirkit, sveikit.. kas ti pas jus do virusai siauc. Drauge is Vln raj. sake vaikas serga su 38 tempros, is mokyklos parsinese... Saugokit sveikata  :4u: 

Atsakyti
labas rytas ax.gif

O aš į darbą mausiu - budėjimas dviems valandoms unsure.gif ,ir diena sugadinta blink.gif

Miargai ,taigi šiandien supratau ,kad Špulytė pas mane užprogramuota buvo gyvent mirksiukas.gif .Supratau žvilgterėjusi į savo avatarą wub.gif Tai ji ten ant šakos uodegą mojuoja rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš taip pat į darbelį, tik šiandien mano darbo diena 6 val.Man tai įprasta dirbti šeštadienį.
Geras pastebėjimas drinks_cheers.gif Ir nebūčiau suvedusi, tikrai Špulia ant šakos tupi. Ir įsigyveno, įsigalėjo ji pas tave.
Turėjau tokį guoliuką,taksiukas kol mažas buvo ten miegojo.O kai atsirado Setukas, atrado kad galima gulėti ant guoliuko. Tai būdytė liko blyno formos blink.gif
Sergantiems debesys sveikatos 4u.gif
Gero šeštadienio, lekiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano brangiosios 4u.gif grįžtu į šeimą, visų labai pasiilgau 4u.gif
Jau vėl visas laikas priklauso man, iš pat ryto puoliau SM skaityti, žiūrėti ką veikėt ir kuom gyvenot smile.gif
Pirmiausia Ahabi - sveikinu su puikia žinia 4u.gif man irgi patinka netradiciniai žiedai ir svarbiausia, jog turi tai ko dūšia trokšta 4u.gif darnos, laimės ir daug džiugių akimirkų tau ir tavo šeimai 4u.gif
Stasyti sveikinu su gražiu gimtadieniu ir linkiu daugybės murklių dienų 4u.gif
Vėtriuk - dėl namo guodžiu 4u.gif suprantu kaip liūdna būna kai svajonė iš rankų slysta, bet nenukabink nosies 4u.gif galbūt tavęs kažkur laukia tavo svajonių namelis, tik tu dar nežinai ir jeigu turėsi noro ieškoti, tikrai rasi, tad svajok ir sėkmės tavo svajonių įgyvendinime 4u.gif
Lapynos darytos Gufyčio ir Colombos augintinių nuotraukos nuostabios, pagarba meistrei 4u.gif
Apus, Colomba - gal išskirtumėt nuotraukų kalendoriui?
Dar džiugu, kad Murzytė susveiko ir bėdelės pasibaigė 4u.gif
Zundyte - taiklus tavo pastebėjimas, taigi tikrai Špulytė avatare uodega mosuoja biggrin.gif
Erendira - linkiu, kad lapkritiniai nenuotaikos debesys kuo greičiau išsisklaidytų 4u.gif
Prisidedu prie komplimentų Diinkai ir jos B - labai graži šeima ir labai gera aura namuose, kas kitaip ir būti negali kai kartu sueina du šaunūs žmonės 4u.gif , o Diinka iš tiesų neatitinka pasinio amžiaus ir apie mažiaus skirtumą niekad nepagalvočiau jeigu Diinka nebūtų pasakiusi biggrin.gif
Na ir truputis nuotraukų, nebuvimo skolai grąžinti biggrin.gif
Mamka paskutiniu metu namo vėlai pareidavo, visai pamiršo, kad namie nenuglostytas katinėlis laukia unsure.gif
Ir su katyte mamka nežaidė
Gerai, kad nors dėžutę dovanų parnešė
Ėėėė, nežiūrėkit dabar, aš gi prausiuosi
Dvigulė karstyklė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 lapkričio 2016 - 08:26
Vaje vargsai katineliai...Grikuti, Kruopiuk, nenusiminkit, grizo mamka Jusu, dabar jau nepaleiskit, tsakant nagais uodegom laikykit... bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Koks israiskingas snukutis Kruopiuko. Vis kazkaip daugiau i Grikuti demesys atsikreipdavo. Na siandien ziurau, kad labai jau rainiuke israiskinga wub.gif wub.gif wub.gif

Aciu Magnuciuk 4u.gif Musu reikalai juda i prieki, tiesa visai kitu rakursu nei tikejaus. Ale bijau ka ir rasyt. Kai turesiu apciuopiama varianta, t.y. sutarti butinai uzreksiu ant viso forumo bigsmile.gif

Lekiu i Ryga mergaites 4u.gif Geros Jums dieneles aukseliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėtriuk - gero tau pasibuvimo Rygoje 4u.gif ir lauksime žinių kaip viskas tau susiklostys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas šeštadienio rytas smile.gif
Pagaliau Grikis su Kruopa iš pogrindžio sugrįžo bigsmile.gif wub.gif
Nu tikrai Palytė uodega maskatuoja biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, man negaila bet.... man kalendoriaus nereikia, todel truputi butu nesazininga uzimti vieta. Turbut merginos savo katus nori matyti. Jei netycia pritruktumet, tada tikrai duosiu foto.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Magnučiuk, gera Tave vėl čia pargrįžusią skaityt. Ir Grikio su Kruopa vaizdų jau pasiilgusi buvau.  :wub: 

Ahabi, sveikinu sužadėtuvių proga.  :4u: 

Špulytė labai miela mažylė  :wub: 

Sergančioms linkiu kuo greičiau susveikti  :4u: 

Vėtrai turiningo pasibuvimo Rygoje  :4u: 

Vakar apturėjau garbės realiai susipažinti su Merfe. Labai šilta, komunikabili moteris su puikiu humoro jausmu bei kūrybingomis rankomis. Iš Gralio nuotykių tiek juokiausi, kad skruostai net įskaudo. Galima būtų Merfei rašyt knygą " Gyvenimas su Graliu- misija (ne)įmanoma".  :D Grįžusi namo prisėdau prie savo flegmatiškosios Ainu, sakau, nuobodi tu, brangioji, nėr ką žmonėms papasakot nei kokia niekšiška tavo zbitka pasigirt, o štai va yra ant svieto katinas, vardu Gralis...  :rolleyes: Šeimyna mano klausė klausė apie Gralį, tada sako, tu gal jau čia perdedi, negali būti, kad vienas keturkojis tiek visko būt pridirbęs.  :hmm: 

Tai čia tas katinų liaudies dainose apdainuotasis Gralis?  :hm: 

IMG_5356.jpg

Atsakyti