Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Busy,Magnusėlis vėl pas tave skrenda? ax.gif Koks baltas pavydas rolleyes.gif
Atsakyti
Skrenda skrenda nail.gif kaledoms ir naujiems biggrin.gif
Atsakyti
Oj, LT net neįsivaizduoju tokio dalyko. Bet kaip smagu, tikrai atmosfera darbo 100 kart geresnė būtų wub.gif

Šponkiukas nenustoja stebint wub.gif

Lapynos foto, nežinau net kaip girt, n u o s t a b u wub.gif
Atsakyti
Kokios spalvos Birbės akys rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
"nesvarbu ūgis svarbu smūgis"

ūšai biggrin.gif

Atsakyti
Busy, tavo darbdaviai nerealūs bigsmile.gif Manau, čia neatsirastų tokių, kurie leistų į darbą šuniuką vežiotis. O kaip tu ten jį laikysi? Jis palaidas bus ar kaip nors atskirtas?
ech, kaip Magnunai sekasi biggrin.gif

Diinka, kaip tu čia taip akis Birbei nuspalvinai? blink.gif
Atsakyti
Birbes akys vaivorykstes spalvos biggrin.gif

Daredi, laikysiu narve po savo darbo stalu 4u.gif Pastebejau, kad norvegai darbdaviai gana supratingai ziuri. Mano drauge inziniere, nuolat i darba su suniu vaiksto. Gal ne visi darbdaviai ir zinoma ne visuose darbuose tai imanoma. Kontorinis darbas kartais turi privalumu biggrin.gif

Kazkaip susigyvenom su Magnuna, tai laukiama jinai yra bet kadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 11 15, 14:32)
Busy, tavo darbdaviai nerealūs bigsmile.gif Manau, čia neatsirastų tokių, kurie leistų į darbą šuniuką vežiotis.

Šiaip yra ir mūsuose tokių, buvo net laida (beje kartu su Igiu...arba su ryžu katinu kuri jūrui dovanojau, rodė) apie gyvūnus darbe. Ir pas mus šalia ofisiuke buvo firma (tiesa vokiečių, bet direktorius klietuvis, ten vienas vadybininkas kasdien su Džeko Raselo terjeru į darbą vaikščiojo biggrin.gif
Atsakyti
Snaigė maisto neslepia, tik jau kelios savaitės išsineša mėsos pvz gabaluką kur nors kitur toliau nuo jos bliūdo ir suėda. Iki šiol ėsdavo tvarkingai, t.y. iš savo bliūdelio, dabar nusineša tai į koridorių, tai ant kilimo blink.gif blink.gif vž bile kur ir ėda. nepalieka, nepaslepia- suėda, bet ne savo ėdimo vietoje..... unsure.gif
Atsakyti

Busy, liuks  :D

Niu, žinokit, man irgi nieks plaukų nerovė, kai atsinešiau darban sergančių katinu... aišku, ne ten, kur yra klientų, bet niekam netrukdė :rolleyes:

Ai, dar prisiminiau, kad rastą ciuciundrą darbe kelias dienas laikėm, katiną iš mašinos variklio skyriaus traukėm.. įtariu, kad mano darbovietė labiau draugiška gyvūnams , nei ne 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 lapkričio 2016 - 14:11
radau, dar rodo, bet tik per FB kažkaip.....tiesa pradžioj daug reklamos, paskui Igis žvaigždė...o tada apie šunis darbe, Kam įdomu susipažinti su Igiu ir MB, prašom biggrin.gif

https://www.facebook...386009888078394

Atsakyti
o čia kas norėtų pas mane į svečius smile.gif

http://www.lrt.lt/me...a_diena_lietuva žiūrėti nuo 1.15
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 11 15, 12:35)
Mergeliotės pasiuntėt CV ten kur sakiau?

Nusiunčiau.
Atsakyti