Susižvengiau

Daredi, o gal buboninį marą pasigavai, ne šiltinę? Rimtai, kalbant, jau žmonės sirgti pradėjo, vietoj to, kad tupėtų namuose, viruso nenešioję, tai tąsosi po pardes ir kirpyklas apsisnarglevę.
Aha, rytoj ožio diena, arba šv.Martynas.
Nuo rytdienos nebegalima jokių žemės kapstymo ar kasimo.Žemė miega, ilsisi.Ir dar seni žmonės sako, jei Martynas su ledu,tai .Kalėdos su bradu.(šlapios, su balomis).Arba atvirkščiai
Vilkra, atsiverčiau dar tą straipsnį, tai iš viso visi komentarai ištrinti ir komentuoti neleidžia.Fotografė meistras kietas, vaikas atskleistas puikiai.Bet argi buvo galima elgtis prieš tavo valią?
Pliusas tas,kad tavo paną pamatė daugybė žmonių, ir atsiliepimai buvo visi teigiami.
Vilkra, atsiverčiau dar tą straipsnį, tai iš viso visi komentarai ištrinti ir komentuoti neleidžia.Fotografė meistras kietas, vaikas atskleistas puikiai.Bet argi buvo galima elgtis prieš tavo valią?
Pliusas tas,kad tavo paną pamatė daugybė žmonių, ir atsiliepimai buvo visi teigiami.
taip jos talentu ir meistriškumu galima tik žavėtis. Deja, santykiai su ja visiškai susikomplikavo ir nutrūko. Prašau visų, kurios pamatys , kur viešoj erdvėje Lapės Nr.1 nuotraukas- praneškite man.
Ahabi mergyt sveikinu ir as, kad viskas graziai ir laimingai , ziedelis man grazus.
Man va 38 MB 36 ir niekas nesipersa, nes nu o ka tau labai reikia???
Daredi, linkiu teisingai isprest darbo klausimus
Diinka, tikrai metu neduociau tau tiek niekaip, na yra sakoma jei vyras jaunesnis ir moteris daug jauniau atrodo, ir atvirksciai
Kenis grazuolis