Merginos, per kiek ateina prekes is Boots?
QUOTE(-Braskeele @ 2016 11 14, 21:22)
Is kur tokia info,kad Ecco 40 proc paleis per Jamam???netikiu...gal kokiem porai modeliu...
Laukiu 1 norincios pirkt is amazon.de! Vilnius,siusiu i LT
Laukiu 1 norincios pirkt is amazon.de! Vilnius,siusiu i LT
VBS sake, kad siemet labai daug batu sandelyje uzsilike ir nori issiparduot

QUOTE(Lila @ 2016 11 14, 15:11)
Jurrrka,
brangesnis turi taimeri ir groja muzikyte, taip pat jis siejasi su specialia programele telefone
brangesnis turi taimeri ir groja muzikyte, taip pat jis siejasi su specialia programele telefone

AČIŪ

Kad tik ta VBS nepersigalvotu del Ecco

QUOTE(ericute @ 2016 11 14, 21:41)
O lindex nepatinka jums? Man ju labai smagios striukes,as cia apie ziemines. Ner baisiai.storos,neprslampamos,su atsvaitais ir t.t Man jos labiau net patinka,nei Columbios ziemines striukes 

Nera Lindexe striukiu... buvau Akropoly ir Panoramoje, kaba 3 striukes dideliu dydziu 150-160, ir maziems yra iki 110.
O nesimatavus kazkaip bijau uzsakyt, norisi paciupinet

Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2016 11 14, 21:41)
O lindex nepatinka jums? Man ju labai smagios striukes,as cia apie ziemines. Ner baisiai.storos,neprslampamos,su atsvaitais ir t.t Man jos labiau net patinka,nei Columbios ziemines striukes 

Gal galit nuoroda imest, apie koki modeli kalbat. Bandysiu ieskot.
QUOTE(Deme @ 2016 11 14, 21:57)
Ai nu VBS ne bais patikimas saltinis,duodu galva nukirst kad neduos viskam 40,ner buve tokiu bajeriu

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 14, 18:00)
aciu jums labai
eisiu dabar studijuoti. Svarbu suzinojau gamintoja , artis ir mac . Einu ziureti dabar kokios nors padorios kainos. Zemai lenkiu galva, labai padejote . Nes buvau radus tik toki stebukla
https://www.net-a-po...Ah09wq0q5mH2J9g ta noretusi draugiskesnes kainos

Oi, ne cia kosmosas kazkoks. Mac'o ir tai pigesni, po to visi kiti pradejo gamint.
QUOTE(Deme @ 2016 11 14, 20:57)
O kada tas Jamam?
QUOTE(D'esire @ 2016 11 14, 19:22)
Kad as ten ta koda ir parasiau, jis buvo pirmo apsipirkimo ir galiojimas jo jau baigesi

QUOTE(jurgittux @ 2016 11 14, 15:39)
Sveikos,
Kur perkat žemės ūkio technikos modeliukus? Reikia kalėdoms kombaino ir rožinio traktoriaus
Ačiū pasidalinusioms
Kur perkat žemės ūkio technikos modeliukus? Reikia kalėdoms kombaino ir rožinio traktoriaus

Ačiū pasidalinusioms

Kombainą (žaislinį