Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Na ką, artėja mūsų kalendoriaus konkursas, ačiū visoms, atsiuntusios savo dalyvių nuotraukas, kas dar norėtų dalyvauti, galite dar iki pagrindinio balsavimo atsiųsti nuotraukas 4u.gif

Kadangi nemažai atsiuntėt po kelias nuotraukas tai turėsime dabar išrinkti po vieną nuotrauką, kuri ir dalyvaus pagrindiniame balsavime. Mes su Busy peiūrėjome atsiųstas nuotraukas ir jeigu buso atsiųsta daugiau nei trys nuotraukos, palikome tris pačias kokybiškiausias, keleto nuotraukų tiap pat teko atsisakyti, kadangi nebuvo pakankamai ryškios, kas būtų dar labiau pasimatę jas išdidinus kalendoriui. Iš tų dalyvių nuotraukų, kurių yra daugiau nei viena, aš vis įdėsiu į temą ir prašysiu jūsų nuomonės, kuri nuotruaka labiausiai patinka - tiesiog nurodykite katinėlio vardą ir nuotraukos, kuri labiausiai patinka, numerį. Balsuoti gali visi, kas nori. Ryt vakare parašysiu rezultatą. Nuotraukų šeimininkei balsavimo rezultatai nėra privalomi, kadangi ji pati sprendžia, kuri iš nuotraukų keliauja į konkursą o balsavimas yra patariamasis, kad padėtų apsispręsti. Taigi po balsavimo parašysiu koks yra rezultatas ir paklausiu ar nuotraukų šeimininkė sutinka su rezultatu.

Pirmosios į balsavimą eina jauniausios mūsų konkurso dalyvės Špulytė ir Lapė smile.gif

Špulytė 1
vartotojo įkelta nuotrauka
Špulytė 2
Špulytė 3

Lapė 1
Lapė 2
Lapė 3
Atsakyti

Labas vakaras,

Nu va, nebespėjau ant fontano... :unsure:  Būč prašius. Gal būtų pavykę iškraustyti katę iš unitazo. :) 

Žinokit, Colombos jaunėlė visai nėra liūdna ar užguita, tiesiog jos snukučio išraiška tokia susirūpinusi. Kaip ir Tytė nėra tokia pikta kaip atrodo. :D

O spalva jos irgi tokia, kad ant daugumos fonų pranyksta. Ant balto ne kažką geriau. Ten murzina atrodo :hihihi:

Trišė kokia griežta teta. :D 

Atsakyti

Balsuoju už Špulytę Nr.3 (tik WB, t.y. spalvą reikės pataisyti) ir Lapę Nr.2. Kompoziciškai pirma Lapė gal gražesnė, bet mane jos "akiniai" veža. :) 

Atsakyti
Galvojau, prabalsuosiu pirma ir parašysiu pavyzdį kaip balsuoti, bet žiūriu jau vyksta balsavimas biggrin.gif
Mano balsai:
Špulytė 3
Lapė 3
Visų balsus susirinksiu, ar balsuosite čia ar atsiųsite į AŽ 4u.gif
Daredi - lygtais žadėjai Mėtos nuotraukų atsiųsti? Tikiuosi nepamečiau tavęs savo pašte 4u.gif
Kas dar norėtų atsiųsti nuotraukas, primenu savo paštą jolita.patricia@gmail.com 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

Penktadienį labai trumpam užsukom su sūnum pas Erodę :ax: labai žavinga, tokia tikra Lemtinga Moteris :4u: ir labai šilta  :4u: Daredi akies krašteliu tik mačiau, nes skubėjom labai... Malonu susipažinti  :4u:  Nikutę ir jos didenybę Tašę dar teko laimė pamatyti  :wub:  Kingą ir Fogytę tikiuosi kitą kartą sutiksim, pasinaudosim kvietimu pasimatyti  :ax:  mano vaikui ne tik katinai įspūdį didelį paliko, sako "oho, ten dar ir berniukas yra!" :4u:

Riešinės tobulos, ilgesnės, tokios, kokių ir norėjau visada :wub: labai labai ačiū :4u:

Busy Ozziuko nosė ilgėja :wub:  bet šuniukus kaip greit atiduoda, dar gi toks kukulis, o jau keliaus į jaunus namus... :)
Špokiukas pasislėpė  :D  :wub:
Aist taponcai ir kojinės super :4u:
Ainu švaruolė :wub:
Colombos naujokė  :wub: labai gražiai su Mikos vuodega žaidžia :wub:
Kiara :wub:
Lisitėjos šunys pusnyse :wub:
Trišė valdovė :B Lapės šachmatai :super: sveikti greičiau mažutei :4u:

Kelniukas žiūri savo mėgstamiausią serialą "Zylės lesykloje":
[attachment=236933:DSC_0243_SM.JPG]

Atsakyti

Špulytė nr.3 ( tik be geltos atspalvio, prašome nuspalvinti nuotrauką balčiau) ir Lapė nr.3 ( nes labai jau gražus ryžas paršiukėlis).  :4u: 

Atsakyti

Kelvio profilis nuostabus  :wub: 

Atsakyti
Kelvis wub.gif

Baukide, suniukus kitaip nei kaciukus, atiduoda 8 savaiciu mirksiukas.gif

Lape 2
Spulyte gal 3

Labas rytas
Atsakyti

Labas rytas

Baukide - o Kelvio į konkursą neduosi? Išleisk Kelviuką pasikonkursinti

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Bysy, žinau, kad šuniukai 2 mėnesių gali iškeliauti iš veislynų, nu bet tokie mažiukai žiopliukai dar jie...  :wub:

Skaitau temą atgal  :ax: Vėtra,  :4u:  svajonės šiaip sau nedingsta, be pasekmių  :victory2: Stasiuką sveikinam su gimtadieniu  :wub:

Dėl vandens- labai patiko Aist pasidalijimas patirtimi ir Erodės paaiškinimas, kodėl reikia gerti  :4u:  jeigu negerčiau tiek daug vandens kasdien - tikrai pradėčiau gerti  :4u:  bet o tačiau geriu, seniai jau  :angel_not:  nu bet nei vienas kg niekur nepabėgo  :hmm:

Špulytė visur tobula  :wub:  nr. 3  :4u:

Lapė - 3  :4u:  nes labai draugiška  :wub:

Magnuna, Kelvio visos nuotraukos telefoninės  :taika:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Špulytė Nr.3.

Laputė Nr.2

Bet galėsiu, Magnun, excelį atsiųst kaip pernai  :rolleyes: 

Ahabi, sveikinu  :4u:  :4u:  :4u: 

(beje, abukart tekėjau 9 ryto (+-) ir +- su džinsais  :D )

Apie vandenį... aš , kaip ir Aist, galiu praktiškai visai jo negerti... Bet, kaip  gerai pasakė Baukidė, paskaičiau Aist didvyriškumo istoriją, Erodės populiarų išaiškinimą ir nusipirkau stiklinę darbe gerti vandenį  :D (nes man, na trūko dar mažiuko postūmio, moteriško tokio  :ax: 

Na, lendu darbuosna :unsure: 

Atsakyti

Laba,

balsuoju:

Špulutė Nr.1

Lapė Nr.2

Erendira, man irgi niekas neįspiria... einu prisipilsiu, kol atsimenu, kad reikia gerti  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 14 lapkričio 2016 - 09:20