Su vit D sunkiau...kai vaistinėj pasakė kad ta ampulė kainuoja 10 eurų tai tik sau pirkti kažkaip negalėjau o šeimai t.y. 4 asmenims kas du mėnesiai 40 eurųi....nu pagailėjau. Pigesnio varianto kaži nėr ???☺
Aš vartoju tuos pačius kūdikiškus lašiukus kur ir mažiui duodu. Anyžinius
Tikrai nebrangu, tik tiek, kad reikia kasdien. Na, gal ne visai kasdien kasdien prisimenu, bet bent jau kas antrą dieną. Tai rudeninius kaulų sukimus ir depresijas gerokai apmažina.
O vat su vandeniu sunkiau. Man reiktų 2,5 litro, paprastai susipilu apie 1,5. Ryte be problemų, neretai ir litrą iki pusryčių išmaukiu. O po pietų vaikai grįžta iš mokyklos, ir tada jau ne iki vandens gurkšnojimo.
Reik kažkaip įprotį išsiugdyt. Rytinę stiklinę jau ne pirmi metai geriu, bet jos man organizmas neužsiveda. Tai ir didesnis kiekis nesunkiai susipila. Bet paskui... Valios trūksta.
Labas labas 😆 Pradekim nuo to kad ivariau Lapynai soka kai pamate apartamentus kur reiks fotkinti 😆 Nepergyvenkit, pas mane buvo sutvarkyta , cia apie kvadratinius metrus kalbu 😂 Na Gufa pradziai dejo i krumus....😎 Mol pacios susigalvojot, pacios ir fotkinkites. Teko ikalbineti ...tam baisiai tiko piesimo teptukas 😝 Nu fetisas dabar pas ji ant teptuku . Po to vyrukui patiko, pasijuto zvaigzde 🤗 Pabaigoj jau teko nukeldineti nuo podiumo 😋 Tai ka as fotike maciau man ziauriai patko ! Foto jau kai gales Lapyna parodys ;)
Pradėkim nuo to, kad man ne visai suprantama, kaip tegul ir dvigubai mažesnė šeima sutelpa apartamentuose, kurie už mūsiškius mažesni apie 15 kartų.
O Gufis iš pradžių stebėjo mane apuoko akimis, paskui, padėtas ant podiumo, bandė išnešti savo muilą ir tuo pačiu mano foną, paskui sunkiai ir skausmingai bandė išlaužti tas neįmanomas pozas ("sėdėk pusiau šonu ir žiūrėk tiesiai į objektyvą"), o galiausiai atsipalaidavo ir nudrėbė save kaip kotletą ant stalo: O dabar JŪS mane linksminkit!
Nuotraukų bus rytoj. Dabar guliu lovytėj apsikabinusį savo mažiausią meiliausią meškutį.
Labanakt.