Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

nors aš balsavau tik po vieną...be to mano balsai iš vis nepasiekė komisijos pirmininko biggrin.gif

aš už tai kad jau šiemet nieko nekeičiam 4u.gif tikiuosi kad kalendorius taps gražia tradicija, ir gyvuos dar ne vienus metus (beje Busy aš balsavau už būtent Olį biggrin.gif )
Atsakyti
Labu 4u.gif ,
QUOTE(Azucena @ 2016 11 22, 14:11)
. Einu miegot, su visom vel eilini kart blogom naujienom is Lietuvos.. kada jos baigsis...? </p>
<p><strong>Busy</strong> kaip smagu tau  yahoo.gif</p>

Kas blogo vėl unsure.gif ?Dėl mamos unsure.gif ?

Busy,aš irgi už Olį balsavau mirksiukas.gif(12 taškų, 11 daviau Yuffe,kitų nesakysiu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 22 lapkričio 2016 - 14:03
Busiuk gal turi naujausiu foto?
Nuo šeštadienio pajausi, kas yra būti mylimai biggrin.gif Pasiruošk būti išbūčiuotai tie smailūs nosiukai, žiauriai mėgsta laižytis biggrin.gif "Šuo vienintelis gyvūnas žemėje, kuris myli tave labiau nei save"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 22 lapkričio 2016 - 14:03
kadangi cituot vėl neleidžia
"Šuo vienintelis gyvūnas žemėje, kuris myli tave labiau nei save"
Dėl šito pritariu thumbup.gif ,maniškė irgi išlaižo mane nuo galvos iki kojų kasryt ir kaskart sugrįžus namo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 22 lapkričio 2016 - 14:10
QUOTE(sagyte @ 2016 11 22, 15:03)
Busiuk gal turi naujausiu foto?
Nuo šeštadienio pajausi, kas yra būti mylimai biggrin.gif  Pasiruošk būti išbūčiuotai tie smailūs nosiukai, žiauriai mėgsta laižytis  biggrin.gif  "Šuo vienintelis gyvūnas žemėje, kuris myli tave labiau nei save"

Dekoju visoms uz balsus Oliui ir Tutei 4u.gif

Azu, tikrai... del mamos vel?

Sagyt daugiau neturiu, nebedaug ir beliko 4u.gif Man patiko Diinkos fraze, ''noriu, kad mane myletu cia ir dabar'' biggrin.gif

Del zemo spaudimo, teko issiprasyti is darbo. sedziu keliolikta kavos puoda apsikabinusi, o virsutinis net simto nesiekia, apatinis zemiau 60 nukrites
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 15:08)

Sagyt daugiau neturiu, nebedaug ir beliko 4u.gif Man patiko Diinkos fraze, ''noriu, kad mane myletu cia ir dabar'' biggrin.gif

Šeltis tikrai toks biggrin.gif Čia iš Šelčių mylėtojų puslapių biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Uoj biggrin.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 lapkričio 2016 - 14:38
Azu, vėl mama? console.gif

Busy, nuo ko čia tau spaudimas nukrito? unsure.gif
Oi, turėsi mums rodyti ir rodyti savo Ozį. Tema bus kačių, bet pritaikyta ir šunims biggrin.gif

Žydryne, o pas tave koks ciuciukas?
Atsakyti
Koks suvyriškėjęs Olis wub.gif Tikras Catmenas biggrin.gif
Atsakyti
Daredi, turbut paveldejau is mociutes ir mamos, jei tik oro slegis krenta, krenta ir spaudimas. Lyja pas mus vis. Nuo pacio ryto ne kas ir kai tik darbe susiruosiau griebtis buhalterijos darbu ir supratau, kad darau tai idiotiskai. Sedau i masina ir isvaziavau namo rolleyes.gif

Sagyte va skupija vis, Mumi gaili parodyt. Ka ten Ozzis biggrin.gif
Atsakyti
Žinokit aš tikrai jį parodyčiau , bet lauke nufotografuoti Šeltį yra neimanoma jo greitis toks kad būna tik šešėlis biggrin.gif Namie miegantį būna nutraukiu ir tiek biggrin.gif Dar va kartais pafilmuoju biggrin.gif
Atsakyti
Daredi,Ši Cu mirksiukas.gif
Atsakyti