Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 11 16, 11:28)
as kiek domejausi neimanoma, nes juk receptinis vaistas. Pirkau cia, 4,69 eur pakuote vaistine.lt smile.gif

Lenkijos vaistinese galima pirkti ir su lietuviskais receptais 4u.gif
Atsakyti
Klausimeli turiu smile.gif

Kur perkat vyrams kokybiskas pizamas? Kaune akre apejau parduotuves, kainos ivairios ale kazzkaip nei viena nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 11 16, 11:28)
as kiek domejausi neimanoma, nes juk receptinis vaistas. Pirkau cia, 4,69 eur pakuote vaistine.lt smile.gif

Lenkijos vaistinese galima pirkti ir su lietuviskais receptais 4u.gif
Atsakyti
ta tauskute tikrai sako ir savo zodziu lietuvisku. Todel pirkti jau reiketu Lietuvoj. senukuose bent man neleidzia pirkt. isimetu i krepsi ir raso, kad neturi...
Atsakyti
Žalia Rūta, aciu uz atsakyma del Tauskutes 4u.gif
Senukuose e-versijoje rodo, kad nepakankamas kiekis ir neleidzia pirkti. O gal kas žinote, ar parduotuvėse yra (pati esu ne Lt, negaliu patikrinti)? Aciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 16, 09:39)
Lenkijos vaistinese galima pirkti ir su lietuviskais receptais  4u.gif

o tai kaip ta recepta jiems paduoti? esate taip tikrai pirkusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 11 16, 11:42)
Senukuose e-versijoje rodo, kad nepakankamas kiekis ir neleidzia pirkti. O gal kas žinote, ar parduotuvėse yra (pati esu ne Lt, negaliu patikrinti)? Aciu!!!!

Kol nepareklamavau cia, dvi buvau isidejusi i krepsiuka, o dabar jau nebera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 16, 11:39)
Lenkijos vaistinese galima pirkti ir su lietuviskais receptais  4u.gif

eile metu perku lt vaistinese ir ne karto recepto niekas neprase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 16 lapkričio 2016 - 10:52
Planuoju pirkti iš GAP.eu (šiandien 50% nuolaida visiems megztiniams ir kitiems "šaltų orų" aksesuarams: pirštinėms, kepurėms, šalikams, kai kuriems batams, šlepetėms...). Ir dar žiūrėsiu, gal pavyks pritaikyt papildomą 20% nuolaidą ax.gif
Jei kas norėtų prisijungti (rinksiu iki nemokamo siuntimo į LT), rašykit į eglynas@gmail.com 4u.gif
Vilnius, bet galiu ir persiųst.
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 11 16, 10:48)
o tai kaip ta recepta jiems paduoti? esate taip tikrai pirkusi? 4u.gif

Čia tik tokiu atveju, jeigu važinėjat į Lenkiją.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 11 16, 11:42)

prekes aprasymo apacioje, desinaiu nuo informacija yra nurodyta "isigyk artimiausioje parduotuveje" - ten matoma kuriose parduotuvese yra preke...
https://www.senukai....-6034976lt/4zem
Atsakyti
Ar gera kaina patrulių bokšto? 35 EUR - maximoj nežinau kainos..

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti