Nu tai man vakar 90/50 katastrofa, nieko nesuprantu, nieko nezinau, nieko negaliu. Miegot bijau, kad visai nenukristu

Man šaukštukas brendžio į kavą ar arbatą kritiniu atveju irgi padeda akis praplėšti kai nukrenta spaudimas. O šiuo metų laiku, kai net neišaušta ir debesys kimba už mašinų antenų, ne taip jau retai tas spaudimas žemas
Šiandien per pusryčius Matilda jau nosiuku man pirštus pabaksnojo kai siekė savo skaniukų dar kokie 3 meteliai (čia pagal Šponkiuko patirtį), ir bus katė kaip katė
Kai pradėjot apie balzamus, tai prisiminiau, kad spaudimui kelti visokios "spalvotos šaknys" gerai: aukso šaknis, ženšenis, eleuterokokas. Eleuterokoko lašų seniau vaistinėse pirkt būdavo. Aukso šaknies ir ženšenio gal šiaip prie kokių vaistažolių galima rast ir dėt po truputį į arbatą arba užpiltinę pasidaryt. Tos šaknys suveikia ne iš karto, bet jų poveikis ilgalaikis. Prieš naktį nerekomenduoju, nebent norit karštos nakties (tą galą jos irgi veikia).
Kavos efektas man būna trumpalaikis. Mankšta irgi padeda tik tam kartui, nes paskui atsipalaidavus vėl įkrenti į debesį.
Dabar žemas spaudimas manęs nebekankina, bet būdavo laikai...
Mergaitės, nežinau ar į tą temą pataikiau, norėjau paklausti, ką daryt kad katinas nesikandžiotų ?
Katinui 1.5 metų, gyvena pas mus nuo 4 mėn. kastruotas. Žiauriai fainas ir mylimas, šiaip ateina pats ant kelių (kaip pats npri
nu bet tas kandžiojimasis
Nori paglostyt, o jis kanda, sėdi ant sofkės ranką nuleidus, tai kaip gyvatė kokia puola ir taip skaudžiai... Gal turite patarimų, kokia priežastis to kandžiojimosi. Šiaip nuo pat pradžių jis toks
Geriausiai ta ir kitos problemos parašytos pirmoje temos "kaip užsiauginti gerą katę" žinutėje. O pagrindinis dalykas trumpai - rodyti, kad jums nepriimtinas kandžiojimasis - sprigtelėti į ausies galiuką, jei kanda pirštus, grūsti pirštą kuo giliau gerklė, kad katinui būtų diskomfortas (skamba negražiai, bet nesužalosit, o atpratinti gali ir pavykti). Žodžiu, toje temoje viskas gerai paaiškinta kodėl ir ką daryti
Nikuna, te balioną už mašiniuką