Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(diinka @ 2016 11 23, 12:06)
Busy, atleidžiu. biggrin.gif ... mano spaudimas visada žemesnis, geriausia jaučiuos 110/70....100 dar nebogai, o va 90/50 jau tik miegoti....pamenu kaip buvau kažkada sanatorijoj (visiškai sveika, dar tarybiniais laikais mama po blatu išsiuntė į Palangą- lafa)  tai dotorša kai pamatavo- pasiūlė gert kavos, sakau ir taip geriu, tada sako brendžio išgerkit- beje prie pakilusio tas pats...daktaras mamai rekomendavo.  Norėjau vakar patart...bet kažkaip, valdžia juk prieš alkoholį  biggrin.gif

Nu tai man vakar 90/50 katastrofa, nieko nesuprantu, nieko nezinau, nieko negaliu. Miegot bijau, kad visai nenukristu biggrin.gif Mama man patare konjaka, bet radau pas save Rygos balzama ir dziaugiuosiu, kad truputi pavartojau. Siandien virs 100 ir jau gerai. 4u.gif
Atsakyti

Man šaukštukas brendžio į kavą ar arbatą kritiniu atveju irgi padeda akis praplėšti kai nukrenta spaudimas. O šiuo metų laiku, kai net neišaušta ir debesys kimba už mašinų antenų, ne taip jau retai tas spaudimas žemas  :unsure: 

Šiandien per pusryčius Matilda jau nosiuku man pirštus pabaksnojo kai siekė savo skaniukų  :D  dar kokie 3 meteliai (čia pagal Šponkiuko patirtį), ir bus katė kaip katė  :P 

Atsakyti

Merginos kiek dabar kainuoja kompleksinis skiepas? noriu visas 3 paskiepyti

Erendira, va Zugi, sėdi ant stalo prie MB ir iš jo dešros laukia. čia neįtikėtinas variantas išvis (1 kad sėdi ant stalo, 2 kad iš mb kažko nori). Tik 5 metai pas mus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 lapkričio 2016 - 12:39

Kai pradėjot apie balzamus, tai prisiminiau, kad spaudimui kelti visokios "spalvotos šaknys" gerai: aukso šaknis, ženšenis, eleuterokokas. Eleuterokoko lašų seniau vaistinėse pirkt būdavo. Aukso šaknies ir ženšenio gal šiaip prie kokių vaistažolių galima rast ir dėt po truputį į arbatą arba užpiltinę pasidaryt. Tos šaknys suveikia ne iš karto, bet jų poveikis ilgalaikis. Prieš naktį nerekomenduoju, nebent norit karštos nakties (tą galą jos irgi veikia). :D 

Kavos efektas man būna trumpalaikis. Mankšta irgi padeda tik tam kartui, nes paskui atsipalaidavus vėl įkrenti į debesį.

Dabar žemas spaudimas manęs nebekankina, bet būdavo laikai...

Atsakyti

Lapyna, gerdavau seniau papildus Gerimax su ženšeniu, bet esu užuomarša... be to, jei geriu ryte, mane iškart padeda pykinti, kaip ir nuo bet kokių vitaminų, tada reikia būt pasiruošus ką nors suvalgyti... žodžiu. lengviau neišgerti  :rolleyes: 

Atsakyti

Kainas plius minus žinau (kaip už tris tai skausmingai bus :) ), dabar pasakykit kokios firmos žiūrėti tuos kompleksinius skiepus? pamenu kažkuri rašėt, kad norėjot tam tikro, bet ne visi turėjo? 

Atsakyti

Labuka, 

visko nesuskaičiau, bet.... nelabai turiu laiko  :oh: 

o dar mašiniukas sugedo, nuvažiavus pas tėvus... ten ir palikau.... tėtis pasirūpins remontu....  :sad:  

Atsakyti
Mergaitės, nežinau ar į tą temą pataikiau, norėjau paklausti, ką daryt kad katinas nesikandžiotų ? blink.gif Katinui 1.5 metų, gyvena pas mus nuo 4 mėn. kastruotas. Žiauriai fainas ir mylimas, šiaip ateina pats ant kelių (kaip pats npri smile.gif nu bet tas kandžiojimasis blink.gif Nori paglostyt, o jis kanda, sėdi ant sofkės ranką nuleidus, tai kaip gyvatė kokia puola ir taip skaudžiai... Gal turite patarimų, kokia priežastis to kandžiojimosi. Šiaip nuo pat pradžių jis toks unsure.gif
Atsakyti
Šponkiuk aš moku po 9

Greitai prisipažįstat kuri pas mus Giedrė C.
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 23, 15:21)
Šponkiuk aš moku po 9

Greitai prisipažįstat kuri pas mus Giedrė C.
aciuks.gif

Gielux 4u.gif manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 11 23, 13:35)
<p>Merginos kiek dabar kainuoja kompleksinis skiepas? noriu visas 3 paskiepyti</p>
<p> </p>
<p>Erendira, va Zugi, sėdi ant stalo prie MB ir iš jo dešros laukia. čia neįtikėtinas variantas išvis (1 kad sėdi ant stalo, 2 kad iš mb kažko nori). Tik 5 metai pas mus biggrin.gif</p>

Pas Žilinskienę mokėjau 18eu

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 11 23, 14:39)
<p>Kainas plius minus žinau (kaip už tris tai skausmingai bus smile.gif ), dabar pasakykit kokios firmos žiūrėti tuos kompleksinius skiepus? pamenu kažkuri rašėt, kad norėjot tam tikro, bet ne visi turėjo? </p>

Skiepijau Nobivac vakcina,mano žiniomis kokybiškiausia ir sukelia mažiausiai šalutinių poveikių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 23 lapkričio 2016 - 14:54

Mergaitės, nežinau ar į tą temą pataikiau, norėjau paklausti, ką daryt kad katinas nesikandžiotų ? blink.gifKatinui 1.5 metų, gyvena pas mus nuo 4 mėn. kastruotas. Žiauriai fainas ir mylimas, šiaip ateina pats ant kelių (kaip pats npri smile.gifnu bet tas kandžiojimasis blink.gifNori paglostyt, o jis kanda, sėdi ant sofkės ranką nuleidus, tai kaip gyvatė kokia puola ir taip skaudžiai... Gal turite patarimų, kokia priežastis to kandžiojimosi. Šiaip nuo pat pradžių jis toks unsure.gif

Geriausiai ta ir kitos problemos parašytos pirmoje temos "kaip užsiauginti gerą katę" žinutėje. O pagrindinis dalykas trumpai - rodyti, kad jums nepriimtinas kandžiojimasis - sprigtelėti į ausies galiuką, jei kanda pirštus, grūsti pirštą kuo giliau gerklė, kad katinui būtų diskomfortas (skamba negražiai, bet nesužalosit, o atpratinti gali ir pavykti). Žodžiu, toje temoje viskas gerai paaiškinta kodėl ir ką daryti  :4u: 

Nikuna, te balioną už mašiniuką  :4u: 

Atsakyti