Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Setuka su desimtmeciu  :4u: 

Oziukas visai neatrodo nelaimingas grotas apsiziojes... kaip tik zvlgsnis tokis chitras 

Tytes zieminiai ypatumai, grazu tie ilgakailiai sniege  :wub: 

Kaip ten Grincas, oj Gralis , kuris pavoge Kaledas  :clap_1: 

kazkada ir mano yra mate sniego, iki smakro (katino)  :lol: 

c1901283b3f5.jpg6dffd9629d16.jpg713c2fa7b98e.jpg

Atsakyti
Oho Azu kiek sniego 4u.gif Senoj versijoj Gralio nesimato unsure.gif Reiks eiti į naują pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Pamaciau Grali wub.gif

Vincas su Toru wub.gif

Jetau, reik melsti, kad Tute ryt sekmingai nusitualetintu unsure.gif Pasivoge is siuksliu dezes vistienos kaula ir praktiskai ji sugrauze visa.. pastebejauper velai
Atsakyti

Ačiū visiems už sveikinimus. Miega jubilijatas nusikalęs, nuo pufo nuvarytas.

Labai linksmas Vilkros duetas :wub: O kaip mažoji mis jaučiasi, kaip kojukės?

Azu ruduliai nelabai sužavėti pusnyna

Merfe, jau  keliauk eglutės, jei bijai viena, tai mes galim palydėti  :lol: 

O pas mus kalėdų medelio niekas nevarto, niekas žaisliukų neskina. Aš  eglutė puošiu  lauke, tai kažkas kartais koją pakelia, palaisto :oh:

Atsakyti
Sveikutes, su mažyliu ligoninėj esam. Sunkiai ryšį gaudo. Vakar visai neįleido.
Palatoj sėdim, knygeles skaitom, vienu du
O kai paguldė gretimoj lovoj čigonė su vaiku buvo. Vos spėjau "įsikurti" ji man varažinti pradėjo. Stengiaus ignoruoti. O ji man pasakoja..tavo veide matau: ir kad pyškima, kad pyškina. Veliau koks 10 jų suėjo. O triukşmas, o rėkimas....jei nebut išrašę, būčiau kitos palatos prašiusi smile.gif

Kokia graži pas mus žiema bigsmile.gif ir šaltukas, ir sniegas, ir saulė buvo.
Grižau vakarop namo. Tai visa gyvūnija blink.gif tokiom akim maždaug "tai kur jūs visi esat " biggrin.gif rytoj jau turėtų mus paleisti.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 29, 21:00)
Sveikutes, su mažyliu ligoninėj esam. Sunkiai ryšį gaudo. Vakar visai neįleido.
Palatoj sėdim,  knygeles skaitom, vienu du
O kai paguldė gretimoj lovoj čigonė su vaiku buvo. Vos spėjau "įsikurti" ji man varažinti pradėjo. Stengiaus ignoruoti. O ji man pasakoja..tavo veide matau: ir kad pyškima, kad pyškina. Veliau koks 10 jų suėjo. O triukşmas, o rėkimas....jei nebut išrašę, būčiau kitos palatos prašiusi smile.gif

Kokia graži pas mus žiema bigsmile.gif  ir šaltukas, ir sniegas, ir saulė buvo.
Grižau vakarop namo. Tai visa gyvūnija  blink.gif tokiom akim maždaug "tai kur jūs visi esat "  biggrin.gif  rytoj jau turėtų mus paleisti.

SVeikatytės ir grįžkit pas gyvūniją.

Gralio nemačiau, musėk naujoj versijoj.

Oziukas toks apvalukas. smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikit Ahabi 4u.gif
Atsakyti

Ahabi, sveikit greičiau, grįžkit pas gyvūniją.

:console:

Jau tos čigonės, :oh: tikrai geriau toliau nuo jų.

Šaunuolis Makas, orhės neskriaudžia.

Atsakyti

Ačiū visiems už sveikinimus. Miega jubilijatas nusikalęs, nuo pufo nuvarytas.

Labai linksmas Vilkros duetas :wub: O kaip mažoji mis jaučiasi, kaip kojukės?

Ačiū, mažosios kojytės vis geryn ir greityn- jau bėgioja su langetėmis. ( mamai tai kelia siaubą), Einam pasivaikščioti- tai šiandien lauke pamačiusi sniegą, bandė griūti į jį. Vos sugavau.

Atsakyti

oj jau tps cigones, kai dirbau LT prekybcentri masiskai plaukdavo su savo varazynom.... Cia irgi daug cigonu, bet jie nevarazyja, viena cia gatvej su grietines tusciu indu kapeiku maldauja prie kiekvienos masinos trindamasi ir praeiviu, kitos uz namo gyvenancios, tokios jaunos ir gan grazios, su chalatais iseje konteinerius cia knisa, kraupus vaizdas, o darbuose tai vagia kaip uzsukti... senose patalpose tai pavogdavo piurstines tas kur duoda darbines, liemenes irgi darbines, vakar viena atsiunte pas mus, tai kazka jam ten liepe padaryt tai jis pasake, as cia nesidraskysiu uz 7.20 ir isejo namo....  :hmm:  :D  na jie tokie tingi dirbt , o viska gaut nori

Dziugu, kad Lapei gereja

Ahabi sveikit  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 29 lapkričio 2016 - 22:45

Beje Busy mamos katinas, na jau dabar isejes vaivoryksten, ir mano Vinculis puikiausiai sudrapalindavo tuos kaulus, viduriuka palikdami...

Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Sveikinimai sukaktuvininkams 4u.gif
Linkėjimai sergantiems 4u.gif
Ciucikas koks kleckutis fainas wub.gif
O aš telefone netyčia įjungiau naują versiją... Ir ką, negaliu nei rašyti, nei cituoti, nesispaudžia niekas... Net grįžti į seną forumo versiją negaliu unsure.gif . Tai taip ir skaitau jus diena iš dienos, negalėdama nieko parašyti... Na keisiu greitu laiku telefoną, tai manau problema išsispręs, nes iš dabartinio net nuotraukų negaliu įkelti.
Geros ryt dienos 4u.gif
Atsakyti