Pas mus visi iškrito su virusu, aš likau slaugyt
Sveikutės, su šventėm :*
Sveikutės, su šventėm :*
Sveikit. Šiais metais labai daug kam Kalėdos dovanų atnešė virusą.
ar bepriimsit? bet juk jūs pačios geriausios, pačios nuostabiausios mano bendramintės, tai drąsiai pareinu. Šventės buvo liūdnos, bet gyvenimas eina pirmyn. Ačiū visoms už paguodą fb.
Dovanų nesureikšminu, pati irgi dovanoju tik vaikams ir tėvams. Su draugėm pasibučiuoju (su jų vyrais irgi mielai
). Už stalo sėdom patys artimieji, ir tai man svarbiausia. Tėvai vaikus pasiėmė atostogų į Telšius, o aš bim bam... Mezgu, geriu kavą, nesitvarkau. Biški dirbu. Biški ieškau darbo normalaus.
Žodžiu, būkim ir sėkim, raukim ir dalinkim.
Dovanų nesureikšminu, pati irgi dovanoju tik vaikams ir tėvams. Su draugėm pasibučiuoju (su jų vyrais irgi mielai
QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 29, 12:29)
ar bepriimsit? bet juk jūs pačios geriausios, pačios nuostabiausios mano bendramintės, tai drąsiai pareinu. Šventės buvo liūdnos, bet gyvenimas eina pirmyn. Ačiū visoms už paguodą fb.
). Už stalo sėdom patys artimieji, ir tai man svarbiausia. Tėvai vaikus pasiėmė atostogų į Telšius, o aš bim bam... Mezgu, geriu kavą, nesitvarkau. Biški dirbu. Biški ieškau darbo normalaus.
Smagu ,kad po truputi atsigauni.Gyvenimas tęsiasi,laikas viską sudėlioja į savo kerteles.Surįžti nėra kur,nes čia mūsų namai.Nespėsim apsižvalgyti ir jau pavasaris,atsibus visos iš visų kertelių,jau kai kas ir dabar sėja
Pasibaigs šventės,susibėgsim pasidžiaugti ir pasibėdavoti.
Dovanų gavau daug ir gražių,bet vistik smagiausia buvo dovanoti
Naujuosius sutiksiu viena(oi meluoju,su mama)nes MB dirbs,tai žiūrėsiu televizorių ir medituosiu,ruošiuosi kitiems metams
Galiu tik pasidžiaugti,kad 2016 man ir mano šeimai buvo gražūs,geri ir be skaudžių įvykių.O tas svarbiausia.Dabar tik noriu sau ir visoms palinkėti,kad kiti metai nebūtų blogesni.Ačiū kad jūs ęsate ir tikiuosi jus turėti dar ilgai
Vijukai, laikykis. Slogi atmosfera baigsis. As save taip guodziu. Net namuose keliose vietose, labiausiai akiu uzkliunamose, uzsikabinusi lipnius popieriukus su uzrasu "tai amzinai nesites!" Viskas praeina! Po nauju sutikimo ir dienos ilgeti prades! Ir pavasario pradesim laukti ir sviesos, o su jais ateis nauja energijos banga! Buckis visoms
Vijute
Tokie sukrėtimai tik parodo kokie esam laikini, ir primena labiau džiaugtis, stipriau mylėt, greičiau atleist, palčiaus šypsotis, ilgiau apsikabint.............
Aš gyva. Išgyvenau po baliaus, kuris buvo fantastiškas
Šokom, dainavom, valgėm, gėrėm, klausėm, kabinomės apdovanojimus.............Kas pas mane fb, pamatysit nuotraukas, kurios bus vėliau............
Dar reikia šį savaitgalį išgyvent ir jau reikės važiuot į Žalią stotelę 
Vakar prapjoviau moliūgą, nu taip norėjau tirštos moliūgų sriubos
Gal kas norit? Padalinčiau po skiltelė
Tokie sukrėtimai tik parodo kokie esam laikini, ir primena labiau džiaugtis, stipriau mylėt, greičiau atleist, palčiaus šypsotis, ilgiau apsikabint.............
