Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Lisitėja, manau buvo taip pat skanu kaip ir gražu wub.gif... va tik galvoju o aš ką jau vaikėju ? biggrin.gifsaldumynus užmečiau visai biggrin.gif...ir šiaip kulinarija perleidau jaunesniam biggrin.gif

o savaitgalio vakarus praleidau prie TV

kokios fainuolės kojinės- man dabar aktualu kojinės. nes vat lapė nr1 nieko kito nešioti namuose nenori. o kaip ten padaryta tas banguotas dalykas? blogos bologos- po to geros, ar kažkaip kitaip? va kokįias šlepetes dičkei nunėriau- atsisakė.

cb93ab8470ef1d3062329a390c1faae2392.JPG

Man kaip ir truputį didokos.. padėsiu į šalį. gal kam prireiks

Atsakyti
Listėja, gražiai atrodo. Kas ten tokio? bigsmile.gif
Diinka, Vikra, gražu labai wub.gif
Maksimka koks vyras iš stuomens ir iš liemens bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 lapkričio 2016 - 14:13

Vilkra, aš pernai damoms Kalėdų dovanoms tokių prikepiau  (padukas - vidpadis iš veltinio), kuo įvairiausių spalvųir grožių - mergiotėms 2 aukštų, tetutėms - trumpesnių 

647f0782fa090e74c56b7c1b7941ca94843.jpg1be3a4d9e159da20508c5190d09f58f8275.jpg

Atsakyti
Erendiraaa mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif kaip nerealiai gražu wub.gif

Panos, gal kas Agnucaston vartojat, galiu pakuotę atiduot.
Atsakyti

Gielux, nuotraukos tai ne mano, čia pavyzdys  :rolleyes:  bet maniškės atrodė panašiai, tik spalvotos  :ax:

Tiesa, tas darbui reikalingas puslapis kaip paslaptingai užsiblokavo, tai taip pat paslaptingai atsiblokavo :hmm:  (maždaug 2 savaites jis man neveikė o šiandien šasst - ir užsikrovė  :D ) įtariu, pilnatis baigėsi  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2016 - 14:37

Vilkra, aš pernai damoms Kalėdų dovanoms tokių prikepiau  (padukas - vidpadis iš veltinio), kuo įvairiausių spalvųir grožių - mergiotėms 2 aukštų, tetutėms - trumpesnių 

aha -labai gražu- bėda - nebus kam nešioti..

Dabar kepsiu kojines ir da rvienus batukus- Laputaitei Nr 2. gal išlaisvins ketvirtadienį jos kojytes- turės ugninius megztus batukus.

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 11 21, 14:41)
Šuniukas ir katiniukas puikus derinys

Labai labai sutinkų.... kad ir kaip mėgstu nepriklausomas asmenybes...kartais noris, kad tave mylėtų besąlygiškai čia ir dabar biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2016 11 21, 14:48)
kokios fainuolės kojinės- man dabar aktualu kojinės. nes vat lapė nr1 nieko kito nešioti namuose nenori. o kaip ten padaryta tas banguotas dalykas? blogos bologos- po to geros, ar kažkaip kitaip? va kokįias šlepetes dičkei nunėriau- atsisakė.

beje tiek kojinės tiek riešinės laisvos..... o tos tapukus jau ne vienus sunešiojau, tik man labiau prie širdies virbalai...tai va visiškai naujos

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sveikos,
kojinių grožis...
o Erendiros batukų aplamai be žodžių....

pavargau.
sakau užeisiu smile.gif
tuo pačiu istorija apie Snaigės dėžutizmą... smile.gif

va. radau šidžiia mielą dėžutę.... bandyti įlysti ar ne....?

nu kai nieks nemato galima pabandyt smile.gif galva telpa...

o uodega niekaip.... verysad.gif

Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=66196562
Rožyčių receptas, dar galima susirasti filmuką,kaip tas rožes sukti.

Negaliu nepagirti Maksimo, neeilinio grožio padaras wub.gif Rytem, sveika prisijungusi 4u.gif

Kokios tapkutės, bet nemegsiu ir nesimokysiu, nes dar galutinai nesubrendau vartotojo įkelta nuotrauka

Duok, mamka didesnę dėžutę, juk matai, netelpa vaikas vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 lapkričio 2016 - 15:08

Snaige, pareikalauk didesnės dėžės, žiūrėk kaip gerai 

6bce1159d26ca548e20c5292bba86978798.jpg

Tiesa, prisiminiau dar vieną dažnai naudojamą Pedriuko "išvadinimą" pagal jo pilną vardą (Donas Pedras) - Hedonas Pedras, bo baisus malonumų mėgėjas  :D 

Atsakyti
Pravardžių turi ir mano Moliukas. Kai užeina baimės priepuoliai, kai pradeda lakstyti nuo manęs, arba pradeda bijoti eiti į vidų, tada būna Molio Motiejus.Arba Molis- velnio brolis.Arba Molis -kaimo gražuolis, arba varguolis.Arba Molainis- dešrainis. Dar molinis katinukas. Jei suprastų žmonių kalbą, tikrai emigruotų nuo tokios pačiuožusios mamkos.
Dryžuotas desertas tongue.gif
Atsakyti

Dabar turim namie dėžutę nuo batų - tokią kiek didesnę nei nuo batelių, tarkim nuo aulinukų. Ją labai mėgsta Bižū. Ir Runcius mėgsta, tad dažnokai stebiu vaizdą - ateina Runcius prie miegančios dėžutėje Bižū, kepšteli ją letena ir kol ta pučiasi, skliaudžia ausis, bamba  ir pan, sėdi sau ramiai šalia ir žiūūūri, kol tai nervai neišlaiko ir išsinešdina  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2016 - 15:39