Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

[quote=Aist,2016 11 19, 21:39]
<p>Grikiui perduodama širdelė nuo Ainu  wub.gif </p><p>

Nu taip, Gufiui tik pavydet belieka biggrin.gif
Atsakyti

Eikš, geriau prisijunk, Gufi, naktipiečiams nepavydėjęs. Bela va gal dar batono atneš   :essen: 

IMG_5422.jpg

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 11 19, 12:37)

Nu žinokite, labai sunku skirstyti balus. Nuotraukas rinkau po vieną nuo narės, bet kaip balus skirstyti  ax.gif visos nuotraukos gražios ir atrodo, kad nuskriausiu jei duosiu 1 balą.

QUOTE(gielux @ 2016 11 19, 15:04)
Pritariu. Man visos nuotraukos graaaažios  unsure.gif  vos ne užsimerkus baksnojau ir rašiau tuos balus.

Labas rytas sekmadieniautojos 4u.gif
Ir aš pritariu kad balus duoti yra sunku. Ir manau kad vieni kandidatai gauna mažai balų vien dėl to kad taip reikia, o ne dėl to kad neverti. Aš manau kam iš vis reikalingas toks reitingavimas? Juk čia nesvarbu užimti pirmą ar antrą vietą ?
Be to mano nuomone ir neteisingas. Pvz. vieną išrinks penkios, o dėl reitingavimo kad ir burtų keliu, gaus 10 balų, o kitą rinks viena ir duos-12, tai savaime aišku, kuris paklius. Išrenki dvyliktuką ir tiek žinių ir skaičiavimas lengvesnis ir aišku kiek žmonių jį rinko.
O gal aš kažko nesuprantu hmm.gif
Atsakyti
As prabalsavau bet paskutini kart daugiau to nedarysiu. Nes ziuriu i kiekviena katuka kaip i savo Net Bela kuria ne taip seniai pazystu nu tokia ji man sava wub.gif Sitas gi pabaisa...Igis, nu man toks mielas, as gi ji glosciau, tai kaip nebalsuot uz ji...Ir t.t. Ziuriu i katuka kaip i asmenybe nes zinau jo harakteri zbickas. Nea, as matyt per daug jautri, nenoriu reitinguot bebe.gif

Labas rytas temele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Karsta kavyte, nuostabus sumustinis su suriuku....
O paskui vel turbo diena. As kartais mastau, gal as noriu to turbo? Na kodel mano visi savaitgaliai sujaukti pilni veiksmo. Noriu gulet, megzt, skaniai uzkandziaut ir ziuret gerus filmus, va bigsmile.gif
O istikro tai leksiu pas mama islygint ir sukabint uzuolaidu, po to balandeliu gamint, seima laukia, po to padrybsojus tvarkysiu namucius, ruosiuos ryt darbo ir dukters mokslo dienelei. Ir jei dar ateis kaimyne kavos isgert, psio, dienos planas bus perpildytas bigsmile.gif
Papildyta:
Dar del balsavimo (gal ir neatsizvelgsit, bet labai noriu pasiulyt). Manau, kad nereikia vietu viesint. Tiesiog i kalendoriu turi patekti 12 katuku. Tai tuos kurie pateko ir surasyt. Belekaip, be eiliskumo balsavimo. Taip tikrai maziau nusimins seimininkes katuku, ania mirksiukas.gif
Papildyta:
Va niekas nepliurpia...as papliurpsiu bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif
As galvoju, svajoju apie namo interjera bigsmile.gif Taigi man reik i tualeto duris angos kaciukams. Ir nemazos, jie pas mane ne mazi rupuziokai wub.gif Su durelem anga netinka, neis jie ten, vadinas turi but arba be duru, arba gal dar kokiu pribombasu yr ko as nezinau?

Azu, Busiuk, kitos uzsienietes, gal ten kokiu matet ydomumu, labai prasyciau del manes uzmesti aki ax.gif Prie progos, gal pacios ieskosit ko kaciukams. Labai noreciau. Dar navigatoriu ieskom abiem katukam. Arba kazko ant antkaklio, kad zinotu kur ju namai, jei nukeverzotu kur.

Ir labai laukiu persikraustymo ir truputi bijau. Reiks Vasiuka sucipuot butinai. Staselis jau "sutvarkytas".

Dar suzinojau, kad musu sklypai truputi pasemti, reiks ko gero drenazuoti (jei taip parasiau). Ir kiek tai kainuos. Bet ten visas kvartalas 3 eiliu auga. Tai susimesim visi, gal nebus taip brangu ax.gif Va kiek galvosenos turiu. Ziurineju dabar skelbiu.lt namus, o ten labai ydomiu interjeru yra. Tai pasikopijuoju, paskui zinosiu kaip ka taikyt. Va pvz. grindys, tikram parketui neuzteksim finansu. Bet ziuriu i plaukiojancius, juk yra ale lentos. Man pas Magnuciuka labai grindys patiko, tik taip ir nesupratau ar ten medis ar laminatas hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 20 lapkričio 2016 - 08:52
Labas rytas 4u.gif

Merginos ko jus taip pergyvenat. Kaip berinktu, 12 papuls i kalendoriu. ar tu isrinksi 12 nuo geriausio tavo akim ar siaip 12 kandidatu, jie vistiek visi tures po menesi

Vetra pziuresiu. Nors pirkt nesiruosiu, pas mane duru nera. Isskyrus laikines ir miegamuju. Del ko dziaugiuos. 4u.gif

Ainu kaip prabangiai gyvena biggrin.gif

Magnuseli, spektaklis man patiko labai. Konkreti komedija biggrin.gif Atvaziuosi, papasakosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2016 - 09:56
QUOTE(busycat @ 2016 11 20, 09:55)
Labas rytas 4u.gif

Merginos ko jus taip pergyvenat. Kaip berinktu, 12 papuls i kalendoriu. ar tu isrinksi 12 nuo geriausio tavo akim ar siaip 12 kandidatu, jie vistiek visi tures po menesi

Jeigu pagal tave tas pats, tai kam varginti žmones reitinguojant mirksiukas.gif Ir Magnunai palengvės darbas. Išrenka dvylika ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 11 20, 11:11)
Jeigu pagal tave tas pats, tai kam varginti žmones reitinguojant  mirksiukas.gif Ir Magnunai palengvės darbas. Išrenka dvylika ir viskas.

