Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Tai as ir galvojau, kad taip bus nes nuo pat pradziu taip buvo siuloma, o isejo kitaip ;)

Atsakyti

O aš nesuku galvos dėl to kas pakliuvo , ar nepakliuvo. Viskas yra kaip turi būti. Čia juk toks loterinis- konkursinis žaidimas. Kitąmet galima bus koreguoti taisykles. Šių metų šūkis buvo- kad dalyvauja tie, kurie pernai nepakliuvo į kalendorių. Ir liuks. Man net knieti kitąmet pasiūlyti temą- " su savo šeimininke.." Na. bet kitąmet bus kitąmet.

Nunėriau ir Lapei Nr 2 šlepetukes- ši bent džiaugiasi šlepetėmis.

Beje fotografuojančios - turiu vieną klausimą- prašymą. Man biškį reiktų konsultacijos, kaip su savo beveik muiline gražiai pafotografuoti savo rankdarbius.. Namuose iš esmės tamsu.

Atsakyti
Merginos gi ne šeimininkai o katinai dalyvauja konkurse smile.gif Nes kitaip tada reiktų keisti konkursą biggrin.gif kad dalyvauja narės ir deleguoja katiną 4u.gif O nuo pradžių buvo nuspręsta , kad nedalyvauja tie katinai kurie papuolė į kalendorių pernai metais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Greiciausiai cia klausimas man ir Erendirai. Nes musu po du.

Nepamenu kuo baigesi siulymai del nuotrauku is vieno asmens, tikrai. Nes ju buvo ivairiu. Is kitos puses, as irgi balsavau po viena nuo zmogaus. Is kitos puses kazkam patiko vienas, kazkam patiko kitas... Kuri balsuotoja nuskriausti ir pasalinti lauk pakliuvusi katina?

Bet as pasirengusi, zengti zingsni ir Oli isbraukti is kalendoriaus.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 22 lapkričio 2016 - 12:47
Baikit, jokių braukymų, subalsuota ir šventa 4u.gif
Bus kiti metai ir dar kiti ir dar kiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 22 lapkričio 2016 - 12:52
Laba diena,
viską skaitau, viskuo duomiuosi, deja nespėjau prabalsuot smile.gif

Baikit mergaitės komplikuot kalendorių, yra kaip yra, tikrai kaip Daredi rašo, bus kiti metai ir dar kiti biggrin.gif

Vsio, lendu atgal į darbą, ir į nesibaigiančias ligas... headbang.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 22 lapkričio 2016 - 12:56
Busy nesutinku 4u.gif Beje ar jau rytoj TA diena???????? rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti

Aš tai manau vieno šeimininko, gali būti tikrai ne po vieną dalyvį, juk renkam patikusias nuotraukas, o ne šeimininkus. Aišku pagalvosit, kad aš šališka, nes pernai dvi savo turėjau :) Bet aš manau, kad visus tokius pamąstymus reikėjo garsiau aptarti prieš konkursą, kad nepatinka šių metų konkurso sąlygos :) Šiais metai manau nieko jau nebekeiskime ir laikykime rezultatus galutiniais. 

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 11 22, 13:56)
Busy nesutinku 4u.gif Beje ar jau rytoj TA diena???????? rolleyes.gif  wub.gif

Rytoj ir ne rytoj. Istikro leksiu sestadienio ankstu ryta, nes sunus gales vairuoti, kol as niurkinsiu Ozzy rankose biggrin.gif

Kaip nuspres dauguma, tegul taip ir buna
Atsakyti

man asmeniskai tai tas pats, tik, kad butent ir tarem tokias salygas pries konkursa, kad nedalyvauja pernyksciai ir kad nuo seimininko po viena, bent taip atsimenu, todel ir uzklausiau, bet lai buna kaip buna ;). Einu miegot, su visom vel eilini kart blogom naujienom is Lietuvos.. kada jos baigsis...? 

Busy kaip smagu tau  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 22 lapkričio 2016 - 13:12
As pamenu, kad buvo toks siulymas, bet ar tapo tai sprendimu, abejoju, nes kaip ir dabar buvo atsakymu, kad balsuojam ne uz seimininkus, o uz katinus. 4u.gif Man rods taip ir liko nenuspresta
Atsakyti