Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Diinka, ten linkėjimai nuo Enduro klubo  :mirksiukas: 

Atsakyti
Narvas visai ne nusikalteliams. 4u.gif Pratinu ir pakankamai gerai jame jauciasi, sioks toks dienos rezimas gaunasi. Zaidziam puse valandos, edam geriam, atliekam reikalus ir op narvan, pasnaust kudikio miegu. Po to vel zaidziam, dam, reikalus atliekam ir vel narvan, poguliuko. Man ramiau, kai girdziu cepsejima per miegus ir pats Ozzis nepervargsta. O nakti, kad nenusiaubtu namu, miega narve. O ir masinoje narvas, idealus irenginys. Suva neskraido, irgi matomai parpia, nes tylu buna visa kelia. Jokiu inkstimu ar panasiai biggrin.gif A teisingai kalbu Sagyt? bigsmile.gif
Atsakyti

Pasveikinkit Setuką, labai  garbingo jubiliejaus proga.

Jis gimęs šiomis dienomis, o į skiepų knygutę įrašyta ši diena.( pati sugalvojau) Nes nereikalingieji paprastai  neturi oficialaus gimtadienio. :unsure:Jam jau 10 metų.Dovana jau įteikta - ilgas, neplanuotas pasivaikščiojimas  miške.

Va, kiek mes sniego turim.Kuri ten skundėsi,kad visas nutirpo, galim pasidalinti, negodūs mes. :blush-anim-cl:

Visiem kačiukam sveikatytės :4u: Ir eglutę kuo skubiau neškit namo, matot, kad uodegos laukia švenčių.

Dyzelis tikras žiemos simbolis :wub:

Tytei nebaisus sniegas su tokiu kailiu.

Gaila Oziuko, šitaip narvelin uždarytas :blink:

61949161254b.jpg

Atsakyti

Ilgiausių metų Setukui  :4u:  labai gražus šuo  :wub: 

Atsakyti

Pasveikinkit Setuką, labai  garbingo jubiliejaus proga.

Sveikinam, sveikinam dešimtmetį jubilijatą.

va kviečiam jungtis prie vaišių

fbe29b1c3c5da017283a41ce26bcf1a2651.JPG

N a ir kviečiu jungtis prie pasivaikščiojimo su kate..

8a681939b9bcb3dc1925387ad0b74149147.JPG

Atsakyti

Busiuk, aš gi tik "amsnukį" siūliau, o tu Ozzį iškart užu grotų... Tai ką gi tas vaikas pridirbt turėjo???? :hmm: Aš net Graliuko už grotų da nekišu. O čia, mažulyčiui iš kart laivę suvaržė.

Lisitėja, koks mielas Setukas, Sveikinimai jam jubiliejaus proga. Daug daug dar gražių, sveikų ir laimingų metų :4u: :4u: :4u:

Vilkra, kokios mielos. Et, kaip norėčiau, kad ir mano banditas mokėtų eiti į lauką ( gal kokią babytę susimedžiotų, o tai kažkodėl jautieną ėst metė...)

Visos kurios liepėt nabagui Graliui nešt Kalėdas, nagi, palaukit, yra gi ir sausanosių kokios nors teisės ne tik ūsuotojo... ( a kaži kodėl iš mano buvusios žinutės nuotraukos išėjo?). Aš, va pažiūrėjau Gralka didėja, "kalėdytės", tos kur neprilituojamos prie eglės keičiasi, o situacija,- nea. Kaip vertė nuo pat pirmųjų Kalėdų, taip i vers jau 6 -ą kart...

Atleiskit, pateršiu eterį, eglutei morališkai ruošiuos....

Bet, šiaip jis nėra visai blogas, kai nušvilpia, tai ir dovanų atvelka......

Pridėta:

• Priedas  GKM.jpg   373,15KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  GKZA.jpg   131,61KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  KalIII.JPG   90,32KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  KalVI.JPG   132,64KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  KalVII.JPG   68,63KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  GKV.jpg   143,79KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 29 lapkričio 2016 - 17:13

Gralis koks pacaniokas čia  :wub: 

Atsakyti

Gralis koks pacaniokas čia  :wub:

Aha, tai čia dar tik kartais nuversdavo, o po to su nuotraukom prasčiau ėjo, nes kol sužviegi ajezusamarijuciašvinčiausia, kol sušluoji viska, nėr kadu befotografuot... Ne, galvoju, betonuosiu šiemet...

Nepliurpk niekų, geriau eik jau miškan, medžio, kirvį pati pasiimsi, ar pelytę paduot į kavą????

Pridėta:

• Priedas  GKA.jpg   295,74KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Sveikinu Setuką su gimadiena 4u.gif

Merfe, viskas čia gerai biggrin.gif Išsimiega kaip kūdikis užtat

Nematau Gralio, čia naujoje versijoje gal?
Atsakyti
Setukui sveikatos ilgų dar jam metų, kad ligos nepultu i dziugintu šeimininkus!
Busy labai gerai grotai, ir šuniui saugiau ir kontaktas su žmogumi tik didėja 4u.gif Vėliau pats eis į narvą pailsėti plius ir balų isvengiama taip 4u.gif Taip kad tetos nepavydėkit pačios mielai kur už grotų prigultumet pietų miegelio netrukdomos biggrin.gif
Atsakyti
Vo vijurkas koks
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 29, 19:50)
Vo vijurkas koks

Awww wub.gif Meiliakas wub.gif Ar jau apsipratai prie jo? Kaip pirmos dienos ar labai vargina ? Kaip TB reaguoja ?
Atsakyti