Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

*Aist, nei tu šifruok šitą kinų raštą nei ką.Paprašyk panelių, ir nuraitos tau tapas. 

**Matilda tokia susirūpinusi, o jei niekas neduos valgyti?

* Arba taip  :D

** A ji visada tokia rūsti  :D

Mes jau kuris laikas turim su ja ritualą - ji ateina ant palangės tiesiai virš durelių, už kurių slepiasi katinų maistas (apačioje rypuoja Runcelis ir glaustosi Pedras). Tada aš semiu Runcelio maistą ir duodu Matildai vieną gabaliuką. Paskui semiu Pedro maistą ir irgi duodu Matildai vieną gabaliuką. Tada jau ji eina link dubenėlio, nes laikas jos maistui  :D

Lapė tai tokia rimta panelė, matosi, bus žvilgsnio "dulkės jūs" virtuozė  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2016 - 17:30

Lapės veidelis labai rūstus :blink: Bet, tikriausia ji nėra draskaila?

O tikrai- ji nėra nei draskaila, nei pikčiurna- švelni miela katytė. Rimtai.

Atsakyti

*

Lapė tai tokia rimta panelė, matosi, bus žvilgsnio "dulkės jūs" virtuozė  :wub:

Žinot- čia retas atvejistoks žvilgsnis- jis labiau buvo skirtas Trišei, kuri irgi taikėsi ant palangės. Šiaip ji tokia- vis dar bandanti sulipti kam į širdį - toks ištikimai išsigandęs žvilgsnis "ar  aš gerai padariau", "ar tikrai man galima" Arba- "na čia aš netyčia  numečiau kažką- tikrai netyčia- tu juk nepyksti"

Atsakyti
Erendira, o kaip tos taptukės nuotraukoje atrodo tokios standžios ? Nes iš siūlų megztos, tai būtų kaip ir kojinės suglebusios, o ten kaip batukai atrodo mastau.gif
Atsakyti

Erendira, o kaip tos taptukės nuotraukoje atrodo tokios standžios ? Nes iš siūlų megztos, tai būtų kaip ir kojinės suglebusios, o ten kaip batukai atrodo mastau.gif

Jei apžiūrėjai blynukus, tai matei, kad megzta iš storų siūlų, tai gaunasi gan standūs tapukai. Aš kietokai nėriau, maniškiai irgi nebuvo suglebę

Atsakyti
Sveikos pirmadienio vakarą 4u.gif
Pirmiausia noriu Maksimą pagirti - labai dailus jaunuolis wub.gif o jau akutes nekaltas nutaisęs smile.gif ir dar matau maksimas akvariumą turi, nu tikras turtuolis biggrin.gif
Matilda kokią apykaklę užsiauginusi wub.gif ir dar labai patiko sausiukų gavimo ritualas wub.gif ir dar bais patiko žodžių junginys "Runcelis rypauja" biggrin.gif biggrin.gif nu jau kaip įsivaizdavau taip ir išsišiepiau biggrin.gif
Lapytės išraiškos labai žavios wub.gif
Tapkutės labai dailios, visų 4u.gif

Na ir kadangi išskyrus Diinką balsuojančių daugiau nėra, ir suskaičiavus balsus akivaizdus atotrūkis tarp paskutinio į kalendorių papuolusio katinėlio ir nepapuolusio, tai skelbiu balsavimo pabaigą ir štai sąrašas tų, kurie šiemet į kalendorių pakliuvo (surašiau abėcėlės tvarka):
Bela
Bižū
Dyzelis
Gufis
Hipė
Yuffie
Olis
Ryžius
Skuteris
Špulytė
Tytė
Tutė
Sveikinam nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai dziaugiuosi uz Ryziu. Mane tos akys buvo uzhipnotizave 4u.gif

Aciu komisijos pirmininkui Grikiui ir padejejoms Magnunai ir Kruopai 4u.gif

Menesius galima pasirinkti. Labai noriu balandzio. Tai rezervuojuos. 4u.gif

Kibsim darban
Atsakyti
Tuomet aš rezervuoju gegužę Gufiui - noriu, kad jis mane su gimimo diena gegužę pasveikintų ax.gif
Atsakyti
Jeigu kas noretu ar zinotu kur i kaima atiduot ryzuli, buc labai dekinga. Supirkciau kraiteli pirmaji ax.gif Niekuo neissiskiriantis katukas liudnu akyciu. Zodziu Ryziukas su graziu paraininimu. Esu dejus jau foto. Pas mano tevelius kieme dezej kartoninej sala glaudzias. Toks suvarges kaip kazkada Runculis. Na jei butu norinciu duokit zinot a? Ahabi, gal tu zinai gal kam kaimelyje reikia atsidavusio murkliuko?
Papildyta:
Erendiriuk, baigsiu megzti bolero megztuka, imsiuos mokytis tapuku wub.gif Aciu uz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Matilda man kaip Bizu, tokia damute bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Nuvargęs
vartotojo įkelta nuotrauka
Nusidirbęs
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aisku, kad nuvarges... tiek dirbo, bluosto nesudejo biggrin.gif

Vsio lendu pogrindin, laikas bega
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 21, 19:50)
Sveikos pirmadienio vakarą  4u.gif

Na ir kadangi išskyrus Diinką balsuojančių daugiau nėra, ir suskaičiavus balsus akivaizdus atotrūkis tarp paskutinio į kalendorių papuolusio katinėlio ir nepapuolusio, tai skelbiu balsavimo pabaigą ir štai sąrašas tų, kurie šiemet į kalendorių pakliuvo (surašiau abėcėlės tvarka):

Valio, Yuffie laimėjo bigsmile.gif
Galima rugpjūtį rezervuotis? biggrin.gif
Atsakyti