Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Oi, dabar tik angeliuką pamačiau   :wub: 

Diinka, te balioniuką  :4u: (po šio mėnesio niokojančių renginių (metinių ten visokių), kitą mėnesį, manau, galėsiu ir geriau, nei balionais, pasidalinti  :mirksiukas: )

Atsakyti

Merfės angelas... :wub:  Tikrai labai labai ypatingas

Atsakyti

labu, jau angelelis Busy koks fainuolis  :wub: 

Diinka Fersyte tikrai labai miela, keista mano MB pasirodo persai labai patinka , parodoj ten kalbino kai kuriuos.

Tasiunei sekmes pas doktorus  :4u: 

Ryt eisim i Germany Market, tradicikai vokisku sasisku ir karsto vyno, cia jis kasmet centre didelis atsidaro.

Atsakyti
skaitom va taip abi SM.
sako aš žvaigždė. mat kaip.. smile.gif[I]
[/I]

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas vakarėlis su čiobrelių ir mėtų arbata  :4u: 

IMG_5442.jpg

Merfės rankų ir širdies angelą mačiau gyvą- nuostabiai šiltas darbelis.  :wub: Man raudonplaukė garbanota angelė, beje, priminė Lapę nr.1.  :mirksiukas: 

Atas gražuolis.  :wub: man labai patinka juodukai  :) 

Tašei sveikatos  :4u: 

Snaigytė žvaigždė.  :D 

Fersiukė meilutė  :wub: 

Šponkiaus pilkosios linkiu, kad negrybautų  :4u: 

Atsakyti

Labas vakarėlis su čiobrelių ir mėtų arbata  :4u:

Merfės rankų ir širdies angelą mačiau gyvą- nuostabiai šiltas darbelis.  :wub: Man raudonplaukė garbanota angelė, beje, priminė Lapę nr.1.  :mirksiukas:

Grįžau pažiūrėti į angeliuką- Na- akurat- Typ top ta akimirka, kai ji parsinešė Lapę užantyje. tas žvilgsnis. nei tai išsigandęs, nei tai maldaujantis, nei tai sutrikęs, nei užsispyręs ir pasiryžęs viskam..

Atsakyti
Koks nerealus angelas sargas wub.gif Na ką Busy paskutinė rami naktis katams biggrin.gif uch kaip laukiu rytdienos, beje selciai dažnai apsiveme masinoj smile.gif Mumis pradžioj vemdavo paskui rečiau dabar nebevemia visai 4u.gif
Atsakyti

Oj Busy kaip faina  :4u: 

Beje pamiršau pagirt Ato foto na labai labai ypač tie nagiukai pirmoj  :wub: 

Atsakyti
Vajej, tai ka man pasiimt, maisuka koki? 4u.gif ar serviatku
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 25, 23:12)
Vajej, tai ka man pasiimt, maisuka koki? 4u.gif ar serviatku

Servetku mazum geriau bus. Paprašyk kad nesertu prieš kelionę 4u.gif Mazesne tikimybė bus kad apsivems smile.gif o gal taviskiui visai nieko ir nebus 4u.gif Lauksim kačių veidų ir odigu foto biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, serviatku pasjamsiu 4u.gif Vsio, liuliuko, ba ryt 5 keltis, 2,5 val.vaziuoti. Na ir aisku smagiai leisti diena, tikiuosi neapsivemusiems biggrin.gif
Atsakyti

Busy, sklandaus Tau rytojaus.  :4u:  Lauksiu reportažo apie Ozzio didįjį atvykimą namo.  :) 

Dzievuliau mielas, paversk šį daiktą į jautienos gabalą.  :mastau: 

IMG_5446.jpg

Atsakyti