ta tauskute tikrai sako ir savo zodziu lietuvisku. Todel pirkti jau reiketu Lietuvoj. senukuose bent man neleidzia pirkt. isimetu i krepsi ir raso, kad neturi...
Žalia Rūta, aciu uz atsakyma del Tauskutes Senukuose e-versijoje rodo, kad nepakankamas kiekis ir neleidzia pirkti. O gal kas žinote, ar parduotuvėse yra (pati esu ne Lt, negaliu patikrinti)? Aciu!!!!
Žalia Rūta, aciu uz atsakyma del Tauskutes
Senukuose e-versijoje rodo, kad nepakankamas kiekis ir neleidzia pirkti. O gal kas žinote, ar parduotuvėse yra (pati esu ne Lt, negaliu patikrinti)? Aciu!!!!
Planuoju pirkti iš GAP.eu(šiandien 50% nuolaida visiems megztiniams ir kitiems "šaltų orų" aksesuarams: pirštinėms, kepurėms, šalikams, kai kuriems batams, šlepetėms...). Ir dar žiūrėsiu, gal pavyks pritaikyt papildomą 20% nuolaidą Jei kas norėtų prisijungti (rinksiu iki nemokamo siuntimo į LT), rašykit į eglynas@gmail.com Vilnius, bet galiu ir persiųst.
Žalia Rūta, aciu uz atsakyma del Tauskutes
Senukuose e-versijoje rodo, kad nepakankamas kiekis ir neleidzia pirkti. O gal kas žinote, ar parduotuvėse yra (pati esu ne Lt, negaliu patikrinti)? Aciu!!!!
prekes aprasymo apacioje, desinaiu nuo informacija yra nurodyta "isigyk artimiausioje parduotuveje" - ten matoma kuriose parduotuvese yra preke... https://www.senukai....-6034976lt/4zem