Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(JMD @ 2016 11 16, 21:38)
Taip. Rodos 6 ar 5 įėjimas buvo pernai. 2 aukšte. Ten kur sodros durys šalia.
Mano vaikas bus Gruodis šiemet. Bože, kuo čia jį papuošt  blink.gif

Dekui, zinau tad kur 4u.gif
Gal koki balta ar svelniai melsva apsiausta atlasini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 16 lapkričio 2016 - 22:03
QUOTE(JMD @ 2016 11 16, 22:38)
Taip. Rodos 6 ar 5 įėjimas buvo pernai. 2 aukšte. Ten kur sodros durys šalia.
Mano vaikas bus Gruodis šiemet. Bože, kuo čia jį papuošt  blink.gif

Maniskis buvo praeitais metais Zefyru smile.gif
Man tai sunku su tais papuosimais...nesu kurybinga asmenybe visai. Ir jegu nuomoj nera tinkamo kostiumo-tragedija.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 11 16, 23:03)
Dekui, zinau tad kur 4u.gif
Gal koki balta ar svelniai melsva apsiausta atlasini biggrin.gif

Man tai tokia fix idėja crazy šovė papuošt jį Kalėdų Seneliu biggrin.gif juk gruodį Kalėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 11 16, 23:00)
Pasinaudokite laikinu emailu ;) kodukui gauti

BR siuncia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 16, 21:17)
sako kuo riebesni reik plakti.. bet va naminio niekaip nesu išplakusi biggrin.gif o plaku su mikseriu... bet ilgai užtrunku biggrin.gif sakau gal koks lengvesnis būdas  biggrin.gif

su mikseriu tai kančia, palyginus, kaip greit su mano siūlytu išsiplaka, neužtruksit nė minutės. Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 16, 14:32)
aciu , kas atrase , del kelniu - kombinezonu. jo matyt taip jau ir bus kazkokia ilgesne striuke , ir dar papildomai kelnes, jei striuke nuperki geresne, automatiskai tada dar vienos striukes reikia smile.gif)) nes ta bus gaila ant kalniuko varyt verysad.gif kai vakar viena mama rase , kad turi 5 vaikus smile.gif tai net neisivazduoju as tokio kiekio drabuziu , batu ir taip toiau smile.gif))) gerai , kad tik du pas mane smile.gif)))) ir tai atrodo galo nera , vis kazko reikia .

didis.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na iš tų penkių du jau suaugę- dukra Anglijoj gyvena, sūnus kareivis. Bet iš likusių trijų dvi panos, tai joooom, spintos neužsidaro. rolleyes.gif Man gal biskiuką gerai tuo, kad dukra prigaudo ir priperka Anglijoj visko, dar nemažai iš JAV užsisakinėju. Nesu tokia bagota, kad pirkčiau LT lotuliukas.gif
Atsakyti

Gal kas turi kavinuko nuorodą? aš neberandu :/

Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 11 16, 13:35)
Nu nzn mano devynmete su savo draugemis kategoriskai tokiu nenori, manau jos tikrai skirtos mazesnems mergaitems  ax.gif

O mano devynmetė labai jos nori. Žinant, kad mažei (4 metų) neduos ir bus karas, nupirkau dvi. Norfoj su 40% nuolaida gavosi 24 eurai viena clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 11 16, 22:00)
http://www.gap.eu/br...amp;cid=1003817 o sie megztukai labai ploni ? su kokiais ismatavimais S tiktu ?

QUOTE(Lin1 @ 2016 11 16, 22:16)
o koki dydi perkate su kokiais ismatavimais ?  su 92 cm regular M ar S  reiktetu ?

Sakyciau S ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 11 16, 17:07)
kaune galiu rekomenduoti

As irg 4u.gif
Atsakyti
Man jokio kodo i naujai sukurta e-mail neatsiunte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 11 16, 20:58)
Ar kuri gavote Columbia Buga is amazon.fr? Kaip ten su jais? Kombiai ar tik striukes? smile.gif

Neatsiemiau dar. Bet vargu ar striuke svertų 1,3 kg. Nors gal

Et praleidau gap pirkima.. na gaila. Iš kur tuos kodus traukiat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 16 lapkričio 2016 - 23:07