Nekalbadieniai truputuką užpuolę buvo, o ir darbe savaitę praleidau,lietus, niūruma visur.Susikrovė viskas krūvon.
Ir ką aš čia padirbau
Kaip pašalinti pirmąją,be teksto žinutę?
Aš čia dėl balsavimo paklausti noriu
Aš čia dėl balsavimo paklausti noriu
Balsuojama už patikusias nuotraukas, nesvarbu kieno katinas joje
Pasitaisau, už nuotraukas ir ačiū
Molis toks saulėtas tais savo ryžais kailinėliais
Mumis plaukus pasileidęs ir iškedentas nusikalęs guli
šaunuoliai, kad aktyviai savaitgaliavot
Bela išsižiojėlė
Tutė pasipiktinusi klimato atšalimu
puiki nuotrauka, kur tokia ant kaktos ryškiai parašyta, ką ji galvoja apie tą baltą paklotą
Mes šiandien gėles turėklines galų gale nusiėmėm ir lemputes ant turėklų užkabinom ( tik jų dar nejungėm, lauksim gruodžio). Žodž, vizualiai pakeitėm sezonus. Ignas visas pasipiktinęs bambėjo, kad iki Kalėdų dar toli ir lemputes reik kabint gruodžio 20 d. Mes jam atsikirtinėjom, kad tada labai rankos šąla. Tada vaikinas nueidamas tik tarstelėjo:" Ir iš viso, atrodo, jei nebūtų tų visų kalėdinių nesąmoningų reklamų, dainelių, dovanėlių, tai žmonės pamirštų švęsti Kalėdas." Matyt paaugliškas maištavimas prieš visuomenę pramušė šiandien.
Dėl balsavimo, matyt esu ledkalnis, bet man tikrai nebuvo sunku reitinguot. Taigi ne pinigus ar sveikatą katinukams dalinau, tik taškus kalendoriui.
Galvojau, gal būtų smagu, kai jau bus išrinktas 12tukas, kad išrinktųjų šeimininkės trumpai aprašytų savo modeliuką, papasakotų kokį juokingą nuotykį ar šposą apie saviškį. Ir tai spausdinti šalia nuotraukos. Mintis kilo, nes šių metų kalendoriuje kitiems trumpai papasakodavau apie mėnesio katę, nes pvz sūnūs klausdavo manęs, kas čia, koks vardas, koks būdas.
Sagyte, kokiu taku ejote?
Kaip greitai savaitgalis prabego, siaubas...Jau i darbeli ryt
Vakar bandziau pasikeisti kardinaliai. Perdaze kirpeja man plaukucius i sviesia rusva spalva su auksinem sruogom. Kai pamatem rezultata
Papildyta:
Mumis kad pavarges, mazutis nusilakstes
Pasveikinti tebūna naujokai, labai gražus katukas Maksimas ir jo šeimininkė.
Aš gyva, katės gyvos, viskas ok.
Magnučiuk, žiūrėk, kaip mylimas yra lizdelis, tik Kingas jame nesitaisė
Na, niekingi žemės sausianosiai... Taip. Aš karalevna...

O aš karalevnos draugytė...
Dėl reitingavimo - Busy teisingai parašė
Nuotraukos visų tikrai labai gražios ir visos vertos pakliūti į kalendorių, nu bet visi gi mes suaugę žmonės ir suprantam, kad visi į 12 kalendoriaus mėnesių nesulysim
Maksimas su treningiuku
Ainu širdelė kokia miela
Špulytės prausimo pamokos labai patiko, jau taip kruopščiai Špuliukas darbuojasi
Makas šiltai padėtas miega
Mumis iššukuotus kailinius patiesęs ilsisi
Erode - mergičkos naująją lovą užgrobė
Dar dėl balsavimo - aš savo sąrašiuke prabalsavau pirma ir susirašiau visų atsiuntusių balsus. Parašau, kieno balsus gavau, jeigu ko nepaminėjau - parašykite temoje
Kaip buvo pageidauta, galėsiu neskelbti kas kiek balsų surinko, tiesiog abėcėlės tvarka paskelbsiu 12 daugiausiai balsų gavusių katinėlių