Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Mergytes man reiktu Jusu patarimo. Jau menesi mucijuos su paastrejusiu refliuksu.

Kas man asmeniškai padeda, kai pareina tas džiaugsmas: 1. išsimiegoti, 2. nesinervuoti.

O kur praktiškai tų dviejų nusipirkti, tai jau kitas klausimas  :rolleyes: 

Labai išraiškingas Imperatorius :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 17, 22:26)
<p>Bižū 3</p><p></p>

As tau i az parasiau....ciuju negavai,
Mes vis gi bijom fontano....imsi?
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 18, 00:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vėtra.l" data-cid="71223543" data-time="1479416602"><div><p>Mergytes man reiktu Jusu patarimo. Jau menesi mucijuos su paastrejusiu refliuksu.
</p></div></blockquote><p></p><p>Kas man asmeniškai padeda, kai pareina tas džiaugsmas: 1. išsimiegoti, 2. nesinervuoti.</p><p>O kur praktiškai tų dviejų nusipirkti, tai jau kitas klausimas  rolleyes.gif </p><p></p><p>Labai išraiškingas Imperatorius wub.gif </p>

Lapyna vaikeli zinau tuos du punktus...ale gyvenimas sudetingas nesigauna kaip nori ax.gif Tenka vaistukais save trucyti unsure.gif
Atsakyti

Apus, jei rašei į senąją versiją, tada tikrai negavau. Naujoji labai branginasi ir visokiais atsilikėliškais metodais parašytų laiškų nerodo. :fool: Jau turėjom tą problemą su kita nare.

O Gufis tikrai su fonatnu draugaut nenori? Neapsiprato?

Imt tai imsiu. Kartu su savo pamirštais rulonėliais.... :D 

Atsakyti

Vėtriuk, man dar padeda vanduo. Iš pradžių po truputį ir atsargiai (kad neišliptų visai), o kai pramuša, tai metodiškai kokį puslitrį sugurkšnoju - atsiskiedžia tam kartui.

Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 11 17, 23:03)
Mergytes man reiktu Jusu patarimo. Jau menesi mucijuos su paastrejusiu refliuksu. Gydytoja nieko naujo nebepataria- Zulbex rytais, Raniberl vakarais. Gal kas ka zinot? Tinka ir liaudies medicina ir patarimai apie maista. Zodziu jau issigandau ir nebzinau ko grievtis. Gerkle skauda, rugstys kyla. Zinau kad nuo nervuku man tas pablogejimas. Jei ka turit patart labai laukciau. Konspektuosiu ir taikysiu praktikoj.
Papildyta:
Zundytei geru atostogu 4u.gif

Baukide, Ahabi-ačiūūū!!! wub.gif

O ką valgai/geri refliukso metu?
Atsakyti
Labas rytas

Vėtriuk - kai  visai bėda, geriu Nexium 20mg. Rytais košę valgau, stengiuosi valgyti mažiau ir dažniau kad nebūt alkanai, riebaus, kepto ir aštraus vengiu, valgio metu negeriu,vandenį geriu praėjus pusvalandžiui po valgio, darbe stovi butelys vandens kad nepamjrščiau gerti. Apie nesinervinti tai tyliu, nežinau iš kur gauti.

Atsakyti
Bizu 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 18, 00:18)
<p>Vėtriuk, man dar padeda vanduo. Iš pradžių po truputį ir atsargiai (kad neišliptų visai), o kai pramuša, tai metodiškai kokį puslitrį sugurkšnoju - atsiskiedžia tam kartui.</p>

Aciu Lapyna, jau siandien pasiimsiu i darba vandens. Na labai jaudinuosi. Zinau kad nereikia. Ale del to namo. Del darbiniu santykiu. Tpfu tpfu tpfu namie viskas gerai. Tai uzmiegu apie 12 val. nakties buna ir veliau,o keliuosi puse sesiu, sesta blink.gif Praeist, cia tik dabar toks koks tai paastrejimas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2016 11 18, 00:38)
O ką valgai/geri refliukso metu?

