Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Ahabi - šaunus tavo B 4u.gif
Žydryne - parodyk savo ilgaplaukę ciūcę 4u.gif gal ir rodei kada, bet nepamenu, norėčiau pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Aha, Zydryne irgi skupi, nerodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 22, 19:26)
Rastukę parsivežiau iš Kauno, iš Diinkos. Visiškai neplanuotai ekspromtu. Tiesiog foto pamačiau,  kažkas susišvietė galvoj, kad reikia...išlėkiau iš darbo, o vakare grįžau su istorija, kad draugė rado, reikia trumpam priglaust blush-anim-cl.gif
Papasakojus teisybę gavau bart. Kodel nepasakiau ir nevaziavom kartu.  4u.gif

Ai tai cia kaip mano vyras sako" šventas melas" smile.gif kartais matydamas mano šventas akis sako" noriu zinot tik sventa mela, tiesos man nereikia, sirdis gal neatlaikyt " 😅
Atsakyti
Rodžiau rodžiau,kad neturiu,tuoj paieškosiu senesnių kokių
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 11 22, 20:50)
Ai tai cia kaip mano vyras sako" šventas melas" smile.gif  kartais matydamas mano šventas akis sako" noriu zinot tik sventa mela, tiesos man nereikia, sirdis gal neatlaikyt " 😅

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 11 22, 19:50)
Ai tai cia kaip mano vyras sako" šventas melas" smile.gif  kartais matydamas mano šventas akis sako" noriu zinot tik sventa mela, tiesos man nereikia, sirdis gal neatlaikyt " 😅

😆😆😕😕😕😕😕😕😕

Rastė super. ...
Atsakyti
čia pas mano mamą

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 22 lapkričio 2016 - 20:08
Kuo vardu grazuolis? Nepamenu 4u.gif

Apus biggrin.gif
Atsakyti
Labas .Mergaitės 4u.gif
Truputį atitrūkau nuo įvykių,kaip suprantu ,mano Špulytė pakliuvo į kalendorių,ačiū visoms balsavusioms už ją 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal kas pasakys kokie mėnesiai dar liko,nes turiu sanatorijoje internetas tragiškas,neturiu galimybės viską sužiūrėt ax.gif
Vakar naktį mano skrandis supyko kažko, tikriausiai nuo daug žalio maisto ir troškintų daržovių , norėjau sveikai maitintis, o gavosi priešingai - viskas išėjo lauk naktį ir ryte, tai šiandien tokia dieta,kad nu nieko nenoriu,net pasižiūrėjus į maistą pykina...na kaip nors ax.gif
Atsakyti
Zundyte - laikykis 4u.gif greito tau atsigavimo 4u.gif jeigu neklystu, laisvas rugsėjis, vasaris, sausis, birželis gal ir spalis 4u.gif
Žydryne - miela ilgakasė juoda nosia wub.gif
Atsakyti
Sausis, vasaris, birzelis, rugsejis, spalis, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dirbau iki pietų, tada tęko suvažinėt į Kauną reikalų tvarkyt, dabar jau namie truputį nusikalusi.
Busy, o spaudimui kelti nepadeda fizinė veikla? Man padeda pritūpimai, spartus ėjimas, atsilenkimai, saulės pasveikinimai keli... Žinau, kad labai sunku prisiverst, kai rodos žemė traukia dešimtgubai, bet išprievartavus save prasimankštint, po to vandens įkalus, man pagerėja. Alkoholis man veikia priešingai- išplečia kraujagysles, atpalaiduoja, ko pasekoje spaudimas dar labiau krenta, tada tik lovon miegot. 4u.gif
Erendira, labai dėkui už patarimus nėrimo klausimais. 4u.gif Pirksiu siūlus, bandysiu narpliot. Tada dar kas bus neaišku klausiu, jei Tu nieko prieš. ax.gif
Apus, rašei kad turi mamą tuo klausimu. Mano mama pilnai dirbanti ( tokį patį, kaip mano, darbą), ji nemezga, nes neturi atliekamo laiko. Bandyčiau, jei pavyks, pati jai numegzti. Turėtų apsidžiaugt...
Ahabi šventas melas antrai pusei visai gerai nuskambėjo. biggrin.gif Rastė šaunuolė, po truputį, bet labai gerai adaptuojasi. Makas man labai fainas katukas. wub.gif Ahabi, o kaip Tau pačiai, ar įlipo į širdį katinai? Ar tiesiog atlieki pareigas- pamaitini, išvalai tūlikus ir t.t.- ir širdyje nei vienas iš trijulės nesėdi? Kažkaip mažai apie Maką rašai. Nejaučiu paaikčiojimų, koks mielas, koks geras ir t.t. ( kaip, kad dažniausiai būna atvykus ilgai lauktam naujam augintiniui, daugiau rašei apie Maką, kol dar jo laukėte). Ar tiesiog taip jau Tau būna, kad daugiau rašosi, kai yra kokių nors problemų, o kai viskas gerai- tuomet tyliai būni? O gal labai dabar darbuose įnikusi, nėr laiko sm aktyviai dalyvaut? Čia tokie draugiški klausimai- pasmalsavimai- pamąstymai. Tikrai ne priekaištai. 4u.gif
Laukiu jau ir aš mažiuko Ozzio atvykstant. biggrin.gif
Labai patiko Diinkos išsireiškimas apie šunišką meilę "čia ir dabar". bigsmile.gif
Man tai šuo ir katė labai papildo vienas kitą. Kažkaip abiejų man mirtinai reikia ir taškas. biggrin.gif
Žydrynės šiciukas kokia gražia nosia wub.gif
Zundyt, sveik ir gerai pasiilsėk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 lapkričio 2016 - 20:28