Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Nusiplūkęs Grikutis  :wub:  Gilius ir Gufis jaunuoliai gražuoliai  :wub:  [b]Erendira[/b], dideliausias AČIŪ už paaiškinimus.  :4u:  pabandysiu. Burnose žaizdas, pjūvius galėč ir su, ir be užmetimų siuvinėt, o čia gi paprasčiau turėtų būt- nekraujuoja, nereik anestetikų, nesiseilėja, vašelį lengviau valdyt nei adatkotį. O kokios rūšies siūlų pirkt? Kokio storio? Man reikia žinot siūlų storio nr. ir medžiagiškumą. Tada beliks juos nusipirkt ( kur būna pirkt siūlų?).  :irnesakyk:  [b]Lisitėja[/b], čia man [i]bizas[/i] užėjo "ir aš galiu". O kai užeina [i]bizas[/i] - 1) renku info, 2) renku priemones, 3) bandau daryti, 4) mokausi iš klaidų, 5) perdarau iš naujo, 6) džiaugiuosi rezultatu 6) arba pasidžiaugusi, kad pabandžiau, suvokiu, kad ta veikla ne mano nosiai.  :wink:

Ai, dar kilo klausimas, kaip tu tą veltinį paduką apneri. Jis gi pakankamai storas, prasiduria vašeliu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 lapkričio 2016 - 00:07
Labas rytelis forume 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif

Kazkaip reik is lovos issirist. O tai paseriau katauskius ir vel lovyten,,, wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėtriuk vartotojo įkelta nuotrauka
Kokion lovytėn? Tu, ką nedirbi? Sergi ar kaip? Greitai ritamės visi iš patalų. bigsmile.gif
Purenam kailius, piešiamės veidus, ir į darbus tongue.gif
Pūkočių - vuodeguočių tai neliečia ax.gif
Atsakyti
Brukne, uzregistruota liepa tau 4u.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labryt
Išleidau vaikus mokyklon ir galvoju ku daryt: eit miegot ar kavos. Kavos kol kas nugalėjo, o po to pažiūrėsim biggrin.gif Bela vaikšto ir mauroja: mau maumau, supyko mergina, kad laiptinėj nedaviau pasiganyt.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Na, va, jau kiek kalendoriaus darbo nuveikta  :) Manau į lapkritį mažai kas pretenduos, tai mėgčiau ten Dyzelinską matyti, Man tai - mėnuo, kai bais reikia angelo. O Bižū bet kuriame, manau jausis graži  :D 

Aist, ką aš žinau, ką dėl siūlų patart..storokų ten reiktų. pamėginsiu namie etiketes apžiūrėt kad aiškesnius parametrus nusakyčiau. Na, arba tokių, ant kurių nurodyta, kad megzti reiktų 3,5-4-4,5 mm storumo virbalais. Medžiagiškumas pagal norus ir fantaziją, geriau kuo natūralesni, t.y. akrilas kol naujas atrodo kartais irgi neblogai, bet dėvisi tai  :unsure:  Aš gal net natūralią vilną siūlyčiau, gal net ir naminę. O šiaip, kokie patiks, tokius ir rinkis  :rolleyes:  Siūlų yra net prekybos centruose, bet jie ten ne stebuklas, ypač Rimi. Yra keli siūlų gardeliai Halės turguje (tas kur prie rūkytų lašinių man labiau patinka), yra VCUP-e  "geros akys"...

Darbingos visos dienos  :4u: 

Atsakyti

Laba diena,

Jau buvau susiruošus vakar vakare rašyt, bet ir vėl nesigavo... 

O dabar jau ir mintys pasimetė.

Aist, labai gerai susiskaitė nesiseilėjantis siuvinėjimas. :D Bet čia bus kitų ypatumų, pvz., Ainu plaukai ant siūlo, ir šiaip nei iš šio nei iš to susimazgantys kamuoliukai... :rolleyes: 

Aš su vąšeliu truputį draugauju, bet tik truputį. :unsure:  Tiek to, atidėsim tapukus tiems laikams, kai bus laisvesnės rankos. Nes dabar turiu labai rimtą rūpintojėlį: vos nustoju kažką daryti, jis iškart pasirūpina, kad rankoms nepritrūktų medžiagos glostymui, apkabinimui, kutenimui, mazgojimui ir kitai motorikai.

Gufis koks ponaitis mėlynam fone :super: 

Atsakyti

Tiesa, Tytė didelių preferencijų mėnesiams neturi. Jei kitų norinčių nebus, palikite mums gruodį. :) 

Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2016 11 21, 22:30)
O man gaila kelių kurios nepateko  pvz Mėtos nuotrauka man super ....

Ačiū, mieloji 4u.gif Man irgi gaila, kad nepakliuvo ax.gif

Vakar, šiandien kažkokios dienos paturbintos. Darbų labai daug, dar su dukriuku po poliklinikas davėmės, o dar mašinoj kažkokia lemputė užsidegė,kuri nieko gero man nežada..
Atsakyti

Mergaites , o jus tikrai nenorit nuo seimininkes po viena, o ne po kelis katinus i kalendoriu det?

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 11 22, 13:56)
<p>Mergaites , o jus tikrai nenorit nuo seimininkes po viena, o ne po kelis katinus i kalendoriu det?</p>

Aš būtent taip ir balsavau, kaip tu siūlai. Na, gavosi kaip gavosi smile.gif
Atsakyti