Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas smile.gif
Špulytė nr. 1 ir Lapė nr. 3 4u.gif
Atsakyti

balsuoju- Špulytė- 3 Lapė-  gal 3 ( mano balso galite neužskaityti jei bus lygu lygu)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Špulytė Nr.3
Lapė Nr.3

Magnuna, nepametei manęs, tik dabar nusiunčiau. Ką mano dukriukas nufotkino, tą ir nusiunčiau. Tik jai nepasakiau, kad reikia horizontalių, tai todėl tiks tik pora nuotraukų.

Žinokite, esu susižavėjusi Erodės Kingu wub.gif Katas nerealus. Mes su juo patenkinom vienas kito norą glostytis ir niurkytis clap_1.gif Jis leido daryti viską, ko neleidžia daryti Mėta biggrin.gif
Nikutė savo nosiuką vis bandė kišti, tipo ir smalsu ir bijau. Fogytė tai aplinkui iš tolo viską stebėjo, o Tašytė kaip karalienė viduryje virtuvės gulėjo ir viską stebėjo. Erodė tai man tokia graži ir išmintinga moteris mirksiukas.gif Jomantas drąsus, bendraujantis ir toks paklusnus berniokėlis 4u.gif
Baukikė pasirodė kaip jaunas mėnulis ir dingo mirksiukas.gif

Einu ir aš vandens gerti. Bendra motyvacija labai teigiamai veikia išgerto vandens kiekį hihihi.gif
Atsakyti

Daredi - liuks

Baukide - tai mūsų daugumos nuotraukos telefoninės, dėl to neimk į galvą :) išleisk savo jukdąjį gražuolį į konkursą :)

Erendira - o Bižū neleisi konkursan? Juk yra gražių gražuolės nuotraukų,a?

Vilkra - tavo balsas šiuo atveju kaip tik labai užsaitomas :) bet kuriuo atveju vakare parašysiu rezultatus :)

Atsakyti

laba ryta

Spulyte-3

Lape-3

Erodes riesines man labai labai patiko , ir kaip tycia atsilo  :D . na bet cia laikinai

Kavos? 

Atsakyti

Magnun, sakai, reik iš manęs dviejų dalyvių? 

Atsakyti
Kuo daugiau dalyviu tuo idomiau Erendira 4u.gif

Siemet konkursas bus idomesnis manau
Atsakyti
Erendira - taip taip, išleisk savo carievną konkursan :) kuo daugiau tuo įdomiau

Atsakyti
Špulytė ką tik iš veterinaro -paskiepijau antrą kartą,kažin ir vėl karščiuos ax.gif, net necyptelėjo vaikas,pavyzdingai atlaikė procedūrą wub.gif Pasvėriau,spėkit kiek sveria mirksiukas.gif Ogi, 2kg...Nu bet ji tikrai nenutukusi,ji tik didesnė ax.gif 4u.gif, per du mėnesius priaugo 800 gramų,nu bet ir tikėjausi ,nes nagla pana,visus bliūdus(įskaitant ir maniškius) prainspektuoja ,pasivaišina..Seniai tik pasitraukia į šoną ir laukia,kol mažė pasivaišins...
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Oi, Zundyt  :wub:  Tikrai paaugusi ir išgražėjusi vaikas  :wub: 

O ten Pupsė taip pūpso?  :D 

Ok, pamėginsiu paieškoti ir Bižunčios... užima laiko. Biški neturiu jo  :ax: 

Atsakyti
Aha ,Pupsė pūpso mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Ale pas Zundytę kiekvienas ant atskiro adialiuko guli biggrin.gif Pupsė linksmai pupso bigsmile.gif Špulytė jau nebe coliukė, auga vaikas biggrin.gif

Erendira, ieškok Bižu nuotraukų. Ji man tokia graži 4u.gif
Atsakyti