Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sveikutės, su šventėm :*
Pas mus visi iškrito su virusu, aš likau slaugyt smile.gif
Atsakyti

Sveikutės, su šventėm :*
Pas mus visi iškrito su virusu, aš likau slaugyt smile.gif

Sveikit. Šiais metais labai daug kam Kalėdos dovanų atnešė virusą.

Atsakyti
ar bepriimsit? bet juk jūs pačios geriausios, pačios nuostabiausios mano bendramintės, tai drąsiai pareinu. Šventės buvo liūdnos, bet gyvenimas eina pirmyn. Ačiū visoms už paguodą fb.

Dovanų nesureikšminu, pati irgi dovanoju tik vaikams ir tėvams. Su draugėm pasibučiuoju (su jų vyrais irgi mielai mirksiukas.gif ). Už stalo sėdom patys artimieji, ir tai man svarbiausia. Tėvai vaikus pasiėmė atostogų į Telšius, o aš bim bam... Mezgu, geriu kavą, nesitvarkau. Biški dirbu. Biški ieškau darbo normalaus.

Žodžiu, būkim ir sėkim, raukim ir dalinkim.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 29, 12:29)
ar bepriimsit? bet juk jūs pačios geriausios, pačios nuostabiausios mano bendramintės, tai drąsiai pareinu. Šventės buvo liūdnos, bet gyvenimas eina pirmyn. Ačiū visoms už paguodą fb.

Dovanų nesureikšminu, pati irgi dovanoju tik vaikams ir tėvams. Su draugėm pasibučiuoju (su jų vyrais irgi mielai  mirksiukas.gif ). Už stalo sėdom patys artimieji, ir tai man svarbiausia. Tėvai vaikus pasiėmė atostogų į Telšius, o aš bim bam... Mezgu, geriu kavą, nesitvarkau. Biški dirbu. Biški ieškau darbo normalaus.

Žodžiu, būkim ir sėkim, raukim ir dalinkim.

Smagu ,kad po truputi atsigauni.Gyvenimas tęsiasi,laikas viską sudėlioja į savo kerteles.Surįžti nėra kur,nes čia mūsų namai.Nespėsim apsižvalgyti ir jau pavasaris,atsibus visos iš visų kertelių,jau kai kas ir dabar sėja ax.gif
Pasibaigs šventės,susibėgsim pasidžiaugti ir pasibėdavoti.
Dovanų gavau daug ir gražių,bet vistik smagiausia buvo dovanoti 4u.gif
Naujuosius sutiksiu viena(oi meluoju,su mama)nes MB dirbs,tai žiūrėsiu televizorių ir medituosiu,ruošiuosi kitiems metams ax.gif
Galiu tik pasidžiaugti,kad 2016 man ir mano šeimai buvo gražūs,geri ir be skaudžių įvykių.O tas svarbiausia.Dabar tik noriu sau ir visoms palinkėti,kad kiti metai nebūtų blogesni.Ačiū kad jūs ęsate ir tikiuosi jus turėti dar ilgai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vijukai, laikykis. Slogi atmosfera baigsis. As save taip guodziu. Net namuose keliose vietose, labiausiai akiu uzkliunamose, uzsikabinusi lipnius popieriukus su uzrasu "tai amzinai nesites!" Viskas praeina! Po nauju sutikimo ir dienos ilgeti prades! Ir pavasario pradesim laukti ir sviesos, o su jais ateis nauja energijos banga! Buckis visoms rolleyes.gif
Atsakyti
Vijute friends.gif heart.gif
Tokie sukrėtimai tik parodo kokie esam laikini, ir primena labiau džiaugtis, stipriau mylėt, greičiau atleist, palčiaus šypsotis, ilgiau apsikabint............. wub.gif

Aš gyva. Išgyvenau po baliaus, kuris buvo fantastiškas ax.gif Šokom, dainavom, valgėm, gėrėm, klausėm, kabinomės apdovanojimus.............Kas pas mane fb, pamatysit nuotraukas, kurios bus vėliau............ 4u.gif Dar reikia šį savaitgalį išgyvent ir jau reikės važiuot į Žalią stotelę 4u.gif

Vakar prapjoviau moliūgą, nu taip norėjau tirštos moliūgų sriubos 4u.gif Gal kas norit? Padalinčiau po skiltelė 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 gruodžio 2016 - 08:06
Vija tu net nebuvai niekur išėjus ;) sunku po tokių įvykių ,bet reike toliau eiti unsure.gif 4u.gif

Poeme super kad pavyko šventė 4u.gif aš ir šiandien vaikštau svirduliuodama , trūksta miego smile.gif Koncertas buvo nuostabus wub.gif trys valandos praėjo kaip 5min.

Žiūriu jūsų mintys apie žalią stotelę sukasi biggrin.gif aš kol kas dar negalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Vijukai, juk net nebuvai išėjusi iš mūsų, tad sveika sugrįžusi po tylesnio laikotarpio.

Šventės praėjo gerai, dovanų ir gavom ir dalinom smile.gif , o dabar Naujus sutiksime su draugais ir vyro brolio šeima pas mus - šiandien jau vyksta pasiruošimas.
Buvo mane sveikata paguldžiusi lovon keliom dienom, tad vakar jau ėjau savo tech.apžiūrą smile.gif , kažko blogo nematė, bet griežtai uždraudė sunkiai kelt ir nešt, antraip, teks gult ant operacinio stalo. Šiandien jau ir panelei siūlus iš rankytės traukė, nu kad ir nebe maža, bet ašarų buvo. Na o mažoji šįvakar pūs 4 žvakutes ant savo torto wub.gif , jau visa panelė.
Atšventusios namie, nepamirškim ir Aurutes sofučių - pasidalinsim džiaugsmais, rūpesčiais, kitų metų planais ir pažadais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 12 30, 18:47)
Sveikos mielosios  4u.gif

Na o mažoji šįvakar pūs 4 žvakutes ant savo torto  wub.gif , jau visa panelė.

Sveikinimai tavo maziukei! 4u.gif
Mano mazasis ryt sves gimtadieni su fejerverkais! ;-)
Mielosios! Su svente!
Atsakyti
kaip gera, kai mus jungia ne tik daržas ir gėlynai. Ačiū ačiū visoms.

sveikinimai kristulei, praėjus tech.apžiūrą. Bijojai, o viskas gerai smile.gif ir mergytei kaip smagu. Tai namus pašventinsit per naujus kaip reikiant.

Būkit visos pasveikintos sulaukusios jau paskutinės šių metų dienos. Pažvelgus atgal matosi tik spindinčios vaikų akys, burbantys vyrai (kam tau tų gėlių tiek.. (vėl dvi iš senukų su didele nuolaida parsigabenau), klestintys daržai ir žaliuojantys sodai. Ir jūsų visų geri žodžiai, patarimai, dosnios rankos. Gražiai palydėkim ir linksmai sutikim Naujuosius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 30 gruodžio 2016 - 21:30
Štai ir sulaukėm naujo sezono. Galim oficialiai krapštyt sėklų dėžutes, rinktis naujas sėklas, o senas dalint kairėn ir dešinėn smile.gif

Ir mūsų edinka su gimtadieniu! Linkiu kuo daugiu laiko rasti savo sodui puoselėti.
Atsakyti
Ačiū, vija aciuks.gif
Atsakyti