Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Pats geriausias vaistas nuo rūgštingumo Lanobax. Kam iš savo rato patariau visos patenkintos. Galima vieną lapelį nusipirkt pabandymui. Daug esu išbandžiusi... nebandžiau Magnunos pasiūlytų reiks pažiūrėti gal jie pigesni už Lanobax.
Man avižinė košė labai sukelia rūgštis ir rūkyti gaminiai.

Pažiūrėjau kainą...eina sau koks brangus tas Nexium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 lapkričio 2016 - 08:09
<p>labas rytas,
</p><p>einu ieškoti Bižū nuotraukų senon temon..
</p>

Mano balsas- Bižū- 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 18 lapkričio 2016 - 08:47
Labas rytas smile.gif
Bižū 3
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

sveikatos refliukso kankiniams  :4u:  Vėtriau, man rods, tu gal kokio valeradix pagerk, ar kokio melatonino miegui gerinti..

Nes, bo, kadangi, o, bet, tačiau, visos mano skrandžio problemos baigėsi kai laimingai ištekėjau ir mečiau rūkyt  :rolleyes:, t.y tuomet, kai gyvenime įsivyravo darna ir nesinervinimas.

Aš už Bižūnią nebalsuosiu gal, nebent pritrūktų kokio balsyčio, tai tada  :rolleyes:

Manrods, reiks darban neštis sportbačius į tualetą bėgiot  :unsure:  :D  Bet šiaip tai man visai patiko  gert tą vandenį. 

Oi, dar Maksimo nepagyriau išsamiau - man mėlynukai tokie subtilūs  :wub:  (čia apie išvaizdą aš) Grožis, rodykitės dažniau  :4u:

Vėtriau,  :mirksiukas:

579a2161a854ac63c3f18fc617a59ff052.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 lapkričio 2016 - 09:20
Labas rytas 4u.gif

Tarp Bižu nuotraukų kaip nenormali kokia blaškiausi unsure.gif Visos man gražios, todėl išskaičiavau su vaikiška skaičiuokle ir gavosi, kad balsuoju už Nr.2 biggrin.gif

Naujokui žaliaakiui Maksui 4u.gif Rodykitės dažniau biggrin.gif

Vėtrai nieko patart negaliu, net nežinau kas tas refliuksas, bet mityba, miegas, ramūs nervai visada ir visur tik į gerą. Sveik 4u.gif
Atsakyti

Labuka,

balsuoju

Bizu Nr. 2

Atsakyti
Laba 4u.gif

Bižu 2, 'veža" mane tas zuikis biggrin.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 11 18, 00:03)
Tinka ir liaudies medicina ir patarimai apie maista.

aš niekad neturėjau tikios problemos, nors ir pasinervinu ir dažniausia neišsimiegu....bet MB turi šią problemą- nuo riebaus maisto, ir sunkaus fizinio darbo biggrin.gif O gydosi (nežinau ar sveika, ęia rei Erodės klausti) sodos šaukštelis, tiesiod paima šaukštelį sodos ir užgeria vandeniu, iš kart praeina, ankščiau pirkdavo visokias tabletkas...sakė nepadeda.... 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2016 11 18, 00:07)
1. išsimiegoti, 2. nesinervuoti.</p><p>O kur praktiškai tų dviejų nusipirkti, tai jau kitas klausimas 

biggrin.gif

o mano sieloj šiandien šventė wub.gif

Atsakyti
Labas rytas, vėjuota šiandien ir sniego nebeliko... unsure.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 11 17, 20:14)
Ir štai paskutinė konkurso dalyvė su keliomis nuotraukomis - carievna-karalievna Bižūūūūū  biggrin.gif
Bižū 2

Balselį duodu Bizu Nr.2 wub.gif

QUOTE(rytem @ 2016 11 17, 21:01)
Čia ką tik pirmąjį gimtadienį atšventęs, pernai per Kalėdas po egle atsiradęs Imperatorius Maksimas (vardą buvo leista sugalvoti vaikams  biggrin.gif ).

Laba prisijungus 4u.gif

Šiandien jūsų pokalbius skaitau nuo galo I priekį, kad kitaip -nu niekaip nepavyt jūsų biggrin.gif

Šaunaus visoms penktadienio! 4u.gif
Atsakyti

Diinka, apie šventes plačiau, prašom  :D 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 18, 11:35)
sodos šaukštelis, tiesiod paima šaukštelį sodos ir užgeria vandeniu, iš kart praeina, ankščiau pirkdavo visokias tabletkas...sakė nepadeda.... 4u.gif

o mano sieloj šiandien šventė  wub.gif

Ooo, kai parašei,prisiminiau, kad mano tėvukas taip darydavo (gal ir dabar dar daro), t.y sodą gerdavo ir sakydavo, kad padeda smile.gif

Sveikinimai dukriukui ir mamai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Alio, ar gražu čia smalsumą kurstyti ir erzinti? ar čia vėl senon  temon eit ieškot ko nors?

neužmirškit, aš vandenį geriu ir galiu greit apsi*** iš to smalsumo  :D  kas man kilimėlį išskalbs. (kurio darbe net nėr?)

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 18, 11:50)
<p>Alio, ar gražu čia smalsumą kurstyti ir erzinti? ar čia vėl senon  temon eit ieškot ko nors?</p><p>neužmirškit, aš vandenį geriu ir galiu greit apsi*** iš to smalsumo  biggrin.gif  kas man kilimėlį išskalbs. (kurio darbe net nėr?)</p>

Šiandien Diinkos Ugnės gimtadienis mirksiukas.gif
Atsakyti