Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Ryžius 3
Toris 1
Vincas 1
Toras 1
Papildyta:
Šponkiau, jei gausis, bus labai graži stalo mandala 4u.gif
Sagyt, sėkmės 4u.gif
Atidaviau Gufai fontaną. Lauksiu atsiliepimų. Jei caras negers iš to daikto, teks Apusiukui perduot jį Lapynos Tytei. biggrin.gif
Sumauta diena man šiaip jau- darbe "išsitaškiau", sekėsi kaip su dviem kairėm rankom, parkuojant auto galinio priešrūkinio žibinto stikliuką įskėliau ( nafik apačioj kur veidrodėliuose nesimato kažkokius apsauginius vamzdžius tamsiuose parkinguose suvirina bash.gif ). Vaikai guodžia, kad nieko tokio, o man vis tiek nesmagu, ta pilnatis nepadeda. cray.gif
Atsakyti
Ar savo naujutelaiti bili pagadinai? Guodziu
Atsakyti

Aha  :cry2: 

Atsakyti
Mano nuostabiausioji biggrin.gif Volvo irgi turi pazeidima, praeitais metais pakeitem i vasarines padangas ir stagiai kelyje krusa. 4u.gif
Atsakyti

Mano darbo internetas nieko neblokuoja, bent jau jokių tokių planų nebuvo... be to, čai joks net ne pramogų puslapis, rimtas darbinis ES daiktas :(

Šponkuti, ačiū, man pernelyg gudru ten viskas, ypač po keturkalbio šiandieninio mąstymo (lietuvių-rusų-anglų-prancūzų), kai dingsta reikalingi resursai, sukiesi per kelias kalbas, kol randdi teisybę...

Blokavimas nebūtinai specialiai,  būna sutrikimų su DNS ir t.t. :) (suprantu, kad skamba nesuprantamai) 

Yra nuorodose keli punktai,  kuriuos nesunkiai gali padaryti, pvz ta puslapio nuorodą įvesti į Google translate,  ar atsisiųsti naršyklės įskiepį, kuris keičia iš kur jungiesi.  na bet tikiuosi, tai buvo interneto sutrikimas ir ryt jau tau atidarys. 

Atsakyti
Labas vakaras. Priimkite balsus. Ryžius3 Toris2 Vincas1 Toras1
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
darbo diena prašoko vienu atsikvėpimu, net SM neatsiverčiau, tikras siaubas blink.gif
Na bet jau grįžau namo, uodegai pamaitinti, Balsų skaičiavimo komisijos pirmininkas jau skaičiuoja balsus
vartotojo įkelta nuotrauka
Komisijos sekretorė atidžiai balsų skaičiavimą stebi
O kol balsai bus suskaičiuoti, apie viską iš eilės:
Aist - apkabinu ir guodžiu 4u.gif 4u.gif tiesiog susirangyk ant sofos, apsiklok pledu, apsidėk iš šonų Čija su Ainu ir pergyvenk šia dieną, jos jau nebedaug liko 4u.gif
Gufio fotoreportažas labai palinksmino, juokiausi ties kiekviena nuotrauka ir komentaru biggrin.gif pikts Gufytis labai patiko biggrin.gif
Šponkuti - nerealiai gražu 4u.gif tiesiog super 4u.gif idėja pasidaryti tokį dalyką vietoj stalviršio puiki bigsmile.gif
Sagyt - sėkmės tau ir laukiam pokalbio rezultatų 4u.gif
Gielux - Bela labai išraiškinga katytė wub.gif
Rine - manau, kad išaugs Snaigytė ir su amžiumi nustos tiek maistą, tiek ir daiktus nešioti. Kruopai su Mika irgi buvo periodas kai viską tampė. Kruopa daugiau kamuoliukus nešiodavosi, bet ir spintos stalčius iškraustydavo, kartą parėjusi po darbo radau savo stanikus iant grindų išdėliotus blink.gif kitą kartą iš vonios atitempė šiūpelį plastmasinį ir ant sofos padėjom nu tokį kur kartu su šepečiu būna, patį šepetį pakeliui link sofos pametė, apie siūlų kamuoliukus išvis tyliu - išsikrapšė antresolėse iš uždarytos dėžutės siūlų likučius ir parėjusi radau kaip voratinkliu visą triobą apmegztą, apie visokius smulkius nešiojimus net ir nekalbu. Mika specializavosi ant kempinių - ištisai vogdavo iš mamos indų plovimo kempines. Mama padėdavo prie kriauklės virtuvėje kad išdžiūtų ir ryte jau nebėr kempinės. Kur tas kempines suslėpė taip ir liko paslaptimi, iš buto tėvukai persikraustė, baldai liko, tai naujieji šeimininkai kažkada turbūt atras Mikos kempinių lobį smile.gif mama neapsikentusi nupirko didelę kempinę specialiai Mikai, įteikė ir pasakė, kad žaistų su savo nuosava kempine ir mamos kempinių daugiau neimtų. Taip ir baigėsi kempinių epopėja, Mika turbūt apako nuo tokio dosnumo ir mamos kempinių daugiau nelietė, na gal dvi ar tris kempines dar pasivogė, bet bendram kontekste tai jau smulkmena.
Erendira - man nuoroda atsidaro 4u.gif
Zundyt - juo, varysiu pauliavoti šventėm pas Busy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 lapkričio 2016 - 19:41

