Diinka, ten linkėjimai nuo Enduro klubo

Pasveikinkit Setuką, labai garbingo jubiliejaus proga.
Jis gimęs šiomis dienomis, o į skiepų knygutę įrašyta ši diena.( pati sugalvojau) Nes nereikalingieji paprastai neturi oficialaus gimtadienio. :unsure:Jam jau 10 metų.Dovana jau įteikta - ilgas, neplanuotas pasivaikščiojimas miške.
Va, kiek mes sniego turim.Kuri ten skundėsi,kad visas nutirpo, galim pasidalinti, negodūs mes.
Visiem kačiukam sveikatytės Ir eglutę kuo skubiau neškit namo, matot, kad uodegos laukia švenčių.
Dyzelis tikras žiemos simbolis
Tytei nebaisus sniegas su tokiu kailiu.
Gaila Oziuko, šitaip narvelin uždarytas
Ilgiausių metų Setukui labai gražus šuo
Pasveikinkit Setuką, labai garbingo jubiliejaus proga.
Sveikinam, sveikinam dešimtmetį jubilijatą.
va kviečiam jungtis prie vaišių
N a ir kviečiu jungtis prie pasivaikščiojimo su kate..
Busiuk, aš gi tik "amsnukį" siūliau, o tu Ozzį iškart užu grotų... Tai ką gi tas vaikas pridirbt turėjo???? Aš net Graliuko už grotų da nekišu. O čia, mažulyčiui iš kart laivę suvaržė.
Lisitėja, koks mielas Setukas, Sveikinimai jam jubiliejaus proga. Daug daug dar gražių, sveikų ir laimingų metų
Vilkra, kokios mielos. Et, kaip norėčiau, kad ir mano banditas mokėtų eiti į lauką ( gal kokią babytę susimedžiotų, o tai kažkodėl jautieną ėst metė...)
Visos kurios liepėt nabagui Graliui nešt Kalėdas, nagi, palaukit, yra gi ir sausanosių kokios nors teisės ne tik ūsuotojo... ( a kaži kodėl iš mano buvusios žinutės nuotraukos išėjo?). Aš, va pažiūrėjau Gralka didėja, "kalėdytės", tos kur neprilituojamos prie eglės keičiasi, o situacija,- nea. Kaip vertė nuo pat pirmųjų Kalėdų, taip i vers jau 6 -ą kart...
Atleiskit, pateršiu eterį, eglutei morališkai ruošiuos....
Bet, šiaip jis nėra visai blogas, kai nušvilpia, tai ir dovanų atvelka......
Pridėta:
Gralis koks pacaniokas čia
Gralis koks pacaniokas čia
Aha, tai čia dar tik kartais nuversdavo, o po to su nuotraukom prasčiau ėjo, nes kol sužviegi ajezusamarijuciašvinčiausia, kol sušluoji viska, nėr kadu befotografuot... Ne, galvoju, betonuosiu šiemet...
Nepliurpk niekų, geriau eik jau miškan, medžio, kirvį pati pasiimsi, ar pelytę paduot į kavą????
Pridėta:

Merfe, viskas čia gerai

Nematau Gralio, čia naujoje versijoje gal?
Busy labai gerai grotai, ir šuniui saugiau ir kontaktas su žmogumi tik didėja

Awww