Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Aist @ 2016 11 22, 21:25)
Sveikos  4u.gif
Dirbau iki pietų, tada tęko suvažinėt į Kauną reikalų tvarkyt, dabar jau namie truputį nusikalusi.
Busy, o spaudimui kelti nepadeda fizinė veikla? Man padeda pritūpimai, spartus ėjimas, atsilenkimai, saulės pasveikinimai keli... Žinau, kad labai sunku prisiverst, kai rodos žemės trauka dešimtgubai, bet išprievartavus save prasimankštint, po to vandens įkalus, man pagerėja. Alkoholis man veikia priešingai- išplečia kraujagysles, atpalaiduoja, ko pasekoje spaudimas dar labiau krenta, tada tik lovon miegot.  4u.gif

As siandien, dariau pritupimus, atsilenkimus, vaiksciojau. Trumpam pakyla ir vel plumt atgal. O alkoholis, bijau prisigirti.. bet va spaudimas laikosi jau stabilus gera valanda, o gal ir pusantros. Nera idealus, bet jau virs simto 4u.gif Ir jauciuosi zymiai geriau. Nors to alkoholio tik mazytis slakelis i kava
Atsakyti
Tai ir puiku, kad taip nesudėtingai pavyko pasikelt. 4u.gif Pasidėk darbe to Rygos balzams sunkiai valandai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 lapkričio 2016 - 20:31
QUOTE(Aist @ 2016 11 22, 21:31)
Tai ir puiku, kad taip nesudėtingai pavyko pasikelt.  4u.gif  Pasidėk darbe to Rygos balzams sunkiai valandai.  bigsmile.gif

Kazkaip gal atrodys ne kaip biggrin.gif
Atsakyti

Persipilk į žuvų taukų butelaitį  :B 

Atsakyti
Busy,gražuolė mirksiukas.gif Nika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 11 22, 21:25)

Labai užsisukau darbe. Tiek daug darbų supuolė, asmenininės problemos su buvusiu vyru nesibaigia tai net ir nebesirašė man. O vakarais nieko nebesinorėjo. Daug rašyti telefonu nepatogu, o per kompą nebegaliu įeiti.
Rastukė ir Makas mano kaip sakei "įkrito" į širdį tikrai. Nebeįsivaizduoju namų be jų. Makas iš tikro labai mielas ir meilus katinas. Apetitnas. Suvalgo savo, Rastės ir dar jei trūksta pabaigia Tučio maistą. O vakare visi trys susirango šalia, parėjusius pasitinka.
Mako balselis ..kaip mažo katinėlio..plonas plonas miaaaau.. meiliakas švelnus murklys. Keista, kad bijojau kačių.
Ta pati Rastė. Pasiimu pamyluoju. Glaudžiasi murkia. Sekmadienį maudėm" nes kasos riebaluotos jau buvo..šaukė, rėkė..paskui manikiūrą darėm. Gera video turiu, reikia įkelti. Sesuo sakė kiek žiūri tiek žvengia.
Šeštadienį buvo bajeris...ant komodos zvakideje dege zvakes. Mudu su mb žiūrėjomTV. Makas visur landžiojo landžiojo ir staiga strykt antkomodos..as strykt, šnypšt vyt... blink.gif uodega ruksta...katinukai namie, nėr ko žvakių degint.
Tai va. Pasiekimas. Wc vienas. Ir dienos metu visi trys palaidi 4u.gif
Atsakyti
tada imu rugsėjį -rugsėjo 11 dieną Špulytę parsivežiau wub.gif

o birželį lyg Diinka rezervavus buvo, pamenu , kad skaičiau ,nes irgi birželio būč norėjusi,nes tai mano mėnuo,bet rugsėjis irgi gerai wub.gif
Papildyta:
birželį lyg Diinka rezervavo, tai aš imu rugsėjį, nes rugsėjo 11 dieną Špulytę parsivežiau wub.gif

nu cirkai,viena žinutė dingo ,parašiau kitą,o įkėlė abi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 lapkričio 2016 - 21:14
Rezervuoju rugseji tau
Atsakyti

Kaip dziaugiuosi uz Ahabi Rastute  :yahoo:  :4u: taip ir zino0jau, kad cia laiko klausimas

Ne ne del mamos cia, tiesiog parase man pusbrolis, su kuriuo senokai bendravau, vis galvojau, mazu nenori neraso, ir t.t. o pasirodo, jis komoj pusantro menesio buvo, dabar du men reabilitacija pats nevaiksto tik su vaikstyne, jaunas stiprus vyras, o visa tai ,kad naktiniam klube Panevezy, kazkoks futbolistas is galvos i galva jam toki smugi kale, kad iskrito, ir dar sako greitoji ten nelabai skubejo,kol operacija padare. na palei viska sako Vilnius atstate... zodziu baisu...

Atsakyti
jetauu... unsure.gif
Atsakyti
Azu,siaubas blink.gif unsure.gif sveikatos jam 4u.gif
Atsakyti
Azu, sveikatos pusbroliui 4u.gif
Jei galima Belai sausio men. Pabut, taip pat kaip Zundyte parsivezem ja sausi.
vartotojo įkelta nuotrauka stai taip rasau biggrin.gif o murkalas burzgia
Kokybe tik planseto foto prasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 22 lapkričio 2016 - 22:59