Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Sveikos

Man irgi visos nuotraukos gražios unsure.gif wub.gif Aš ir tai jaučiausi nelabai smagiai rašydama balus, nes tikrai man jos visos vertos tik 12. Nežinau, gal aš išprotėjus katininkė, bet kai pamatau katės foto, vsio sudie razumėli ir objektyvumo liekas apskritas 0 biggrin.gif man viskas gražu biggrin.gif
Čia jokie ne priekaištai, tiesiog pasiaiškinimas, kad aš nepakaltinama balsuojant buvau biggrin.gif
O dėl darbo, tai galiu tik galvą nulenkt prieš Busy, Maguna ir visas, kurios prisidės, nes darbelis ogogo.
Vėtra, laikykis, daug daug stiprybės ir ištvermės 4u.gif
Ainu konservus pakeitė? blink.gif biggrin.gif Oi Bela mielai su batonu prisijungtu biggrin.gif
Maaam, kur batonas? Einu į svečius.
vartotojo įkelta nuotrauka

Busy wub.gif wub.gif wub.gif Tutėėėė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na tai O.K, jei gerai reitingavimas tai gerai mirksiukas.gif Matyt nemoku išreikšti minčių... Aš jau sureitingavau, tai man dzin. Viščiukus skaičiuosim po balų susumavimo 4u.gif

Mam , ko tu kiši savo nosį kur nereikia ... geriau pasidaryk kavos, aš tau šokolado duosiu

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Nikita greiciausiai noretu saldainiu popieriuku biggrin.gif

Bela skubek greiciau, kol Ainu nesulaize ikru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2016 - 13:02
Gielux aciu sauluti wub.gif wub.gif wub.gif

Vidut nera blogai kad issakei savo mintis. Juk ne autorine tema cia. Kas nori tas ta issako. As tai peveze nesigailiu. Pasakiau ka noriu. Ir tikrai manau kad reitingavimas cia nereikalingas!

Uzuolaidas pakabinau, kaciukelius paseriau. Sudeginau dulkiu siurbli blink.gif Isejo variklis v...iop, gerai kad dar robotuka siurbli turiu bigsmile.gif
Dabar verdu kopusta ir svajoju kad kas nors uz mane bolondeliu pagamytu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 11 20, 14:04)
Gielux aciu sauluti wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vidut nera blogai kad issakei savo mintis. Juk ne autorine tema cia. Kas nori tas ta issako. As tai peveze nesigailiu. Pasakiau ka noriu. Ir tikrai manau kad reitingavimas cia nereikalingas!

Uzuolaidas pakabinau, kaciukelius paseriau. Sudeginau dulkiu siurbli blink.gif Isejo variklis v...iop, gerai kad dar robotuka siurbli turiu bigsmile.gif
Dabar verdu kopusta ir svajoju kad kas nors uz mane bolondeliu pagamytu bigsmile.gif  biggrin.gif

O kas tai - autorinė tema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 20, 10:55)
Labas rytas 4u.gif

Vetra pziuresiu. Nors pirkt nesiruosiu, pas mane duru nera. Isskyrus laikines ir miegamuju. Del ko dziaugiuos. 4u.gif

Aciu saulieli wub.gif As per ebay nuziurejau ta landa. Na matysim
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 11 20, 14:07)
O kas tai - autorinė tema? ax.gif

Mano galva kai sukuria asmenine tema ir neleidzia pasisakyt. Na kaip SM rankdarbiu skyrelis. Ten savo ideju neinesi. Tik gali pirkt na dar pagirt smile.gif
O cia mes draugiskai tariames. Visos savo indeli inesam. Kiekviena nare 4u.gif Tai turejau omeniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 20 lapkričio 2016 - 13:19
Sveikos.
Na tikrai Makas neskraido smile.gif ant pečiaus užkėlėm. Visai nerodė noro nulipt. Šildėsi iki pat kol važiavom namo. Kitą kartą važiuos ir Rastė, pečiai du..tikrai patiks 4u.gif
O važiuojant namo "pavargęs" nuo miegojimo snaudė sėdėdamas
Mes tinginiaujam. Pasivaikščiojom miške, o dabar sukritom in lovą- skaitom knygą.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos. Dėl balsavimo - aš tai reitingavau nuotraukos grožį o ne kad katinas gražus ar negražus ☺ nes gražūs tai jie kiekvienas savaip irkitaip...tai man visiškai nebuvo didelių dvasinių kančių reitinguojant 😊 gal dar todėl kad maniškė nuotrauka nedalyvauja 😕😕😕😕😕 beje ar mano balsus gavot ? nes siuntimo metu sudvejojau ar tam siunčiu kam reikia siųsti 😊

Ahabi ką skaitai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 lapkričio 2016 - 15:06
QUOTE(V-Rinė @ 2016 11 20, 16:05)
Ahabi ką skaitai ?

Detektyvą. Mary Higgins Clark. Prieš ištariant sudie . 4u.gif
Atsakyti

Pabalsavau :-)

Rinkau gražiausia nuotraukas, ne katinus, išskyrus vieną  :wub: 

Makas keliauninkas  :D 

Atsakyti
O man kažkaip nebuvo sunku ax.gif Rinkau gražiausias foto, net nežiūrėjau kieno tai katę ir koks svarbu man gražus tongue.gif ir sureitingvau pagal gražumą biggrin.gif
Šiandien oras buvo gana geras tai prasiėjom pro pažintinį taką, gavosi kokie 15km dukra vos kojas vilko mažylis ėjo tik kokį pirmą ir paskutinį km biggrin.gif vVisą laiką tėtis pranešė, užtat Mumis buvo nerealiai laimingas smile.gif Dabar miega patenkintas iššukuotas smile.gif
Atsakyti
Paroo 4u.gif
Atsakyti