Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kalendoriuje ragdolas, o Ainu yra kurile 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 lapkričio 2016 - 10:11
QUOTE(Aist @ 2016 11 09, 10:04)
<p>Labas vidurio savaitės rytas.  4u.gif  Stasiuką sveikinam su katadieniu! Kad nesirgtų ir džiugintų savo šeimą ilgai ir laimingai.  4u.gif  Gufis toookio gražumo  wub.gif akys geltonos, galva burbulinė, ūšai papūsti- imkit mane ir mylėkit.  biggrin.gif  Dėl apartamentų dydžio. Kai keliaujame užsienyje dažnai nuomojame mažą butuką centre ( nes taip pigiau nei imti viešbutyje du kambarius mūsų šeimai). Kokį nors "vienatūrį" kišeniuką. Ir ką, telpame puikiausiai visi 4. Ne taip seniai apie tai diskutavom su vyru, kad galime labai kompaktiškai minimalistiškai visur sutilpti. Ir daiktų mums daug nereikia- nekaupikai mes, greičiau atvirkščiai. Stengiamės neapsikrauti. Svajonėms, užmojams, geroms idėjoms sienos ar maži kvadratai netrukdo.  smile.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Aist aš tikrai dėl to nestresuoju.... stogas mūsų, niekas neišmes..... taip, gal ir norėtūsi daugiau, o bet.. tačiau... tai mašinos, tai kelionės.... visa šeima mieliau ką nors veikia ir taško pinigus gyvenimiškiems dalykams biggrin.gif Juo labiau kad tik pernakvoti ten susirenkam biggrin.gif Gyvena Mažas ir Gufis, jiems gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 09, 11:10)
Kalendoriuje ragdolas, o Ainu yra kurile  4u.gif

Neskiriu aš tų veislių smile.gif gražus katukas ir va panašumą išmačiau:)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pirmiausia tai Staselį su katadieniu 4u.gif Būk sveikas, džiugink savo draugą ir visą dvikojų šeimyną 4u.gif Pasirodo jis dar visai jaunutis, galvojau, kad truputį vyresnis smile.gif

Gufis, koks rimtas vyras bigsmile.gif Labai norisi ir kitas nuotraukas pamatyti smile.gif

Mano apartamentai irgi mažučiai, bet jie mano ir man juose gera. Svarbu ne dydis, o savijauta ir žmonės juose biggrin.gif

Vandenį labai stengiuosi gerti, bet savo 1,8l normos tai niekaip neištaukiu. Bet dabar po tokios Aist kalbos (sakyčiau motyvacinės) reikia imti save į rankas ir gerti, gerti, gerti... smile.gif
Atsakyti

Stasiukui valio  :super: 

Gufis   :wub: 

Net suintrigavot kiek tas mažai  :rolleyes:  Esu gyvenusi 20,5 m2 butuke, kur iš kvadratinės vonios lipi tiesiai į unitazą  :D 

Ai, dar esu mačiusi 2 k (!) butą 36 km2 dydžio (vienas kambarys kaip sieninė spinta  :blink: )

ar gali būti mažiau? :D 

Labos :4u: 

Atsakyti

Dar kartą Gufis :)

669ab337cbc4ace1b6e0b250741e46e9978.jpg

548c20da2f7228e562178f15f4595ba3384.jpg

48209896c7a746b5b5ee61a904180e59459.jpg

Apus, nugis negalėjau tiesiog tvarkingai išeiti :D  Nieko baisaus, nedega tie fonai, kur nors susitiksim ir atsidalinsim. Užkišk už lovos pas Gufį, kad netrukdytų. :)  (O iš tikrųjų degint nebandyk - jie sintetiniai :D )

Erendira, įtariu ten apie 20 kv.m ir bus, :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 lapkričio 2016 - 11:04
Labai grazus Gufis, o jau akys akys.. bigsmile.gif

O kodel cia neperspejat, kad draudziama fotkes naudoti be zenklo ir leidimo? Juk cia irgi viesa erdve, ne tik fb mirksiukas.gif
Atsakyti

O kodel cia neperspejat, kad draudziama fotkes naudoti be zenklo ir leidimo? Juk cia irgi viesa erdve, ne tik fb mirksiukas.gif

? :hmm: Čia ne apie mane, tikuosi? Aš FB jas apklijuoju "lipdukais", nes jos ten pasiekiamos belenkam, o be to, ten jos didesnės raiškos - kad nepanižtų nagai kam nereikia. Katinai dar mažesnė bėda, bet turbūt nei viena mama nenorėtų rasti savo vaiko nuotraukos panaudotos kažin kokiai reklamai. :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 09, 12:16)
? hmm.gif Čia ne apie mane, tikuosi? Aš FB jas apklijuoju "lipdukais", nes jos ten pasiekiamos belenkam, o be to, ten jos didesnės raiškos - kad nepanižtų nagai kam nereikia. Katinai dar mažesnė bėda, bet turbūt nei viena mama nenorėtų rasti savo vaiko nuotraukos panaudotos kažin kokiai reklamai.

Ne, cia mes su Apus apdiskutavom sita reikala FB, todel uzklausiau. Nes faktiskai, jei nori kad nevogtu niekas fotkiu, vos ne po kiekviena nuotrauka turi drausti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 11 09, 11:50)
Labas 4u.gif
Pirmiausia tai Staselį su katadieniu 4u.gif Būk sveikas, džiugink savo draugą ir visą dvikojų šeimyną 4u.gif Pasirodo jis dar visai jaunutis, galvojau, kad truputį vyresnis smile.gif

Aaaaciuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Matai Meinai dar ir veliau bresta. Mano Vosylijus (baltas) jau 2 metu buvo solidus vaikinas bigsmile.gif O sitas tai tikrai vejavaikis dar smile.gif
Vaziuosiu i Kika koki zaisla nupiksiu maziukui smile.gif
Papildyta:
Lapyna, kokios grazios ir meniskos foto wub.gif bet Gufis ir taip mielas kacius. Kokybe foto ji dar pagrazina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 11 09, 10:47)
Stasiuką su murrrrmurrrrmadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Džiugink mamuką, būk sotus, ir nuglostytas biggrin.gif

Patikek-jis sotus biggrin.gif Maistas jam kaip kultas blink.gif
Aciu Sagyte wub.gif wub.gif wub.gif

Erendira- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 09 lapkričio 2016 - 11:28
Stasiukui sveikinimai gimtadienio proga nuo manęs ir 9 uodegų 4u.gif

Gufis labai solidžiai ir karališkai atrodo smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes visoms visoms uz sveikinimus mano Stasiui, Stasiukui, Stanislovui, Staskai na ir dar Stasyciui bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 09 lapkričio 2016 - 11:36