Nepagalvojau, kad tai varginimasis. As turbut egoiste, galvojau apie save, kad tai smagu. Mazytis konkurselis, rinkimai, kalendorius. ax.gif 4u.gif Duodama didziausia bala ir maziausia bala, asmeniskai as kreipiu demesi labiau i tai kaip atrodys nuotrauka kalendoriuje, o ne todel, kad vienas katinas man patinka labiau, ar maziau. 4u.gif

Bet jei tai vargina, ar kazkaip atrodo neteisinga, kitais metais nebedarysim. Nors ideja man asmeniskai buvo vykusi. Dziaugiuos senuoju kalendoriumi, laukiu naujojo. Bet cia as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2016 - 10:19
Kalendorius reikalingas, nes matai kiek yra norinčių, bet perkančios nori savo katinukų kalendoriuje, manau kaip ir tu kad nori mirksiukas.gif Smagu kai atsiverti kalendorių ir visą mėnesį ten sėdi saviškis. Todėl aš rinkau tik vieną vienos šeimos augintinį, kad kuo daugiau būtų džiaugsmo visoms. O nuotraukos juk jau yra apžiūrėtos ir netinkamos atmestos, o be to juk sau darotės, o ne parodai.
Pati skaitai kad kiek dabar yra parašiusių, nei vienai nepatiko reitingavimas ir nesuprantu kurioje vietoje tu matai malonumą, kažkam skirdama vieną balą biggrin.gif

Ir kodėl iš karto- kitais metais nedarysim. Negi vien dėl reitingavimo atsisakyt tokios idėjos. Nesupratau šį kartą tavęs, gal ne ta koja išlipai iš lovos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 20 lapkričio 2016 - 10:40
QUOTE(Vidam @ 2016 11 20, 11:36)
Kalendorius reikalingas, nes matai kiek yra norinčių, bet perkančios nori savo katinukų kalendoriuje, manau kaip ir tu kad nori mirksiukas.gif Smagu kai atsiverti kalendorių ir visą mėnesį ten sėdi saviškis.  Todėl aš rinkau tik vieną vienos šeimos augintinį, kad kuo daugiau būtų džiaugsmo visoms. O nuotraukos juk jau yra apžiūrėtos ir netinkamos atmestos, o be to juk sau darotės, o ne parodai.
Pati skaitai kad kiek dabar yra parašiusių, nei vienai nepatiko reitingavimas ir nesuprantu kurioje vietoje tu matai malonumą, kažkam skirdama vieną balą  biggrin.gif

Vidam, bet supranti, kad nera galimybiu padaryti kiekvienai po atskira kalendoriu. Todel daromas konkurselis. Jei tu klausi manes, ar as noreciau pamatyti savo kalendoriuje, noreciau, bet kaip ir sakiau anksciau - as suaugusi moteris, suprantu, kad niekada nebus taip, kaip as noriu. Toks gyvenimas.

Pasikartosiu, kad renku tai, kas graziausiai ziuretusi kalendoriuje ir neskaitau tai kazkokia nariu diskriminacija. Man tas reitingavimas netgi padeda apsispresti.

Kas del pasirasiusiuju. Turejom laiko galvoti apie tai pries tai, pries nuotrauku kelima. Negi meluoju? Tuomet reikejo kelti sita klausima, jeigu tai neitinka. Kartojuosi, kad padaryti dvieju triju, penkiu skirtingu kalendoriu nera galimybes. O dabar, laiko nebera. As turiu mazai laiko sukomponuoti kalendoriu, padaryti ji grazu, parinkti zodzius. Nebe laikas dabar kelti sito klausimo.

Vidam 4u.gif Stengiuosi visada islipti ta koja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2016 - 10:45
Oho, kad aistros užvirė. Man reitingavimas atrodo logiškas. O Busy puikiai suprantu, jai tenka atsakomybė viską sudėlioti, sugalvoti žodžius, o kiekvienais metais gauna negatyvių emocijų susijusių su gamyba, tai natūralu, kad krenta ūpas jį gaminti ir taip ateina mintis, kad gal nereikia to konkurso, kuris kažkam atrodo neteisingas.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
man tai nelabai aisku, kaip galima isrinkti 12 nuotrauku be reitingavimo? Juk dalyvauja daug daugiau negu 12 ir kiekvienai patiks skirtingos 12, nors ir pvz be balu 4u.gif
Cia tik siaip susimasciau... hmm.gif
Atsakyti
Tiesiog reitingavimas padetu isvengti lygiu balsu kazkuriai nuotraukai 4u.gif taip ismasciau

Gal nuotrauka kokia mestelt rolleyes.gif

Tute garsiai man pasake ''eik tu svilpt su savo nuotraukom ant sniego'' 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2016 - 12:23