Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Ir nuo manes baliona Nikunai 4u.gif
Atsakyti
Busy, man rodos ne ji...

tiesa kojniukus rodžiau, o didžiausio padėjėjo ne...netvarka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lu Lu, dar prie Erendiros posto pridėsiu, kad katinas būtinai turi išsikrauti, kuo daugiau su juo pažaiskite. Šią problemą ne kartą sprendė J. Galaxy laidoje "my cat from Hell" rekomenduočiau pažiūrėti bent keletą serijų, manau pritaikysite situaciją sau. 

Atsakyti
Nikuna 4u.gif
Atsakyti

Aš mažas, vargšas,visai vargšas kačiukas, niekas neleidžia namučio596d9ad1b1e8.jpg

Atsakyti

Sveikos visos

va šiandien kepėm sausainius. Kitaip sakant- aš tik vadovavau, kol galų gale buvau išvaryta iš virtuvės.. ir kodėl ? nes labai trukdžiau

kepėjos. Taip č9ia DVI kepėjos :D

813888f55bb8528c3df271f151b58931118.JPG

Nikunai balionėlis

O Diinkos padėjėjas- koks meilybinis. Lpė man megzti visuomet padeda- vieną kartą bandė padėti ir kai manęs šalia nebuvo

- savo mezginį atsekiau iki virtuvės , kol išvadavau katę nuo ją klastingai užpuolusių siūlų. Galia- neišėjo nufotografuoti supakuotos Lapės

Atsakyti

Diinka, čia Palius?  :wub:

Vilkra, labai graži nuotrauka. Man taip gražu, kai vaikuose matyti visos emocijos  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 lapkričio 2016 - 16:11

Ačiū, mergaitės  :4u: 

Gerai nuskambėjo - kol buvau išvaryta iš virtuvės  :D  norėčiau  :rolleyes: 

Atsakyti
Erendira, taip čia paliukas labai mielas kačiukas....jam svarbiausia šalia žmogaus, ne taip kaip sesė"pajodžarga", bėga lipa krenta, meškiui akį išlupo, į rankas gali paimti, ir net pabuna šiek tiek miela...bet prieš tai pasigaut reikia biggrin.gif

Vilkra labai miela foto wub.gif .....o pas mane Šponkus kamuoliukus vogdavo, nors sekundei nukreip dėmesį, į dantis ir nešasi biggrin.gif , vieną kart kol nebuvom namie tai vius 3 aukštus" apmezgė", kadangi mezginis buvo neblogai supakuotas, tai liko vietoj....o jau kamuoliukas pakeliavo....gražiai išardyt nepavyko....keletą kart teko liūlą nutraukti... biggrin.gif
Atsakyti

Diinka, o Paliukas čia iš kūlverstukų porikės, ar jau ką painioju?

Atsakyti
erendira, čia iš trijulės rastos prie negyvos mamos...beje trečia mergaitė kur buvo mažiausia ir silpniausia, vis tik iš kitos vados ji porą sav. jaunesnė, pas ją dar akys žydros, o Paliaus ir kitos juodukės jau pasikeitę

Atsakyti

A, jo, dar tie vargeliai buvo...

Atsakyti