Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(busycat @ 2016 11 20, 19:15)

biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

c000cf26fe46.jpg

Atsakyti

Nekalbadieniai truputuką užpuolę buvo, o ir darbe savaitę  praleidau,lietus, niūruma visur.Susikrovė viskas krūvon.c000cf26fe46.jpg

Atsakyti

Ir ką aš čia padirbau :hmm: Kaip pašalinti pirmąją,be teksto žinutę?

Atsakyti
Labas smile.gif
Aš čia dėl balsavimo paklausti noriu ax.gif . O galima balsuot už du tos pačios dalyvės katinus, ar nuo dalyvės po vieną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 11 20, 20:15)
Labas smile.gif
Aš čia dėl balsavimo paklausti noriu ax.gif . O galima balsuot už du tos pačios dalyvės katinus, ar nuo dalyvės po vieną?  ax.gif

Balsuojama už patikusias nuotraukas, nesvarbu kieno katinas joje smile.gif Gali būti ir du vienos šeimininkės katinai.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 11 20, 21:20)
Balsuojama už patikusias nuotraukas, nesvarbu kieno katinas joje smile.gif Gali būti ir du vienos šeimininkės katinai.

Pasitaisau, už nuotraukas ir ačiū 4u.gif
Atsakyti

Molis toks saulėtas tais savo ryžais kailinėliais  :D 

Mumis plaukus pasileidęs ir iškedentas nusikalęs guli  :wub: šaunuoliai, kad aktyviai savaitgaliavot  :4u: 

Bela išsižiojėlė  :D 

Tutė pasipiktinusi klimato atšalimu  :wub:  puiki nuotrauka, kur tokia ant kaktos ryškiai parašyta, ką ji galvoja apie tą baltą paklotą  :) 

Mes šiandien gėles turėklines galų gale nusiėmėm ir lemputes ant turėklų užkabinom ( tik jų dar nejungėm, lauksim gruodžio). Žodž, vizualiai pakeitėm sezonus. Ignas visas pasipiktinęs bambėjo, kad iki Kalėdų dar toli ir lemputes reik kabint gruodžio 20 d. Mes jam atsikirtinėjom, kad tada labai rankos šąla. Tada vaikinas nueidamas tik tarstelėjo:" Ir iš viso, atrodo, jei nebūtų tų visų kalėdinių nesąmoningų reklamų, dainelių, dovanėlių, tai žmonės pamirštų švęsti Kalėdas." Matyt paaugliškas maištavimas prieš visuomenę pramušė šiandien.  :P 

Dėl balsavimo, matyt esu ledkalnis, bet man tikrai nebuvo sunku reitinguot. Taigi ne pinigus ar sveikatą katinukams dalinau, tik taškus kalendoriui.  :B  Galvojau, gal būtų smagu, kai jau bus išrinktas 12tukas, kad išrinktųjų šeimininkės trumpai aprašytų savo modeliuką, papasakotų kokį juokingą nuotykį ar šposą apie saviškį. Ir tai spausdinti šalia nuotraukos. Mintis kilo, nes šių metų kalendoriuje kitiems trumpai papasakodavau apie mėnesio katę, nes pvz sūnūs klausdavo manęs, kas čia, koks vardas, koks būdas.  :4u: 

Atsakyti
Mumis ir Moliukas du spinduliukai bigsmile.gif
Sagyte, kokiu taku ejote?
Atsakyti
Moliukas wub.gif

Kaip greitai savaitgalis prabego, siaubas...Jau i darbeli ryt bigsmile.gif

Vakar bandziau pasikeisti kardinaliai. Perdaze kirpeja man plaukucius i sviesia rusva spalva su auksinem sruogom. Kai pamatem rezultata blink.gif bigsmile.gif ...kirpeja puole perdazyt ir as vel kaip visada tamsiaplauke, tik i rausvuma bigsmile.gif
Papildyta:
Mumis kad pavarges, mazutis nusilakstes wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos.
Pasveikinti tebūna naujokai, labai gražus katukas Maksimas ir jo šeimininkė.

Aš gyva, katės gyvos, viskas ok.

Magnučiuk, žiūrėk, kaip mylimas yra lizdelis, tik Kingas jame nesitaisė smile.gif
Na, niekingi žemės sausianosiai... Taip. Aš karalevna...
O aš karalevnos draugytė... smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dėl reitingavimo - Busy teisingai parašė 4u.gif Reitingavimas yra gerai kai vyksta kova dėl paskutinių vietų kalendoriuje. Jeigu kiekviena tiesiog įvardintume 12 nuotruakų neskiriant joms balsų, tai būtų sunku kada stabdyti balsavimą, nes atotrūkis tarp paskutinių patenkančių į kalendorių ir liekančių "už borto" būtų nedidelis. Skiriant balsus, atotrūkis matosi. Pavyzdžiui pernai buvo trys nuotraukos, kurios varžėsi dėl askutinės kalendoriaus vietos, todėl balsavom pernai tol kol pasimatė aiškus atotrūkis.
Nuotraukos visų tikrai labai gražios ir visos vertos pakliūti į kalendorių, nu bet visi gi mes suaugę žmonės ir suprantam, kad visi į 12 kalendoriaus mėnesių nesulysim smile.gif Na kitais metais vėl kalendorių pasidarysim, galėsim gi nutarti, kad nedalyvau tie, kas prieš tai du metus į kalendorių pakliuvo, kad ir kiti turėtų šansą patekti kalendoriun. Iš kitos pusės, pvz. aš kalendroiaus noriu nors ir nemanau, kad Mauras į jį pateks, visi mūsų temos katinėliai man mieli ir savi ir man visai nesvarbu paklius maniškis kalendoriun ar ne smile.gif

Maksimas su treningiuku biggrin.gif toks patenkintas atrodo smile.gif
Ainu širdelė kokia miela wub.gif
Špulytės prausimo pamokos labai patiko, jau taip kruopščiai Špuliukas darbuojasi wub.gif
Makas šiltai padėtas miega biggrin.gif
Mumis iššukuotus kailinius patiesęs ilsisi smile.gif
Erode - mergičkos naująją lovą užgrobė biggrin.gif

Dar dėl balsavimo - aš savo sąrašiuke prabalsavau pirma ir susirašiau visų atsiuntusių balsus. Parašau, kieno balsus gavau, jeigu ko nepaminėjau - parašykite temoje 4u.gif Taigi gauti balsai - Zundytės,Šponkiuko, Žydrynės, Vidam, Gielux, Vilkros, Daredi, Sagytės, Aist, Azu, Rinės, Lapynos, Vėtros, Erendiros, Bruknės, Busy. Iš viso balsavo 17 temos narių. Kas dar nebalsavo ir nori tai padaryti - balsuokite 4u.gif
Kaip buvo pageidauta, galėsiu neskelbti kas kiek balsų surinko, tiesiog abėcėlės tvarka paskelbsiu 12 daugiausiai balsų gavusių katinėlių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 20 lapkričio 2016 - 21:54