Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Laba ryta,

Grikio širdelė  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas

Sponkiuko grazios nuotraukos ir modeliukai juose wub.gif

Grikio pukuota zinute Ainu biggrin.gif 4u.gif

O as va negaliu nepasidziaugti. Mudvi su Kiara gavom dovanu angeliuka, gimusi Kiaros ligos periodu wub.gif uzklausiu ar galiu parodyti, pasipestinti kaip sakoma ir tuomet parodysiu
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Grikiaus širdelė  :wub: 

Žiūrėkit, aš čia pagalvojau, kad mums reikėjo gi ir kalendoriaus viršelio nuotrauką išsirinkti  :hmm: 

Atsakyti
Tikrai taip Erendira. Dar rinksim 4u.gif
Atsakyti
O jau širdelė, o jau Ainu grožis... wub.gif
Ryt Tašė vežama dantų rovimui, nes tokio piktumo jos neesu turėjus, manau, jai skauda, be to, kailyje yra begalė sąvėlų, o negaliu jų net paliesti, apie nukirpimą net kalbos nėr. Visas malonumas atsieis labai brangiai, 66 eur, bet reikia galbėt Tašiukę.
Naktį nuimsiu sausiukus, o ryte išvežame.
Darys tyrimus, pastebėjau, jog ji daug geria, bijau diabeto. unsure.gif

Žiūrėkit, ką snaigė pasislėpus daro... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Fogi išdaigėlės.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 lapkričio 2016 - 09:46
Laba 4u.gif

grikio širdelė wub.gif

Erodė, sėkmės Tašiukui 4u.gif Priminkit panos kur tuos kviečius perkat 9kažkaip neįsiminiau nieko kai kalbėjot) nes Birbė tos žolės katėm tai negraužia, iš lauko atneštos ir ne, o pati į lauka neina...jai labai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 25, 10:48)
Laba  4u.gif

grikio širdelė  wub.gif

Erodė, sėkmės Tašiukui  4u.gif Priminkit panos kur tuos kviečius perkat 9kažkaip neįsiminiau nieko kai kalbėjot) nes Birbė tos žolės katėm tai negraužia, iš lauko atneštos ir ne, o pati į lauka neina...jai labai toli  biggrin.gif

Man tai Magnučiukas nupirko ir į namus pristatė, bet manau, bet kuri sveiko maisto krautuvėlė turi kviečių ir avižų daiginimui - jie nebeicuoti. Arba turguj. Nu mano tai labai graužia ir tokias vilnos dešras išvemia... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 lapkričio 2016 - 09:53
Vaje Erodes isdykeles pakibusios laike bigsmile.gif wub.gif Sekmes Tasytei 4u.gif
Atsakyti

Diinka, aš Rimi, Viki kviečius pirkau. arba yra ir kitų firmų prie eko prekių

Atsakyti

Tašiūnei  :4u: 

Atsakyti

Vajei, Erode, kokios nuotraukos!  :blink:  :lol:  Snaigė, kur prie sienos prilipusi, tai išvis nemirtinga :super:

Tašei puodynė sveikatos :4u: 

Tytė žolytės lauke parupšnoja, bet dar nebuvo plaukų išvėmus. Kai buvo pas katiną, tai pririjo katino plaukinio maisto ir ten kailiukus paliko. Reikės ir man kažką specialaus pirkt, nes žolė jai negroja.

Atsakyti
ačiū panos, eisiu ieškot, kiti tai išvemia kartais, o šita ne...., valgo geriau, bet tikrai dar ne taip.....naktį vėmė, tai nedidelį uzą išvėmė... jaučiu dar ten yra visko, ir išmatose buvo kažkiek veltinuko ...gal reiks įsidėt į mašiną ir pavėžinti unsure.gif
Atsakyti