Zinok tikrai ne tai ka reiktu ax.gif Isbraukiu keptus, valgau daugiau sriubyciu, troskinuku, ryte avizu kose. Ale tie saldumynai, na Tu supranti ka noriu parasyt blush2.gif Na bet kai tiek rugstys pjauna, susiimsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 18, 06:22)
Labas rytas
<p>Vėtriuk - kai  visai bėda, geriu Nexium 20mg. Rytais košę valgau, stengiuosi valgyti mažiau ir dažniau kad nebūt alkanai, riebaus, kepto ir aštraus vengiu, valgio metu negeriu,vandenį geriu praėjus pusvalandžiui po valgio, darbe stovi butelys vandens kad nepamjrščiau gerti. Apie nesinervinti tai tyliu, nežinau iš kur gauti.
</p>

Va kaip gerai kad parasei. Dumsiu nuo ryto i vaistine, nelaukiant, nes jauciu kad reikia kazka daryt unsure.gif Aciu Magnuciuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Va ir as apie ta nesinervinima. Gydytoja sake, kad cia uzburtas ratas. Nervuojames, del to neissimiegam, neissimiegam bunam pavarge, nervu sistema silpsta. APie mityba tai tyliu. Bet zinai, kai truputi blogiau patampa savaime nebesinori bet ko kisti i burna.
Papildyta:
Megickos, kad dedat pirmuosius puslapius, uzdekit Bizu foto Nr. 2, kada i pirma psl.a? Man ta foto tokia grazi, negaliu wub.gif wub.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 18 lapkričio 2016 - 06:24
QUOTE(rytem @ 2016 11 17, 23:01)
Žaliaakis dėkoja už komplimentus  4u.gif Kadangi visus šios temos katinus neoficialiai pažįstu (jau beveik metus skaitau, labai gražūs mylimi katinai ir smagiai bendraujančios jų šeimininkės  wub.gif ), tai turbūt reiktų ir savo mylimuką pristatyti. Čia ką tik pirmąjį gimtadienį atšventęs, pernai per Kalėdas po egle atsiradęs Imperatorius Maksimas (vardą buvo leista sugalvoti vaikams  biggrin.gif ). Jau kokį šimtą kartų norėjau ar ko paklausti, ar kokiu klausimu pasisakyti, bet vis susilaikydavau, kadangi mūsų pilkis - dokumentinio tėčio ir bedokumentės mamytės katukas  blush2.gif Tiesiog kažkaip nepagalvojom apie dauginimo žalą iki kol neįsigijom ir nepradėjau skaityti šios katinų mylėtojų temutės. Na va, viską prisipažinau, nebarkit labai, ir taip kalta jaučiuos  unsure.gif

Ką jau ten pykt, juk post factum 4u.gif

Gražus Maksimas 4u.gif Kažin kaip dalinsis imperatoryste su imperatoriumi Mauru biggrin.gif
Atsakyti

[b]Apus[/b], jei rašei į senąją versiją, tada tikrai negavau. Naujoji labai branginasi ir visokiais atsilikėliškais metodais parašytų laiškų nerodo. :fool: Jau turėjom tą problemą su kita nare. O Gufis tikrai su fonatnu draugaut nenori? Neapsiprato? Imt tai imsiu. Kartu su savo pamirštais rulonėliais.... :D 
bijo....
Atsakyti

Busy - Imperatorius Mauricijus fon Juodenbergas savo kategorijoje nepakartojamas ir tai žino, o jaunimas tegul auga ir imperatoriškėja :D

Dar komisijos pirmininkas nori Diinkos atsiprašyti - pirmininkui dėl susisioto  kilimėlio visai galva susisuko. Diinka atsiuntė kelių savo augintinių nuotraukas, iš jų buvo atrinktos trys skirtingų augintinių nuotraukos, kurios atitiko kokybės reikalavimus, tad Diinkos augintinių nuotraukos eina į pagrindinį konkursą :4u:  žodžiu tai tik įrodo kad susisioti kilimėliai ne komisijos pirmininko reikalas

Atsakyti