Aš gyva. Išgyvenau po baliaus, kuris buvo fantastiškas
Vakar prapjoviau moliūgą, nu taip norėjau tirštos moliūgų sriubos
Vija tu net nebuvai niekur išėjus ;) sunku po tokių įvykių ,bet reike toliau eiti
Poeme super kad pavyko šventė
aš ir šiandien vaikštau svirduliuodama , trūksta miego
Koncertas buvo nuostabus
trys valandos praėjo kaip 5min.
Žiūriu jūsų mintys apie žalią stotelę sukasi
aš kol kas dar negalvoju
Poeme super kad pavyko šventė
Žiūriu jūsų mintys apie žalią stotelę sukasi
Sveikos mielosios
Vijukai, juk net nebuvai išėjusi iš mūsų, tad sveika sugrįžusi po tylesnio laikotarpio.
Šventės praėjo gerai, dovanų ir gavom ir dalinom
, o dabar Naujus sutiksime su draugais ir vyro brolio šeima pas mus - šiandien jau vyksta pasiruošimas.
Buvo mane sveikata paguldžiusi lovon keliom dienom, tad vakar jau ėjau savo tech.apžiūrą
, kažko blogo nematė, bet griežtai uždraudė sunkiai kelt ir nešt, antraip, teks gult ant operacinio stalo. Šiandien jau ir panelei siūlus iš rankytės traukė, nu kad ir nebe maža, bet ašarų buvo. Na o mažoji šįvakar pūs 4 žvakutes ant savo torto
, jau visa panelė.
Atšventusios namie, nepamirškim ir Aurutes sofučių - pasidalinsim džiaugsmais, rūpesčiais, kitų metų planais ir pažadais
Vijukai, juk net nebuvai išėjusi iš mūsų, tad sveika sugrįžusi po tylesnio laikotarpio.
Šventės praėjo gerai, dovanų ir gavom ir dalinom
Buvo mane sveikata paguldžiusi lovon keliom dienom, tad vakar jau ėjau savo tech.apžiūrą
Atšventusios namie, nepamirškim ir Aurutes sofučių - pasidalinsim džiaugsmais, rūpesčiais, kitų metų planais ir pažadais
QUOTE(kristulee @ 2016 12 30, 18:47)
Sveikos mielosios
Na o mažoji šįvakar pūs 4 žvakutes ant savo torto
, jau visa panelė.
Na o mažoji šįvakar pūs 4 žvakutes ant savo torto
Sveikinimai tavo maziukei!
Mano mazasis ryt sves gimtadieni su fejerverkais! ;-)
Mielosios! Su svente!
kaip gera, kai mus jungia ne tik daržas ir gėlynai. Ačiū ačiū visoms.
sveikinimai kristulei, praėjus tech.apžiūrą. Bijojai, o viskas gerai
ir mergytei kaip smagu. Tai namus pašventinsit per naujus kaip reikiant.
Būkit visos pasveikintos sulaukusios jau paskutinės šių metų dienos. Pažvelgus atgal matosi tik spindinčios vaikų akys, burbantys vyrai (kam tau tų gėlių tiek.. (vėl dvi iš senukų su didele nuolaida parsigabenau), klestintys daržai ir žaliuojantys sodai. Ir jūsų visų geri žodžiai, patarimai, dosnios rankos. Gražiai palydėkim ir linksmai sutikim Naujuosius
sveikinimai kristulei, praėjus tech.apžiūrą. Bijojai, o viskas gerai
Būkit visos pasveikintos sulaukusios jau paskutinės šių metų dienos. Pažvelgus atgal matosi tik spindinčios vaikų akys, burbantys vyrai (kam tau tų gėlių tiek.. (vėl dvi iš senukų su didele nuolaida parsigabenau), klestintys daržai ir žaliuojantys sodai. Ir jūsų visų geri žodžiai, patarimai, dosnios rankos. Gražiai palydėkim ir linksmai sutikim Naujuosius
Štai ir sulaukėm naujo sezono. Galim oficialiai krapštyt sėklų dėžutes, rinktis naujas sėklas, o senas dalint kairėn ir dešinėn 
Ir mūsų edinka su gimtadieniu! Linkiu kuo daugiu laiko rasti savo sodui puoselėti.
Ir mūsų edinka su gimtadieniu! Linkiu kuo daugiu laiko rasti savo sodui puoselėti.
Ačiū, vija