QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 29, 12:29)
ar bepriimsit? bet juk jūs pačios geriausios, pačios nuostabiausios mano bendramintės, tai drąsiai pareinu. Šventės buvo liūdnos, bet gyvenimas eina pirmyn. Ačiū visoms už paguodą fb.
Dovanų nesureikšminu, pati irgi dovanoju tik vaikams ir tėvams. Su draugėm pasibučiuoju (su jų vyrais irgi mielai

). Už stalo sėdom patys artimieji, ir tai man svarbiausia. Tėvai vaikus pasiėmė atostogų į Telšius, o aš bim bam... Mezgu, geriu kavą, nesitvarkau. Biški dirbu. Biški ieškau darbo normalaus.
Žodžiu, būkim ir sėkim, raukim ir dalinkim.
Smagu ,kad po truputi atsigauni.Gyvenimas tęsiasi,laikas viską sudėlioja į savo kerteles.Surįžti nėra kur,nes čia mūsų namai.Nespėsim apsižvalgyti ir jau pavasaris,atsibus visos iš visų kertelių,jau kai kas ir dabar sėja
Pasibaigs šventės,susibėgsim pasidžiaugti ir pasibėdavoti.
Dovanų gavau daug ir gražių,bet vistik smagiausia buvo dovanoti
Naujuosius sutiksiu viena(oi meluoju,su mama)nes MB dirbs,tai žiūrėsiu televizorių ir medituosiu,ruošiuosi kitiems metams
Galiu tik pasidžiaugti,kad 2016 man ir mano šeimai buvo gražūs,geri ir be skaudžių įvykių.O tas svarbiausia.Dabar tik noriu sau ir visoms palinkėti,kad kiti metai nebūtų blogesni.Ačiū kad jūs ęsate ir tikiuosi jus turėti dar ilgai