As prabalsavau bet paskutini kart daugiau to nedarysiu. Nes ziuriu i kiekviena katuka kaip i savo Net Bela kuria ne taip seniai pazystu nu tokia ji man sava

Sitas gi pabaisa...Igis, nu man toks mielas, as gi ji glosciau, tai kaip nebalsuot uz ji...Ir t.t. Ziuriu i katuka kaip i asmenybe nes zinau jo harakteri zbickas. Nea, as matyt per daug jautri, nenoriu reitinguot
Labas rytas temele
Karsta kavyte, nuostabus sumustinis su suriuku....
O paskui vel turbo diena. As kartais mastau, gal as noriu to turbo? Na kodel mano visi savaitgaliai sujaukti pilni veiksmo. Noriu gulet, megzt, skaniai uzkandziaut ir ziuret gerus filmus, va
O istikro tai leksiu pas mama islygint ir sukabint uzuolaidu, po to balandeliu gamint, seima laukia, po to padrybsojus tvarkysiu namucius, ruosiuos ryt darbo ir dukters mokslo dienelei. Ir jei dar ateis kaimyne kavos isgert, psio, dienos planas bus perpildytas
Papildyta:Dar del balsavimo (gal ir neatsizvelgsit, bet labai noriu pasiulyt). Manau, kad nereikia vietu viesint. Tiesiog i kalendoriu turi patekti 12 katuku. Tai tuos kurie pateko ir surasyt. Belekaip, be eiliskumo balsavimo. Taip tikrai maziau nusimins seimininkes katuku, ania
Papildyta:Va niekas nepliurpia...as papliurpsiu
As galvoju, svajoju apie namo interjera

Taigi man reik i tualeto duris angos kaciukams. Ir nemazos, jie pas mane ne mazi rupuziokai

Su durelem anga netinka, neis jie ten, vadinas turi but arba be duru, arba gal dar kokiu pribombasu yr ko as nezinau?
Azu, Busiuk, kitos uzsienietes, gal ten kokiu matet ydomumu, labai prasyciau del manes uzmesti aki

Prie progos, gal pacios ieskosit ko kaciukams. Labai noreciau. Dar navigatoriu ieskom abiem katukam. Arba kazko ant antkaklio, kad zinotu kur ju namai, jei nukeverzotu kur.
Ir labai laukiu persikraustymo ir truputi bijau. Reiks Vasiuka sucipuot butinai. Staselis jau "sutvarkytas".
Dar suzinojau, kad musu sklypai truputi pasemti, reiks ko gero drenazuoti (jei taip parasiau). Ir kiek tai kainuos. Bet ten visas kvartalas 3 eiliu auga. Tai susimesim visi, gal nebus taip brangu

Va kiek galvosenos turiu. Ziurineju dabar skelbiu.lt namus, o ten labai ydomiu interjeru yra. Tai pasikopijuoju, paskui zinosiu kaip ka taikyt. Va pvz. grindys, tikram parketui neuzteksim finansu. Bet ziuriu i plaukiojancius, juk yra ale lentos. Man pas Magnuciuka labai grindys patiko, tik taip ir nesupratau ar ten medis ar laminatas