Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas vakarelis smile.gif

Erode, gal galit trumpai priminti, kodel taip svarbu gerti pakankamai vandens? 4u.gif
Pernai kai lankydavausi pas Jus del sveikatos, jau buvau ismokusi gerti..bet dabar vel isgeriu gal tik puse tiek kiek reikia...kazkaip su vaiku patogiau kai daznai lakstyt i wc nereikia biggrin.gif galvoju ar labai sau kenkiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 11 08, 21:52)
Labas vakarelis smile.gif

Erode, gal galit trumpai priminti, kodel taip svarbu gerti pakankamai vandens? 4u.gif
Pernai kai lankydavausi pas Jus del sveikatos, jau buvau ismokusi gerti..bet dabar vel isgeriu gal tik puse tiek kiek reikia...kazkaip su vaiku patogiau kai daznai lakstyt i wc nereikia biggrin.gif galvoju ar labai sau kenkiu? ax.gif

Dehidracija yra pirmas dalykas dėl ko gali varginti nuovargis. Lėtinis.
Antra - kaupiate šlakus ląstelėse - jos tiesiog nesugeba pašalinti susikaupusių medžiagų apykaitos produktų kaip privaloma. Trečia - širdžiai varyti tirštoką kraują sunku. Ketvirta - lieka smėlis, druskų kristalai inkstuose. Kaupiasi ir sunkiai varoma limfa - ji klampi.
Ląstelėms neapsivalant metų metais nereikia stebėtis piktybinių navikų protrūkiu mūsų šalyje. Antroji priežastis, dėl kurios mirštama daugiausia.
Aš manau, kad visos mūsų širdies ir kraujagyslių ligos, kuriomis lietuviai serga labiausia, o pasižymime jų gausa 3-ioje vietoje Europoj - dehidracijos išdava.
Pirmauja bulgarai ir serbai.

Lisitėja, mūsų platumose beveik neįmanoma nieko sukaupti. Saulės spindulių kampas ne tas. Kitas dalykas - vasarojimas Turkijoj, Tunise ir Egipte... Tsakant, karštose šalyse... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 lapkričio 2016 - 21:01
QUOTE(Aist @ 2016 11 08, 18:48)
Sveikos  4u.gif
Tutės gražumas  wub.gif  Ozzzio (?) augimas  thumbup.gif Giliuko gynybinė poza  biggrin.gif  Mumio meilumas  wub.gif
Na, kaip kaži Gufio fotosesija vyksta.  g.gif  Jau laukiu Lapynos foto  rolleyes.gif

Labas labas 😆 Pradekim nuo to kad ivariau Lapynai soka kai pamate apartamentus kur reiks fotkinti 😆 Nepergyvenkit, pas mane buvo sutvarkyta , cia apie kvadratinius metrus kalbu 😂 Na Gufa pradziai dejo i krumus....😎 Mol pacios susigalvojot, pacios ir fotkinkites. Teko ikalbineti ...tam baisiai tiko piesimo teptukas 😝 Nu fetisas dabar pas ji ant teptuku . Po to vyrukui patiko, pasijuto zvaigzde 🤗 Pabaigoj jau teko nukeldineti nuo podiumo 😋 Tai ka as fotike maciau man ziauriai patko ! Foto jau kai gales Lapyna parodys ;)
Atsakyti

Apusiuk, prajuokinai  :D lauksiu vakaro iliustracijų  :4u: 

Atsakyti
Erode, labai aciu 4u.gif
panasu, kad reikia susiimti ir pradet gert daugiau vandens ax.gif jauciuosi tai tikrai nekaip, jegu nulis, nuotaikos taip pat ir dar spaudimas pradejo sokinet..
Atsakyti
Sveikos. Apie vandenį 😊 man reikia išgerti truputį virš 2 l . Išgeriu apie 2 l tikrai. Darbe 1.5 bonką ir dar kartais pritrūkstu ☺ namuose 3-4 stiklines tikrai. Vž normą gaunu. Geriasi nesunkiai. Beje namuose gerti sunkiau nei darbe. Įdomiai ☺

Su vit D sunkiau...kai vaistinėj pasakė kad ta ampulė kainuoja 10 eurų tai tik sau pirkti kažkaip negalėjau o šeimai t.y. 4 asmenims kas du mėnesiai 40 eurųi....nu pagailėjau. Pigesnio varianto kaži nėr ???☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 lapkričio 2016 - 22:01
QUOTE(V-Rinė @ 2016 11 08, 22:58)
Sveikos. Apie vandenį 😊 man reikia išgerti truputį virš 2 l . Išgeriu apie 2 l tikrai. Darbe 1.5 bonką ir dar kartais pritrūkstu ☺ namuise 3-4 sriklines tikrai. Vž normą gaunu. Geriasi nesunkiai. Beje namuose gerti sunkuau namuose nei darbe. Įdomiai  ☺