O aš galvoju, ar nereikia mums su tais balsavimais suktis greičiau, jau gruodis ant nosies. :hm:

Beje, organizatorės, jei reikia kažkur pataisyti wb ar ryškumą, galima siųsti man. 

Atsakyti
Taigi šios balsavimo rezultatai:
Ryžiaus nuotrauka Nr. 3 gavo 15 balsų, nuotrauka Nr. 1 - 1 balsą ir nuotrauka Nr. 2 - 2 balsus
Torio nuotrauka Nr. 1 gavo 16 balsų, nuotrauka Nr. 2 - 2 balsus
Vinco nuotrauka Nr. 2 gavo 15 balsų, nuotrauka Nr. 1 - 3 balsus
Toro nuotrauka Nr. 1 gavo 16 balsų, nuotrauka Nr. 2 - 2 balsus
Taigi balsų persvara visais atvejais akivaizdi, tad jeigu Bruknė ir Azu neturi prieštaravimų į konkursą keliauja nuotraukos:
Ryžius Nr.3
Toris Nr.1
Vincas Nr. 2
Toras Nr. 1
Na ir žinoma tuoj įkelsiu naujus konkursantus 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, kažkas klausėt dėl nuotraukų pakoregavimo - ačiū mūsų ekspertų komandos narei Šponkučiui, ji jau pakoregavo Lapę ir Špulytę, tad pagrindiniam balsavimui įdėsiu jau pakoreguotas nuotraukas 4u.gif
Papildyta:
Štai ir nauji konkurso dalyviai - mūsų temos saldžioji porelė Giliukas ir Tutė biggrin.gif
Tutė Nr.1
Tutė Nr. 2
Tutė Nr. 3

Giliukas Nr. 1
Giliukas Nr. 2
tuoj dar vieną porelę įkelsiu 4u.gif
Papildyta:
Anroji šios dienos porelė tai žavūs Zundytės pūkuočiai Pupsė ir Kolumbas smile.gif
Pupsė Nr. 1
Pupsė Nr. 2

Kolumbas Nr. 1
Kolumbas Nr. 2
Kolumbas Nr. 3
na štai, balsuojam vėl smile.gif
Atsakyti
Pupsė1
Kolumbas1
Tutė1
Giliukas1
4u.gif
Atsakyti
Giliukas 2, Pupse 1, Kolumbas gal 1
Atsakyti
Pirmieji balsai įskaityti smile.gif
Antrieji irgi smile.gif
Papildyta:
Mano balsai:
Tutė 1 (negaliu atsispirti Tutės ir apuoko kompozicijai biggrin.gif )
Giliukas 2
Pupsė 1
Kolumbas 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 lapkričio 2016 - 20:20