Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 21, 15:06)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=66196562
Rožyčių receptas, dar galima susirasti filmuką,kaip tas rožes sukti. 

Negaliu nepagirti Maksimo, neeilinio  grožio padaras wub.gif Rytem, sveika prisijungusi  4u.gif

Kokios tapkutės, bet nemegsiu ir nesimokysiu, nes dar galutinai nesubrendau vartotojo įkelta nuotrauka

Duok, mamka didesnę dėžutę, juk matai, netelpa vaikas vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū už receptuką, reiks pasigamint, nes paprasta ir gražu 4u.gif
Ačiū už pagyras Maksimui 4u.gif
Atsakyti
V Rine tilpo galva reiškias tilpau visa biggrin.gif Giliukas irgi pertikrina dėžes biggrin.gif Ale kolkas vaikams dėžes irgi reikalingos vienas ant jų šokinėja , kita vis kokį ale dekupaza daro biggrin.gif
Atsakyti
Aš trumpai tarp pacientų įlindau.
Erendira, man prašau tų tapkučių receptą- aš galgi bandysiu unsure.gif nesigaus, tai nesigaus, ale būsiu pabandžius, kžkaip labai jau man pasirodė patrauklios biggrin.gif
Maksimas labai gražus pilkasis kardinolas wub.gif
Atsakyti

Aš trumpai tarp pacientų įlindau.
Erendira, man prašau tų tapkučių receptą- aš galgi bandysiu unsure.gifnesigaus, tai nesigaus, ale būsiu pabandžius, kžkaip labai jau man pasirodė patrauklios biggrin.gif
Maksimas labai gražus pilkasis kardinolas wub.gif

Štai: blynuko receptas: (vaizdo medžiaga iš interneto, jei prisiminčiau iš kur, etikos sumetimais nurodyčiau šaltinį)

e233d1a65d0bef63e6a228f490576efe399.jpg

Iš mano pastebėjimų - jei siūlai pasirodydavo plonoki ir blynukas mažokas, tai ne tik 2 eilėje, bet ir, tarkim trečioje megzdavau stulpelį su 2 užmetimais. Blynuko dydis turi būti toks, kad jo 4 kraštinių (kai susiūsi 2 vnt.) ilgis būtų nuo priekio viduriuko iki kulno viduriuko

Tapukui be auliuko reik 3 blynukų:

6676ccbbf1151fe0dc95474bdeb42083660.jpg

blynukai sujungiami:

6af23ad8448dd13a0be86398a2739a49789.jpg

ir prineriami iš išvirkščios pusės prie prieš tai apnerto vidpadžio iš veltinio (aš apnėriau ir dar apnėriau 1 eilutę žemais stulpeliais, taip lengviau pritaisyti viršų. (Schemoje skaičiai reiškia: 1 - suneriamos priekio ir šonų kraštinės. 3 - kraštinės, kurios prineriamos prie paduko, 2-  kulno kraštinės.) Suneriam kulno kraštinę, išverčiam ir , jei reikia, apneriam viršų žemu stlupeliu ir kad būt dailiau - dar vėžlio žingsniu.

Voilà!

Turiu procese Rut pradėjusi tapuką, jei truks vaizdo kaip apnerti paduką, nufotografuosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2016 - 16:15

Ir kad būtų į temą:

Matildėlė laukia pusryčių  :D 

2c68ff91d9446bcd7445a5cd8f329d85412.jpg

Atsakyti
Erendira, o čia Matilda apačioj ?
Atsakyti
Aš tai turiu mama kojiniu ir tapu reikalams ....
Atsakyti

Erendira, o čia Matilda apačioj ?

Aha, ateina pusryčių ir vakarienės ir koketuoja visaip kaip  :D 

Atsakyti

Snaudžiau sau ant saulutės

efef094f8b0ad9050c9772f0a28033ac365.JPG

kažkas išbudino-ai dvikojė su fotoaparatu

a72ac2e27f05c15fc693955f77a57251921.JPG

staiga kažkas sušmėžavo apačioje

80a106e7aebc0bb3dfc779b5cf5b7610197.JPG

ai- ten tik baltas drabmlys..

26aa4903a0afaa78d75c5aa566bf55f1509.JPG

Atsakyti
Erendira, emmm... ( kaip čia taip nepasirodžius visai blondinei unsure.gif ), nesuprantu rusiškų ženklų pavadinimų paaiškinimo. Tie maži + tikriausiai žemi stulpeliai, dideli kryžiai- su užmetimu, dideli kryžiai su dviem skersiniais - su dviem užmetimais. O kas tos uogų kekės ( spėju, kai tris su užmetimu sujungi į vieną?) ir kas tos pailgos lervos ( šitų nesugalvoju, kas galėtų būt) ir dar paskutinėj eilėj kampuose tokios tulpytės man neaiškios. tomato.gif
Panašu, kad iki "Voila!" man dar toli... fish2.gif
Atsakyti

Erendira, emmm... ( kaip čia taip nepasirodžius visai blondinei unsure.gif), nesuprantu rusiškų ženklų pavadinimų paaiškinimo. Tie maži + tikriausiai žemi stulpeliai, dideli kryžiai- su užmetimu, dideli kryžiai su dviem skersiniais - su dviem užmetimais. O kas tos uogų kekės ( spėju, kai tris su užmetimu sujungi į vieną?) ir kas tos pailgos lervos ( šitų nesugalvoju, kas galėtų būt) ir dar paskutinėj eilėj kampuose tokios tulpytės man neaiškios. tomato.gif
Panašu, kad iki "Voila!" man dar toli... fish2.gif

ammm, na, tai voilà kaip viskas ten iš tiesų - pagalaitis su vienu brūkšniuku - stulpelis su užmetimu, su dviem - atitinkamai, su dviem užmetimais. Šitoj schemoj pagalaitis su brūkšniuku viršuje ir burbuliuku apačioje sako, kad stulpelį su užmetimu reiki išmegzti "įduriant" jį į eilės, ant kurios mezgi, kilpelę, o ne bedant vąšelį po kilpelėmis (bet kai mezgi, tai ir taip aišku, nes kitaip nesigauna. Reikalas iš tų trijų pagalaičių (3 eilė nuo centro)) reiškia, kad 3 stulpelius su užmetimu, išmegztus iš 3 kilpelių viršuje sumezgi kartu Čia tos kekės, kaip tu sakei). Sardelikės 2 eilulėje reiškia, kad iš vienos kilpelės išmezgi 3 stulpelius su užmetimu ir juos viršuje sujungi, gaunasi storas toks stulpelis. Vėduoklės 4 eilėje reiškia atvirkščiai nei 3 eilėje - šiuo atveju iš 2 apatinės eilutės kilpelių (tiesiog kiši vąšelį po jomis, lyg apjuosi, megzdama stulpelį) išmezgi 3 ar 3 stulpelius. vėduoklikės paskutinės eilės kampučiuose reikškia, kad iš vienos kilpelės išmezgi 3 stulpelius be užmetimo, kad susiformuotų kampukas ir jo netemptų.

Gal aiškiai papasakojau :rolleyes:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2016 - 17:18

Aist, nei tu šifruok šitą kinų raštą nei ką.Paprašyk panelių, ir nuraitos tau tapas. Aš, kai vašiuko visiškai nevaldau, tai man visiškas kosmosas.Net nepradėsiu.

Matilda tokia susirūpinusi, o jei niekas neduos valgyti?

Lapės veidelis labai rūstus :blink: Bet, tikriausia ji nėra draskaila?

Atsakyti