Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Moliukas nabagėlis kieme sušalęs... :huh2: 

Aš Tytę šiandien irgi kieme buvau pamiršus. Kokią valandą... :geda:  Bet jau kai įsileidau, tai lėkė namo nesiginčydama ir nesimaivydama. :D 

Laputaitės nuotrauka superinė. Sakyčiau kaip iš Shutterstock'o, bet tiek to, nesikeiksiu. :D

Atsakyti

Vilkra, labai graži nuotrauka. Man taip gražu, kai vaikuose matyti visos emocijos  :wub:

O tų emocijų buvo daug, tik nemoku- gaudyti fotoaparatu.

"O kodėl tu čia, sausaini, užstrigai? A nu , krapštykis lauk"

ada267fa632c08b717c2c6b0fe1620b0938.JPG

"Va šitaip va ir va kaip aš tave iškrapštysiu"

fb2587f8322e34dc2cdb548f69a40bd9799.JPG

Ačiū, mergaitės  :4u:

Gerai nuskambėjo - kol buvau išvaryta iš virtuvės  :D  norėčiau  :rolleyes:

Norėk atsargiai.. nes po to na virtuvės nėr kam tvarkyti- tik mamai.. :D

Atsakyti
Nikuna, greičiau mašiniukas, kad važiuoti galėtų 4u.gif
Diinka, aš Giedrė C ax.gif padėjėjas wub.gif o jau juoduliukė žydrom akim... wub.gif wub.gif
Moliuką namo leisti! biggrin.gif

Vilkros kepėjėlė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 23 lapkričio 2016 - 17:18

Didžiausi pagyrimai kepėjelei :4u: O jos kojukes jau laisvos, jau išėmė iš gipso? Triš kontroliuoja situaciją,taip kad mama gali būti rami :rolleyes:

Molis nori būti lauke, niekaip nesupranta, kodėl ten taip šalta. Išbėga,pabūna ir vel trinasi prie durų.

Diinkos meilybės :wub:

Nikunai už mašiniuką :4u: Dar džiaukis,kad geroje vietoje sugedo, o ne kur laukuose :unsure:

Atsakyti

Didžiausi pagyrimai kepėjelei :4u: O jos kojukes jau laisvos, jau išėmė iš gipso? Triš kontroliuoja situaciją,taip kad mama gali būti rami :rolleyes:

Iš gipso- kojytės išlaisvintos prieš pora savaičių, bet dabar jos plastikinėse  langetėse. Su jomis išmoko vaikščioti. Svyruoja ir šlubuoja, bet prisilaikydama jau vaikšto pati. Bando bėgti-  bet neleidžiam. Rytoj rodomės gydytojams- gal visai išlaisvins. Va tuomet tai jau bėgsim. :D

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 23, 18:01)
<p>Moliukas nabagėlis kieme sušalęs... huh.gif </p><p>Aš Tytę šiandien irgi kieme buvau pamiršus. Kokią valandą... blush2.gif  Bet jau kai įsileidau, tai lėkė namo nesiginčydama ir nesimaivydama. biggrin.gif </p><p>Laputaitės nuotrauka superinė. Sakyčiau kaip iš Shutterstock'o, bet tiek to, nesikeiksiu. biggrin.gif</p>

Esi ten uzsiregistravusi? As registravausi, siunciau nuotraukas ir... pagalvojau, kad neturiu kolkas kazka ypatingo pasiulyti 4u.gif

Baukide, ale ti ot... kazkodel buvau sventai isitikunusi, kad ten ne tu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, neįmanoma nepagirt Vilkros mergaitės wub.gif Kooookie plaukučiai wub.gif
O Giliuko ir Grikiuko akytės kaip kukuliai bigsmile.gif
Atsakyti
Vilkros kepėjėlė puiki wub.gif labai gražios ir emocingos nuotraukos wub.gif ir padėjėja kepėjėlei už nugaros įsitaisiusi biggrin.gif ir dar linkiu, kad kojytes iš langečių ryt išlaisvintų ir kojelės galėtų pradėti bėgioti 4u.gif 4u.gif
Nikuna - linkiu kuo greičiau atgauti sutausytą mašiniuką 4u.gif
Moliukas lauke sušalęs, uodega apsisukęs laukia kol namo įsileis smile.gif
Lapyna - vargšė Tytė blink.gif kieme tokiu oru pamiršta sėdėjo, turbūt lėkė namo padurkus pasikaišius smile.gif
Diinkos mezgimo padėjėjas wub.gif ir atgavusios savo guolį šunės labai mielos wub.gif
Atsakyti
Sausainiu noriu .... su pienu
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Pirmiausiai noriu pagirti mažąją kepėjėlę. O jau plaukučių grožis wub.gif kaip jos kojelės?
Na ir mamka Tytės blink.gif katuką šaldyti unsure.gif
Diinka ačiū, kad pagaliau patikėjai.. mes tikrai tikrai tikrai visi laimingi.Raste labiau MB katė. Jis ją chalate nešiojasi, atrodo, kad didžiulį guzą turi. O mano Makas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Apus, te

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
chrust chrust .... ai niom niom niom 😝
Atsakyti