Su vit D sunkiau...jau vaistinėj pasakė kad ta ampulė kainuoja 10 eurų tai tik sau pirkti kažkaip negalėjau o šeimai t.y. 4 asmenims kas du mėnesiai 40 eurųi....nu pagailėjau. Pigesnio varianto kaži nėr ???☺

Yra. Eik per laimės valandas. Kainuos gerokai pigiau. -25-30 proc.
O paskui - galima pirkt lašus ar kapsules po 25 mcg arba po 1000 TV. Ir gert. Kasdien.
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 11 08, 22:56)
Erode, labai aciu 4u.gif
panasu, kad reikia susiimti ir pradet gert daugiau vandens ax.gif jauciuosi tai tikrai nekaip, jegu nulis, nuotaikos taip pat ir dar spaudimas pradejo sokinet..

Ir D3 ampulytę nusipirk ir išgerk. Kita - po 3 mėn.
Atsakyti

Su vit D sunkiau...kai vaistinėj pasakė kad ta ampulė kainuoja 10 eurų tai tik sau pirkti kažkaip negalėjau o šeimai t.y. 4 asmenims kas du mėnesiai 40 eurųi....nu pagailėjau. Pigesnio varianto kaži nėr ???☺

Aš vartoju tuos pačius kūdikiškus lašiukus kur ir mažiui duodu. Anyžinius :) Tikrai nebrangu, tik tiek, kad reikia kasdien. Na, gal ne visai kasdien kasdien prisimenu, bet bent jau kas antrą dieną. Tai rudeninius kaulų sukimus ir depresijas gerokai apmažina.

O vat su vandeniu sunkiau. Man reiktų 2,5 litro, paprastai susipilu apie 1,5. Ryte be problemų, neretai ir litrą iki pusryčių išmaukiu. O po pietų vaikai grįžta iš mokyklos, ir tada jau ne iki vandens gurkšnojimo. :unsure:  Reik kažkaip įprotį išsiugdyt. Rytinę stiklinę jau ne pirmi metai geriu, bet jos man organizmas neužsiveda. Tai ir didesnis kiekis nesunkiai susipila. Bet paskui... Valios trūksta. :huh2: 

Labas labas 😆 Pradekim nuo to kad ivariau Lapynai soka kai pamate apartamentus kur reiks fotkinti 😆 Nepergyvenkit, pas mane buvo sutvarkyta , cia apie kvadratinius metrus kalbu 😂 Na Gufa pradziai dejo i krumus....😎 Mol pacios susigalvojot, pacios ir fotkinkites. Teko ikalbineti ...tam baisiai tiko piesimo teptukas 😝 Nu fetisas dabar pas ji ant teptuku . Po to vyrukui patiko, pasijuto zvaigzde 🤗 Pabaigoj jau teko nukeldineti nuo podiumo 😋 Tai ka as fotike maciau man ziauriai patko ! Foto jau kai gales Lapyna parodys ;)

Pradėkim nuo to, kad man ne visai suprantama, kaip tegul ir dvigubai mažesnė šeima sutelpa apartamentuose, kurie už mūsiškius mažesni apie 15 kartų. :blink:   :lol: 

O Gufis iš pradžių stebėjo mane apuoko akimis, paskui, padėtas ant podiumo, bandė išnešti savo muilą ir tuo pačiu mano foną, paskui sunkiai ir skausmingai bandė išlaužti tas neįmanomas pozas ("sėdėk pusiau šonu ir žiūrėk tiesiai į objektyvą"), o galiausiai atsipalaidavo ir nudrėbė save kaip kotletą ant stalo: O dabar JŪS mane linksminkit! :D 

Nuotraukų bus rytoj. Dabar guliu lovytėj apsikabinusį savo mažiausią meiliausią meškutį. :wub: 

Labanakt. :)

Atsakyti
Siandien Stasyciui suejo 2 metukai...Yeee yahoo.gif birthday.gif heart.gif
Atsakyti
Sveikinu Stasiuką 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Sveikinam Stasytį :clap: 

O aš skubu pasidalinti pirmuoju Gufiuku :)

3bc8dd48b7a9a48c545aabd5d557ae78493.jpg

Vėliau bus daugiau...

Atsakyti