Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(aijos @ 2016 11 14, 19:36)
Is kur gauti Boots 10% koduka?

pirksit? prijungtumete?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 14, 18:36)
Is kur gauti Boots 10% koduka?

jei tiesiai i lt tai nebus greiciausiai, nes dazniausi tik i Uk galioja
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 11 14, 15:53)
jeigu Kaune-tai as nesurenku 20 svaru is amazon siunciamu - galiu prijungti ax.gif

Ar dar priimtumet? Kuriam Jus rajone? Man uz 7 £ reikia prekes, bet jei reikia daugiau gal dar kazka rasciau.
Atsakyti
Jei dar kam aktualu, Tauškutė toycity.lt po 29,99
Atsakyti
galiu viena Contigo termo puodeli perleist, pirkau 2 uz 40 eur gavos, tai viena uz 20 eur atiduosiu. i kita miesta galiu siusti reg patu nemokamai:)
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 14, 19:43)
pirksit? prijungtumete?

Jau zemiete viena prijungiau ;)
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 14, 19:43)
pirksit? prijungtumete?

Dar 30sv truksta. Galite prisijungti. As is Siauliu. Galiu persiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 14 lapkričio 2016 - 19:51
QUOTE(Audry @ 2016 11 14, 17:48)
as uz 42 eur pardaviau smile.gif (dydis didesnis). Matyt, kaip kam pasiseka:)

na as devetu uz 42 nepirkciau, naujus-taip
Atsakyti
Is kur tokia info,kad Ecco 40 proc paleis per Jamam???netikiu...gal kokiem porai modeliu...

Laukiu 1 norincios pirkt is amazon.de! Vilnius,siusiu i LT
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 11 14, 20:57)
Ar dar priimtumet? Kuriam Jus rajone? Man uz 7 £ reikia prekes, bet jei reikia daugiau gal dar kazka rasciau.

jeigu jusu preke siuncia amazon tai parasykite smile.gif kaip tik reikia amazon prekes su 7 svaru krepsiuku 4u.gif
Atsakyti
Mamos sakykit, kaip perkat savo vaikams pvz striukes? Apejom Akropoli, ner ka pirkt verysad.gif nei dydziu, nei modeliu. Noreciau lengvos, nepustos, ziemines striukes, kudam berniukui 136 cm ugio. Vis pasiziuriu pvz i striukes mytoys.de, bet pergyvenu labai, kaip dydi pataikyt...ir kokia geriau pasirinkt...gal kuri gali kazka parekomendot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyLediJu: 14 lapkričio 2016 - 20:38
QUOTE(Extraordinary @ 2016 11 14, 17:57)
Panos, koki kombi rinktumetes 8 men vaikui ziemai ar Columbia pukini ar Huppa pukini? Abieju atsivercia rankytes, kojytes, as Columbia esu turejusi, patiko, bet niezti rankos pameginti Huppa, tik jo turbut maziau 60 eur negausiu per jokius sventinius sale  biggrin.gif

huppa rinkciausi. Turejo abu vaikai - medziaga neperslampama, jaukus, malonus, kokybiski ir silti rubai. Aisku, ne visi grazus (tos margos medziagos tai kartais i gariuniskas panasios), bet buna ir labai fainu ...
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 11 14, 20:38)
Mamos sakykit, kaip perkat savo vaikams pvz striukes? Apejom Akropoli, ner ka pirkt verysad.gif nei dydziu, nei modeliu. Noreciau lengvos, nepustos, ziemines striukes, kudam berniukui 136 cm ugio. Vis pasiziuriu pvz i striukes mytoys.de, bet pergyvenu labai, kaip dydi pataikyt...ir kokia geriau pasirinkt...gal kuri gali kazka parekomendot?

O lindex nepatinka jums? Man ju labai smagios striukes,as cia apie ziemines. Ner baisiai.storos,neprslampamos,su atsvaitais ir t.t Man jos labiau net patinka,nei Columbios ziemines striukes smile.gif
Atsakyti