Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Laba 4u.gif

Pareiga atlikta, balsai issiusti 4u.gif

Issikuopiau namus, nusivaliau langus. Vakare leksiu i spektakli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 11 19, 12:37)
Niu kaip fainai bigsmile.gif O dabar rudenį, žiemą irgi einate?
Nu žinokite, labai sunku skirstyti balus. Nuotraukas rinkau po vieną nuo narės, bet kaip balus skirstyti  ax.gif visos nuotraukos gražios ir atrodo, kad nuskriausiu jei duosiu 1 balą.
Gal darom 2 kalendorius ax.gif

Pritariu. Man visos nuotraukos graaaažios unsure.gif vos ne užsimerkus baksnojau ir rašiau tuos balus.
Atsakyti
Mergaitės , pasižiūrėkit - relakso pamokėlės pagal Špulytę wub.gif wub.gif wub.gif

Runcelis geras mokytojas buvo,Erendira! wub.gif wub.gif wub.gif

https://youtu.be/NDyIoSn89fo

Filmukas beveik 12 minučių ,realiai viskas vyko apie 15 minučių NONSTOP mirksiukas.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti

Mergaitės , pasižiūrėkit - relakso pamokėlės pagal Špulytę wub.gifwub.gifwub.gif

Runcelis geras mokytojas buvo,Erendira! wub.gifwub.gifwub.gif

https://youtu.be/NDyIoSn89fo

Filmukas beveik 12 minučių ,realiai viskas vyko apie 15 minučių NONSTOP mirksiukas.gifwub.gifax.gif

Kruopščiai kai prausia  :wub:  ir vadovauja kaip Runcelis  :D 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Subalsavau.
Aš šiandien irgi turėjau garbės dirbti iki pietų. rolleyes.gif
O vakar turėjome su vyru eiti į spektaklį, bet jis neįvyko, nes įskilo teatro lubos. blink.gif
Špulytės ir Pupsės idiliški santykiai wub.gif
Rytem naujokėlis Maksimas- dailus jaunuolis 4u.gif
Šaunuolė Tytė, kad neišsigando fontano ir naudoja pagal paskirtį. 4u.gif
Galvojau, kaip Ainu "pravardžiuoju"- varna, puchovikas arba pūkuotukas, zuika, blondinė, kleckas, princesė Rožė, grožis, durniaška. Na, ir visi mažybiniai "uti-putiniai"- Ainuuuuutė, mažyyyyylė, mergyyyytė, geruuuuutė, meiluuutė..... smile.gif
Vakar atkeliavo pas mus naujas gyventojas su ūsiukais- vikrusis robotukas. Čija jį iškart aplojo, bet gan greit sumojo, kad ans nepriklauso gyviesiems ir uždėjo ignorą. Ainu, tuo tarpu, priėmė naujoką, kaip medžiojimo objektą. Iš pradžių bandė žaisti/kramtyti/tampyti siurbliuko ūselius- šluoteles, tuo sukeldama šeimos narių išgąstį, kad siurbliukas bus suluošintas. Bet paleidus robotuką veikti, Ainu jį sekioja ir bando gaudyti. Siurbliukas palenda po lova- Ainu jo tyko kitoje pusėje, siurbliukas nubirbia į kitą kambarį- Ainu lekia iš paskos. Net tam birbalui atsitrenkus į katę, toji neišsigąsta, tik viliūkiškai stebi. Nesu tikra, bet manau, jog ji galvoja, kad čia yra jos naujas žaislas. Na, o man patiko šis mažylis. Žinoma, namie neturi būti daug daiktų. Siurbia efektyviai, pabaigęs pats grįžta į bazę ir pasikrauna. Baldų kojeles apeina gražiai, nuo laiptų nenugriūna ( savo davikliais nuskaito kliūtis ir laiptus). Na, kruopštaus žmogaus siurbimo nepakeičia, bet bendrai dirba daugmaž gražiai. Turint namie gyvūnų plaukų ir žemių produktorių, manau pasiteisins. biggrin.gif Čia vakar vakaro vaizdelis, išbandant naujoką:
https://youtu.be/BnmZO_4YOl0
Atsakyti
Subalsavau ir aš
Ainu, nebijo gal nieko, maniškiai tai vos išgirsta dingsta kas į kokį kampą... Ir toks pat zalias fotelis yra ir pas mane ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, nuostabios dalyvių nuotraukos.teks paplušėti.
Šiandien važiavom į kaimą, vežėmės Maka, rado šiltą vietelę ant pečiaus, kitą kartą vešimės ir Rastę ptiks šiluma jai. Tiesa, jau katinai abu naudojasi vienu wc. 4u.gif
Truputi pasirodom
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Špulytė kokia prausikė wub.gif
Aist koks robotukas fainas smile.gif Manau tikrai Ainu galvoja kad jai parnešėt žaisliuka 4u.gif Makas kad ausktai isikores kaip jis ten uzsilipo???? blink.gif koks saldus jo miegelis wub.gif
Atsakyti
Speju uzkele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 11 19, 21:03)
Speju uzkele biggrin.gif

Man irgi įdomu, ar užkėlė, ar Makas - skraidantis katinas? bigsmile.gif
Atsakyti

Makas ant pečiaus gerai įsitaisęs  :wub: 

Azu, negaliu sakyt, kad Ainu nebijo nieko. Tiksliausia būtų sakyt, kad ji tiesiog labai stabili ir nepanikuojanti. Turi protingo atsargumo, bet šiaip smalsiai, su nemažu pasitikėjimu savimi ir aplinkiniais tyrinėja naujoves.

Atsakyti

Grikiui perduodama širdelė nuo Ainu  :wub: 

IMG_5416.jpg

Atsakyti