Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Setukui ilgiausiu metu ilgiausiuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif heart.gif

Ahabi, sveikit greiciau 4u.gif

Nemaciau Gralio ax.gif

Grazutis Busiaus sunis, ale maziukas dar koks wub.gif
Papildyta:
Vincas su Toru kokie snieguoti wub.gif

Vilkros Lapytei sveikatos balioniukas 4u.gif

Mano Vosylijus visai pabludo, nezinau ka ir daryt blink.gif Labai lenda prie laidu. Bet zinokit taip lenda, negaliu atitraukt. Draudziam kai matom, stengiames sukavot, ale kur tu visus laidus pakavosi. Meilus palikes...Glaustosi glaustosi tai ir bausti sunku del tu laidu. Murkimas. Kazkoks suaktyvejes meilumas su burzgimu, ir laidu dorojimas. Vyras sako, kaip maza vaika kad isitaisem - naktim reik keltis laidus is nasru atiminet blink.gif Pagalvojom jau ir apie elektrini piemeni su silpna vos juntama elektra. Mano vyras gamindavo karvytem tokius - aptvarams. Na net nezinom ka su tuo Baltu daryt bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: :lol: Sujuokinai  su elektros piemeniu, bet čia tikrai gera išeitis.Jau geriau lengva srovė papurto, negu 220 nukrečia a030.gif

Sveikatos visiems ligoniukams :4u:

Slidu, pusto, nepaslyskit, neapvirskit :4u:

Atsakyti
Labas rytas, sniego daug širdis džiaugiasi, nors kai kas iš mano naminukų nelabai patenkinti esamu oru, nes yra vedama į šaltį... ax.gif Tep sakant, su sniegu susipažinti, o akys tai baimės pilnos blink.gif biggrin.gif Ot ta šeimininkė nesupratinga visai.. tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka* vartotojo įkelta nuotrauka

Mes eglutę puošime prieš šventes, ankščiau neverta, nes yra Milai noras ją nuversti...Tad papuošę žaliają tvirtinom pirmus metelius su virvele, kad nenualptų dažniausiai nesulaukus švenčių. mirksiukas.gif

Ahabi greitesnio pasveikimo jums unsure.gif

Busy džiagiuosi kartu jūsų naujuoju augintiniu, super šunelis wub.gif

Setukui sveikinimai su garbingu amžiumi 4u.gif Daug Ilgų ir sveikų metų.. smile.gif

Gero trečiadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, ar sutiktumėte, jei panaudočiau jūsų katinėlių + jo DubliKato foto advento kalendoriui prieglaudos FB? šuniukus irgi norėčiau parodyti, nors nedaug čia jų turim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, tikras žiemiškas rytas 4u.gif
viską suskaitau, viską žinau smile.gif ir džiugių naujienų ir nelabai gerų žiūriu yra. Linkiu kad tų džiugesnių naujienų būtų daugiau 4u.gif
Busy labai jau Ozzis wub.gif wub.gif wub.gif

pas mus nieko naujesnio. Lotas ir Leta vis dar laukia naujų šeimininkų. Labai žaismingi, du maži išdykėliai. Iš smalsumo visko prisigalvoja biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
ir kad nepamirštumėte
Friskė

Pūkelytė
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš jau paslydau - prie darbo su kabliu įvažiavau į kliento mašinos plastikines groteles :blink: . Laukiu dabar į ką man tai įsisuks  :unsure:  Na, kaip man prisimint tą kablį? :hmm: 

Rariuk  :wub: 

Vėtra, o apvyniot folija arba išvirkščia lipnia juosta? apipurkšt pipirų kompotu tuos laidus? patept apelsinų EA?

Atsakyti

Labas rytas,

WP, nešaldyk katulio :unsure: 

Ruste, aš sutinku. Tik kas tas DubliKatas? :hmm: :D

Einam ruoštis puoštis pas daktarus...

Mane trukdyti???

16c1a381e006f7f273d0aed36956489a584.jpg

Atsakyti

Atsakysiu už Rustę - ji yra prinėrusi mūsų katinų antrininkų  :D 

Ruste, maniškius naudok skersai ir išilgai, kiek tik patiks  :4u: 

Atsakyti

Ruste, aš sutinku. Tik kas tas DubliKatas? :hmm: :D

kažkas tokio (tik pas mane ne kopija, o pilkas katukas pirktas paaukojant Naminukams):
DSC_0261.jpg 

o pas daktarus pagal planą, ar sergat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 lapkričio 2016 - 09:53

Erendira, kad paslydimas nebūtų brangus  :4u: 

Atsakyti

Erendira, užjaučiu... Bet vis tik, geriau su kabliu, nei be kablio. Jis yra unikali apsaugos priemonė, kai kas nors bumteli į tavo galą.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ruste, gali naudoti kur sirdis geidzia 4u.gif

WP, kokios grazios nuotraukos wub.gif

Pukelyte, mano simpatija wub.gif

Tyte ruscioji biggrin.gif

Vetra, tikria pabandyk pirmiausiai kitas priemones, kaip minejo Erendira 4u.gif

dirbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2016 - 10:18