Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(aijos @ 2016 11 16, 11:11)
Kam Tauskutes reikejo, tai siandien Senukuose manau geriausia kaina 27,93 ;) O kur ieskoti tu suniuku, kuriuos dabar reklamuoja? Net nezinau kaip pavadinti, bet irgi pusiau gyvi  biggrin.gif

Mane irgi domina tas šuniukas. Nes televizoriaus beveik nežiūrime, bet vaikai iš visų kitų sužino ir žinok paskui ko tiksliai labai reikia jiems biggrin.gif
Atsakyti
Man klausimas iskilo, ar galima grazinti zaislus, nepazeistoje pakuoteje? Vienai is savo merginu nupirkciau Tauskute, bet dar nezinau, ar prasys Senio salcio tos leles smile.gif Siom dienom jau laiska reikes rasyti smile.gif O akcija tik siandien Tauskutei
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 16, 11:13)
As kaip tik klausti del jos norejau.. Tik siandien atradau toki daikta smile.gif Raso, kad kalba lietuviskai, tai turbut tik Lietuvoj pirkta? Kazin ar patiktu beveik 5 metuku mergaitei..

Labai sunku pasakyti kas kuriam vaikui tikrai patiktų ar "prigytų". Kiekvienam atskirai, bet tos Tauškutės nori ir 9 metų draugių mergaitės biggrin.gif Vaikai - reklamos aukos!!!
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 11 16, 11:17)
10 m. berniukas  smile.gif

Dabar ant greicio permeciau, tai tikrai, dauguma nera ilgos.
Nes maziukai, tai jie sniego kelnes nesioja, tai dzin. O vat didesni, tai einant i mokykla gi nesideda sniego kelniu smile.gif
http://www.vertbaude...i...ur=6720&t=1
Tik nzn, kiek ji silta, bet pati apie ja galvoju, o jei dar su 15 eur nuolaida nuo 30 eur bigsmile.gif

Gal kazkas turi sita, pakomentuotu siltuma?
Papildyta:
QUOTE(Astukasas @ 2016 11 16, 11:20)
Labai sunku pasakyti kas kuriam vaikui tikrai patiktų ar "prigytų". Kiekvienam atskirai, bet tos Tauškutės nori ir 9 metų draugių mergaitės  biggrin.gif  Vaikai - reklamos aukos!!!

O ka su jom veikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2016 11 16, 11:18)
Mane irgi domina tas šuniukas. Nes televizoriaus beveik nežiūrime, bet vaikai iš visų kitų sužino ir žinok paskui ko tiksliai labai reikia jiems  biggrin.gif

Va radau smile.gif Reikia dabar pigesnio ieskoti https://www.toys24.l...s-suniukas.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 16, 11:22)
O ka su jom veikia? blink.gif

Ji įrašo ir atkartoja balsus, sako 100 žodžių.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2016 11 16, 11:22)
Va radau smile.gif Reikia dabar pigesnio ieskoti https://www.toys24.l...s-suniukas.html

Omg, kaina tai džiuginanti blink.gif
Įdomu ar ilgam toks žaislas, kaip ir visos "ale" gyvos lėlės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2016 11 15, 15:35)
Mamkos, gal esat pirke Ribomunyl ne Lietuvos vaistinej? Gydytoja sake, kad lenkijoj pigiau, pagalvojau gal galima uzsisakyt internetu tada :hm

as kiek domejausi neimanoma, nes juk receptinis vaistas. Pirkau cia, 4,69 eur pakuote vaistine.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 16, 11:18)
Man klausimas iskilo, ar galima grazinti zaislus, nepazeistoje pakuoteje? Vienai is savo merginu nupirkciau Tauskute, bet dar nezinau, ar prasys Senio salcio tos leles smile.gif Siom dienom jau laiska reikes rasyti smile.gif O akcija tik siandien Tauskutei

Zaislai negrazinama preke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 16, 11:18)

Kiek žinau, žaislai yra negražinama prekė, bet galutinį žodį taria pati parduotuvė.
Tarkim, maximose yra pavykę susitarti, o senukuose griežtai ne.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2016 11 16, 11:20)
Labai sunku pasakyti kas kuriam vaikui tikrai patiktų ar "prigytų". Kiekvienam atskirai, bet tos Tauškutės nori ir 9 metų draugių mergaitės  biggrin.gif  Vaikai - reklamos aukos!!!

As kai ne LT gyvenu, pas mus jos nereklamuoja, nesu maciusi net. Aisku zaistu is pradziu, kartotu kaip bezdzioneles, bet zinant savo vaikus, itariu, kad uzmaigytu ta lele negyvai per kelias dienas.. doh.gif Va ir idomu, ar ji atspari, kokybiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2016 11 16, 11:27)
Omg, kaina tai džiuginanti  blink.gif
Įdomu ar ilgam toks žaislas, kaip ir visos "ale" gyvos lėlės  unsure.gif

Ne ne, uz tokia kaina tai tikrai nepirksiu. Maksimum 30 eur uz zaisla esu nusiteikusi moketi.

Aciu atsakiusioms del zaislu negrazinimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 16 lapkričio 2016 - 10:34
QUOTE(aijos @ 2016 11 16, 10:22)

Rimi buvo, irgi 65€. Argos'e mačiau po 50£ ir taikytų akciją trys už 2kainą, bet išparduoti šiuo metu verysad.gif
Atsakyti