Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(raselita @ 2016 11 16, 09:14)
Kas su vertbauted vaikų drabužiais daugiau patirties turite, ar džiovinate džiovyklėje? Dukros sijonas susitraukė tragiškai, nors etiketėje ir rašo, kad galima džiovinti. įdomu ar dauguma jų drabužių šitaip unsure.gif

nu vat man irgi pasirodė, kad po pirmo skalbimo ir džiovinimo, dukros suknelės vos dengia jai užpakalį biggrin.gif į plotį tai nesitraukia, nors galėtų. O vat į ilgį tai gali būti. Nes tik nupirkus tikrai tokios trumputės nebuvo, kaip dabar.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 16, 09:54)
ir paskutinis klausimas apie Vertbaudet: ju dydziu lentele atitinka realybe? 12 dydis raso 141/152 ugiui, maniskis 145 cm smulkaus sudejimo. kazi neiskris is to 12 dydzio? zadu megztuka susagstoma pirkt ir kelnes unsure.gif is kitur 10 m arba 11 m dydzio rubus devejo, bet pagal Vertbaudet lentele 10 dydis tik 134-140 ugiui tinka...

Vertbaudet visi drabužėliai daugiau kūdesniems. Maniškis 11-metis dabar visus 12 dydžio drabužėlius nešioja, jo ūgis 146-148 kažkur. Taip kad pirkit 12 dydį 4u.gif
Kas nepirkot vertbaudet ir tikrai galvojat pirkti galiu atsiųst pakvietimą, kuris perkant už 30 eur ir daugiau minusuoja 15 eur ir siuntimas nemokamas. Turiu tik du pakvietimus, atiduosiu toms, kurios tikrai pirks.
Taip pat primenu, kad renku SD, akcija ne tik striukei, bet ir kitoms Lee Cooper prekėms:
http://www.sportsdir...1115-euro-flash
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 16, 11:03)
gal veze po 17 val? jie dirba iki 17 val

man vakar visa dieną rašė kad planuojama pristatyti iki darbo pabaigos, t.y. 20 h. nieko nevyko, o ryte pamačiau kad atseit vakar 07:49 buvo bandyta pristatyti.
bet jeigu ryte jau norejo pristatyti ir nepavyko, tai statusas amazone turejo pasikeisti ir nerodyti jo visa diena kad planuojama iki vakaro pristatyt.
na keistai kazkaip
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 16, 10:18)
Vertbaudet visi drabužėliai daugiau kūdesniems. Maniškis 11-metis dabar visus 12 dydžio drabužėlius nešioja, jo ūgis 146-148 kažkur. Taip kad pirkit 12 dydį 4u.gif

aciu!
Atsakyti
Panos, kaip su Gino Rossi dydziais? Atitinka? Galvoju pasiimti is ventes bet bijau prasaut, paskui kiek suprantu ir grazinimas is LT kainuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 16, 10:19)
man vakar visa dieną rašė kad planuojama pristatyti iki darbo pabaigos, t.y. 20 h. nieko nevyko, o ryte pamačiau kad atseit vakar 07:49 buvo bandyta pristatyti.
bet jeigu ryte jau norejo pristatyti ir nepavyko, tai statusas amazone turejo pasikeisti ir nerodyti jo visa diena kad planuojama iki vakaro pristatyt.
na keistai kazkaip

statusas pasikeicia, kai kurjeris grizta i baze, ne iskart tikrai.

PA dirba nuo 8 iki 17 val. kitom valandom siuntu nepriima, jie man sake, kad net vartai i teritorija ivaziuot buna uzrakinti, nes jie komerciniam rajone yra

tai pristatys siandien kurjeris, jie tris dienas bando pristatyt
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 16, 11:23)
statusas pasikeicia, kai kurjeris grizta i baze, ne iskart tikrai.

PA dirba nuo 8 iki 17 val. kitom valandom siuntu nepriima, jie man sake, kad net vartai i teritorija ivaziuot buna uzrakinti, nes jie komerciniam rajone yra

tai pristatys siandien kurjeris, jie tris dienas bando pristatyt

aisku, na tai ramiai reik laukt reiskia.
nes prie kitos siuntos raso laika 19:43 .. tai tikrai nedarbo metu papuole kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 16, 09:17)
nu vat man irgi pasirodė,  kad po pirmo skalbimo ir džiovinimo, dukros suknelės vos dengia jai užpakalį biggrin.gif į plotį tai nesitraukia, nors galėtų. O vat į ilgį tai gali būti. Nes tik nupirkus tikrai tokios trumputės nebuvo, kaip dabar.

Ir man lygiai taip pat, pirkau kelis vieno modelio skirtingų spalvų, tai lengva palyginti, iš ilgio susitraukė dvigubai, plotis beveik toks pat liko
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 11 16, 10:10)
Kuprinė

Maniškė antrokė, šiemet pirkau būtent tokią. Super lengva, patogi ir funkcionali. Tik mums priekyje per siūlę kažkodėl po mėnesio nešiojimo suplyšo  unsure.gif Susiuvo siuvykloje, bet buvau nustebusi, kad taip atsitiko, nes visgi kokybė, kaina... Maniškė tvarkingai tikrai nešioja. Dar minusiukas, kad spalva šviesi, tai labai tepasi, visi kraštai papilkėję, galvoju gal į skalbenkę galima kišti?

Mano pirmokele tokia turi. Labai patinka. Musu kol kas svari, o kaip metu pabaigoj bus - matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 16, 10:14)
dar nepirkau, laukiu. Siuntimas tiesiai į LT 10 eurų, dalinsimės ant prisijungusių, tai bus po 2-3 eurus, priklausomai nuo prisijungusių skaičiaus.

O kur siusti uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 11 15, 22:49)
Neduod cituoti hrrrr aggressive.gif

As del tu pigiu Lee Cooper striukiu is SD..Kazin ar dydis atitinka,gal kas turit? Nes atsimenu kazkuri buvo ikelusi tos pacios firmos tik kitokia,pereinamom spalvom,tai rase kad gerokai pamazinta..kaip zinot kazi del situ? doh.gif

del kuriu?
mes turim sita:
http://lt.sportsdire...olcode=60965903
tai tikrai mazinta
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 11 16, 10:43)
del kuriu?
mes turim sita:
http://lt.sportsdire...olcode=60965903
tai tikrai mazinta

tikiuos ir mano vakar pirkta vyriska bus mazinta, paemiau L dydi, nors realiai vyrui reikia M
toki modeli emiau:
http://lt.sportsdire...olcode=60926716
Atsakyti