<p> </p>
<p> </p>
Aist aš tikrai dėl to nestresuoju.... stogas mūsų, niekas neišmes..... taip, gal ir norėtūsi daugiau, o bet.. tačiau... tai mašinos, tai kelionės.... visa šeima mieliau ką nors veikia ir taško pinigus gyvenimiškiems dalykams

Neskiriu aš tų veislių

Pirmiausia tai Staselį su katadieniu

Gufis, koks rimtas vyras

Mano apartamentai irgi mažučiai, bet jie mano ir man juose gera. Svarbu ne dydis, o savijauta ir žmonės juose

Vandenį labai stengiuosi gerti, bet savo 1,8l normos tai niekaip neištaukiu. Bet dabar po tokios Aist kalbos (sakyčiau motyvacinės) reikia imti save į rankas ir gerti, gerti, gerti...

Stasiukui valio
Gufis
Net suintrigavot kiek tas mažai Esu gyvenusi 20,5 m2 butuke, kur iš kvadratinės vonios lipi tiesiai į unitazą
Ai, dar esu mačiusi 2 k (!) butą 36 km2 dydžio (vienas kambarys kaip sieninė spinta )
ar gali būti mažiau?
Labos
Dar kartą Gufis
Apus, nugis negalėjau tiesiog tvarkingai išeiti Nieko baisaus, nedega tie fonai, kur nors susitiksim ir atsidalinsim. Užkišk už lovos pas Gufį, kad netrukdytų.
(O iš tikrųjų degint nebandyk - jie sintetiniai
)
Erendira, įtariu ten apie 20 kv.m ir bus,

O kodel cia neperspejat, kad draudziama fotkes naudoti be zenklo ir leidimo? Juk cia irgi viesa erdve, ne tik fb

O kodel cia neperspejat, kad draudziama fotkes naudoti be zenklo ir leidimo? Juk cia irgi viesa erdve, ne tik fb
? Čia ne apie mane, tikuosi? Aš FB jas apklijuoju "lipdukais", nes jos ten pasiekiamos belenkam, o be to, ten jos didesnės raiškos - kad nepanižtų nagai kam nereikia. Katinai dar mažesnė bėda, bet turbūt nei viena mama nenorėtų rasti savo vaiko nuotraukos panaudotos kažin kokiai reklamai.

Ne, cia mes su Apus apdiskutavom sita reikala FB, todel uzklausiau. Nes faktiskai, jei nori kad nevogtu niekas fotkiu, vos ne po kiekviena nuotrauka turi drausti.

Pirmiausia tai Staselį su katadieniu

Aaaaciuuu

Matai Meinai dar ir veliau bresta. Mano Vosylijus (baltas) jau 2 metu buvo solidus vaikinas

Vaziuosiu i Kika koki zaisla nupiksiu maziukui

Papildyta:
Lapyna, kokios grazios ir meniskos foto

Papildyta:

Patikek-jis sotus

Aciu Sagyte

Erendira-

Gufis labai solidžiai ir karališkai atrodo