Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(diinka @ 2016 11 25, 11:37)
ačiū panos, eisiu ieškot, kiti tai išvemia kartais, o šita ne...., valgo geriau, bet tikrai dar ne taip.....naktį vėmė, tai nedidelį uzą išvėmė... jaučiu dar ten yra visko, ir išmatose buvo kažkiek veltinuko ...gal reiks įsidėt į mašiną ir pavėžinti unsure.gif

Tai gal jai kokio maisto spec reikia. Bliamba, dar išlaidos tau...
Atsakyti

Erode, kad Tašiūnei viskas greit ir lengvai praeitų :4u: 

o mes savo tris vežam skiepyt, bet klausimas ar skiepysimės ar grybo pasėlį imsim :unsure:  Bugi ir Zugi plinka palei akis ir ausis. šviest nešviečia, tai ne mikrosporija, bet gi ten daugiau tų grybų gali būti. Tai irgi nežinau kiek nuskausminsiu kreditinę..  nes sulašinom nuo parazitų, plinka toliau, tai ko gero grybaujam..

Atsakyti
Sveikos gyvos,

Dėl skraidančios Snaigės, pradžioj net išsigandau...poto žiūriu nu ne mano namai biggrin.gif biggrin.gif
Snaigė taip nedaro, ji beveik gera...na neskaitant tik savaitgalį pakabintų naujų dieninių užuolaidų siūlo ištempimu unsure.gif unsure.gif va už tai tai bariau... mėgsta ji tarp tų užuolaidų veltis ir niekaip paaiškint kad tarp senų dar gal galėjai, vis tiek senos, o naujas tai pataupyt reikia.... unsure.gif unsure.gif

Snaigė nelipa sienomis, ji turi ką veikti- mama naują dėžutę atnešė. Gerą, Didelę. Ir dar pora katinukų tilptų smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ir dar didelių žuvų įleido į akvariumą, tai yra ką stebėt ir bandyt gaudyt smile.gif

Atsakyti
ai Erodė ji ir taip brangiausia pas mane...bet maistas bus pigiau nrei vetai, tyrimai...ar operacija...

Šponkiuk 4u.gif

čia Sosiska- Fersė...nekokybiškas, niu bet kokia fainuolė ji... gaila kad negaliu pasilikt...o nei namų nei globos nieks nesiūlo, o jai reikia žmogaus labai labai

https://www.youtube....em-upload_owner

Snaigutė kokia miniatiūrinė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 lapkričio 2016 - 12:38

O aš pasinaudodama tuo, kad turiu vieną laisvą ranką, įnešiu čia dar vieną Colombos katinuką.

Vardo nebeprisimenu :hmm:  Man jis gražuolis Grafas Drakula. :D

5130337c6892440d2c00684a08b2ba6c869.jpg

0ec8d80d6d0acaf2f689b9daf746dc7a368.jpg

0c13e258553d9bbff718b8e7be18f2499.jpg

Atsakyti
Tikrai kad gražuolis Drakula wub.gif

o aš su bėda....reik rast kašarui namus...tiesa jis turi šeimininkus, kurie jam nori kuo geriausio- o 'geriausia" yra laiptinė, daug erdvės, gali pasirinkt pas kuriuos kaimynus maisto paprašyti, ankt kurio kilimėlio pernakvoti.(į namus neįsileidžia nieks) ....katinas iki metų, nekastruotas (tiesa dabar vet klinikoj ir jei sveikas, negražiai kvėpuoja šiek tiek, bus kastruotas...o kur dėti po to...nejau atgal ?
O čia pakeliui į kliniką aš ne fainuolis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 25 lapkričio 2016 - 13:50
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 11 25, 11:27)
<p>Erode, kad Tašiūnei viskas greit ir lengvai praeitų 4u.gif 

o mes savo tris vežam skiepyt, bet klausimas ar skiepysimės ar grybo pasėlį imsim unsure.gif  Bugi ir Zugi plinka palei akis ir ausis. šviest nešviečia, tai ne mikrosporija, bet gi ten daugiau tų grybų gali būti. Tai irgi nežinau kiek nuskausminsiu kreditinę..  nes sulašinom nuo parazitų, plinka toliau, tai ko gero grybaujam..</p>

Ouch, globotiniui buvo nešviečiantis grybelis. doh.gif
Tepiau nuo grybelio ir namus dezinfekavau.

QUOTE(Lapyna @ 2016 11 25, 13:29)
<p>O aš pasinaudodama tuo, kad turiu vieną laisvą ranką, įnešiu čia dar vieną <strong>Colombos</strong> katinuką.</p><p>Vardo nebeprisimenu hmm.gif  Man jis gražuolis Grafas Drakula. biggrin.gif

Atas čia biggrin.gif Stebuklingas katinas su sunkiu inkstų nepakankamumu. smile.gif

Dinka žavingas pakeleivis, gaila, kad šeimininkai nekokie. unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 25 lapkričio 2016 - 14:21
A vat, kuris cia Atas, buvau sventai isitikinusi, kad juodai baltas 4u.gif Tam vampyrui tinka juodas fonas wub.gif

Diinka, tikrai zavingas pakeleivis ir zavinga Ferse wub.gif

Na va, gavau leidima is Merfes, parodyti musu su Kiara angeliuka. Nu ar ne grazuuuu...

Atsakyti
Nerealus angeliukas wub.gif
Atsakyti

Koks gražus Atukas  :wub: 

Atsakyti

Gražu ir Atukas, ir angeliukas  :wub: 

Atsakyti
Merfės visi darbeliai nerealūs, labai labai šilti ...bet kitaip ir būt negali ji pati nereali wub.gif ...o dar vilna
colomba...rybelis ir dezinfekcija... kad būtų taip paprasta...juk sporos jos visur.... mano visi nagai nuo chloro jau nukrito 9gi sugebu kartais pirštinių neužsidėt) bet iš to kambario kur pilkiukai "užnešė" niekaip neišgyvendinu (ačiū D toliau neišeina, bet aš labai stengiuos ir chalatas atskiras ir rankas į spiritą) tai vienas , tai kitas...bet jie nuo pradžios buvo kartu, tai jau ir nieko nedariau, dabar abu baltukai ir Liukas iš pilkiukų vienas likęs pirmas be jokių tabletkų pasveikęs...žūru vėl su uodega....O blogiausia, kad bijau šert tabletkas nes Boni bandžiau pačioj pradžioj suviduriavo...savaitę gydžiau...strioko turėjau.... o pas ją vis naujuose vietose atsiranda, ten praėjo, čia atsirado...oi vargsu aš su tuo kambariu....todėl naujokai "be vietos" mažiausi Merfės bokse virtuvėj su trumpais pasilakstymais...o tie nuo mirusios mamos, laiptinėj narve, su rytiniais vakariniais pasilakstyumais pas karalkiene Birbe...na ji žiauriai nepatenkinta...o bet tačiau...

Busy, Fersytė labaoi labai.... mielai ją pasilikčiau ir net į lovą įsileiščiau....bet ten karalienė Birbė.... ryškiai pribrendo reikalas ieškot ...kažko (noriu sodybos) patalpų..... vis galvoju gal po metų iš procentų ką pavyks. Beje LABAI ačiū už šių metų procentus ...buvau malonioa nustebinta per porą savaičių (kai visi jau išdalinę.)... gavau beveik 200 eur,
Atsakyti