Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 11 11, 16:02)
Visi kiti i save ar nuo saves?  biggrin.gif

Susižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 11 11, 15:30)
Dar ir tokia yra? biggrin.gif

Kas tas yr ir kaip tai atrodo? hmm.gif

Pasirodo yr biggrin.gif
O atrodo - baisiai nepatraukliai biggrin.gif savijauta irgi baisia nepatraukli biggrin.gif

Apus, kodė pas tavy tik 1 pirštas?? blink.gif Visus kitus pardavei už butą ar kaip?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 11 lapkričio 2016 - 15:52
Ačiū panos, būt gerai...jau norėjau mamą užsipulti, gal ką primaišė...bet pagalvojau sūnus jau 31-us pradėjo.....greičiausia mano metai visi mano...ir beje nei dėl vieno nesigailiu biggrin.gif

Aš tai supratau, kad pas Apus 1 "valdiškas" žiedas, kiti netradiciniai...o iš kur Busy žino kiek pas Apsus pirštų ...aš nežinau arba kažką praleidau

Gieliux, 4u.gif savaitgalis- sirgti negalima 4u.gif
Atsakyti

Daredi, o gal buboninį marą pasigavai, ne šiltinę? :lol: Rimtai, kalbant, jau žmonės  sirgti pradėjo, vietoj to, kad tupėtų namuose, viruso nenešioję, tai  tąsosi po pardes ir kirpyklas apsisnarglevę. e030.gif

Aha, rytoj ožio diena, arba šv.Martynas.

Nuo rytdienos nebegalima jokių žemės kapstymo ar kasimo.Žemė miega, ilsisi.Ir dar seni žmonės sako, jei Martynas su ledu,tai .Kalėdos su bradu.(šlapios, su balomis).Arba atvirkščiai :mirksiukas:

Vilkra, atsiverčiau dar tą straipsnį, tai iš viso visi komentarai ištrinti ir komentuoti neleidžia.Fotografė meistras kietas, vaikas atskleistas puikiai.Bet argi buvo galima elgtis prieš tavo valią?

Pliusas tas,kad tavo paną pamatė daugybė žmonių, ir atsiliepimai buvo visi teigiami.

Atsakyti
Nu aš irgi ta kuri serganti dirba. Praeitą savaitę taip kosėjau kad galvojau iškosėsiu vidurius, prasikankinau iki vėmimų, naktim priepoliai kosulio. Pirmadienį nuejau pas daktarus, paklausė plaučius-nieko negirdėt, rentgenas-plaučiai sveiki, kraujas ir tas jokio uždegimo nerodo, geriausias. Žodžiu sveika kaip ridikėlis biggrin.gif nesvarbu kad kriokiu kaip džiovininkė kokia. Nu ką sėdžiu ir šią savaitę darbe, tik tiek kad jau pradėjau atsikosėt. Tai mažesnis diskomfortas.

Apus pirštų istorija pralinksmino biggrin.gif bet aš irgi kaip Dinka viską supratau smile.gif

Atsakyti
Perskaiciau da karta, pasirodo ten buvo zodis pirktas, o perskaiciau kaip - pirstas wahahaha biggrin.gif

Gielux, Weronikuti, linkiu pasveikti kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 lapkričio 2016 - 16:35
QUOTE(busycat @ 2016 11 11, 16:34)
Perskaiciau da karta, pasirodo ten buvo zodis pirktas, o perskaiciau kaip - pirstas wahahaha  biggrin.gif

Gielux, Weronikuti, linkiu pasveikti kuo greiciau  4u.gif

Nu vo, aš jau galvojau, kad irgi praleidau apie pirštus informaciją biggrin.gif
Weronika, sveik 4u.gif
Ačiū, Busy 4u.gif
Atsakyti

jau net ejau paziuret kaip ten su tais pirstais... gruobleti, susirauksleti... blin ale 10 bet is isores :D

Atsakyti

Vilkra, atsiverčiau dar tą straipsnį, tai iš viso visi komentarai ištrinti ir komentuoti neleidžia.Fotografė meistras kietas, vaikas atskleistas puikiai.Bet argi buvo galima elgtis prieš tavo valią?

Pliusas tas,kad tavo paną pamatė daugybė žmonių, ir atsiliepimai buvo visi teigiami.

taip jos talentu ir meistriškumu galima tik žavėtis. Deja, santykiai su ja visiškai susikomplikavo ir nutrūko. Prašau visų, kurios pamatys , kur viešoj erdvėje Lapės Nr.1 nuotraukas- praneškite man.

Atsakyti

Ahabi mergyt sveikinu ir as, kad viskas graziai ir laimingai  :4u: , ziedelis man grazus.

Man va 38 MB 36 ir niekas nesipersa, nes nu o ka tau labai reikia???  :huh2:

Daredi, linkiu teisingai isprest darbo klausimus  :victory2:

Diinka, tikrai metu neduociau tau tiek niekaip, na yra sakoma jei vyras jaunesnis ir moteris daug jauniau atrodo, ir atvirksciai 

Kenis grazuolis  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 lapkričio 2016 - 19:52
Gielux, Weronikuti, linkiu sveikateles 4u.gif Na nesirkit mergiukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lekiu ryt su draugu seima i Ryga bigsmile.gif Su nakvyne ax.gif Atsigausiu tikiuos visaip kaip bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai Joniškiui pamojuok per langą ar ką 4u.gif
Atsakyti