Diinka, ten linkėjimai nuo Enduro klubo
Pasveikinkit Setuką, labai garbingo jubiliejaus proga.
Jis gimęs šiomis dienomis, o į skiepų knygutę įrašyta ši diena.( pati sugalvojau) Nes nereikalingieji paprastai neturi oficialaus gimtadienio. :unsure:Jam jau 10 metų.Dovana jau įteikta - ilgas, neplanuotas pasivaikščiojimas miške.
Va, kiek mes sniego turim.Kuri ten skundėsi,kad visas nutirpo, galim pasidalinti, negodūs mes. ![]()
Visiem kačiukam sveikatytės
Ir eglutę kuo skubiau neškit namo, matot, kad uodegos laukia švenčių.
Dyzelis tikras žiemos simbolis ![]()
Tytei nebaisus sniegas su tokiu kailiu.
Gaila Oziuko, šitaip narvelin uždarytas ![]()

Ilgiausių metų Setukui
labai gražus šuo
Pasveikinkit Setuką, labai garbingo jubiliejaus proga.
Sveikinam, sveikinam dešimtmetį jubilijatą.
va kviečiam jungtis prie vaišių
N a ir kviečiu jungtis prie pasivaikščiojimo su kate..
Busiuk, aš gi tik "amsnukį" siūliau, o tu Ozzį iškart užu grotų... Tai ką gi tas vaikas pridirbt turėjo????
Aš net Graliuko už grotų da nekišu. O čia, mažulyčiui iš kart laivę suvaržė.
Lisitėja, koks mielas Setukas, Sveikinimai jam jubiliejaus proga. Daug daug dar gražių, sveikų ir laimingų metų
![]()
Vilkra, kokios mielos. Et, kaip norėčiau, kad ir mano banditas mokėtų eiti į lauką ( gal kokią babytę susimedžiotų, o tai kažkodėl jautieną ėst metė...)
Visos kurios liepėt nabagui Graliui nešt Kalėdas, nagi, palaukit, yra gi ir sausanosių kokios nors teisės ne tik ūsuotojo... ( a kaži kodėl iš mano buvusios žinutės nuotraukos išėjo?). Aš, va pažiūrėjau Gralka didėja, "kalėdytės", tos kur neprilituojamos prie eglės keičiasi, o situacija,- nea. Kaip vertė nuo pat pirmųjų Kalėdų, taip i vers jau 6 -ą kart...
Atleiskit, pateršiu eterį, eglutei morališkai ruošiuos....
Bet, šiaip jis nėra visai blogas, kai nušvilpia, tai ir dovanų atvelka......
Pridėta:
Gralis koks pacaniokas čia
Gralis koks pacaniokas čia
Aha, tai čia dar tik kartais nuversdavo, o po to su nuotraukom prasčiau ėjo, nes kol sužviegi ajezusamarijuciašvinčiausia, kol sušluoji viska, nėr kadu befotografuot... Ne, galvoju, betonuosiu šiemet...
Nepliurpk niekų, geriau eik jau miškan, medžio, kirvį pati pasiimsi, ar pelytę paduot į kavą????
Pridėta:
Merfe, viskas čia gerai
Nematau Gralio, čia naujoje versijoje gal?
Busy labai gerai grotai, ir šuniui saugiau ir kontaktas su žmogumi tik didėja
Awww